- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
merhaba arkadaşlar..... bende aralık annesi olucam... umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz.. sevgiler...
merhabalar...buraya bendeeeeeeeeeee diye yazmayı o kadar çok istemiştim ki..2 yıl süren yoğun tedavi ve bissürü başarısızlıktan onra kendiliğinden gelen meleğim 5haftalık.. kesemizi gördük..kesenin içinde bebeğin oluşmama ihtimali varmı?ben öylesine test için gitmiştim bi doktora,öyle bişeyler geveledi ağzında..korktum doğrusu..bilgisi olan yazarsa sevinirim..diyebilmek istiyorum artık yaaa...
seninle aynıyız sanırım bende 2 yııllık uğraştan sonra kendiliğinden hamile kalanlardanım doktorum iyi bir doktorsa kesenin içinde görürdü benimki görünmüştü hatta kalbi bile atıyormuş ama dinletmedi cuma günü dinleyeceğiz
yeni gelen arkadaşlara da hayırlı olsun diyeyim. Rabbim sağlıkla sorunsuz bir hamilelik geçirmemizi nasip etsin inş. bebişlerimizi sağlıkla alalım kucaklarımıza. Ben 3 gün önce gittim ama kese görünmedi haftaya gel dedi. kalp atışını ne kadarlıkken duyuyoruz. Eğer 5 , 6 haftalıkken duyuluyorsa haftaya gitmeyi düşünmüyorum. gitmişken kalp atışınıda duyayım diyorum yanlışmı düşünüyorum bilmem.
merhaba bende 5 haftalık kese göründü ama kalp atışlarını bizde duyamadık kısmetse mayıs basında dedi dr elevit diye bir vitamin hapı kullanıyorum bendede mide bulantısı v.s. yok ama sık w.c ve kasık ve bel ağrılarım oluyor...
slm senin bat kaç.yakın gidiyoruz.banada folik asit sadece verdiler.
kızlar merhaba ben sitede yeniyim bu da ilk mesajım hayırlı ugurlu olsun dımı
benim de tahmını doğum tarihim 17 aralık ama bebişi daha göremedik ultrasonda daha cok küçükmüş
ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl gecıyo ılk zamanlar bulantısı olan var mıı?
selam arkadaşlar.. hepinizi tek tek tebrik ederim Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. benim 2 gebeliğim ilki 8 haftalıkken düşmüştü.. son adet tarihim 4 mart beklenen doğum tarihim 9 aralık. şuan 6+3 günlük hamileyim.c tesi dr gittim keseyi gördük içinde bebeği de gördük ama kalp atışını göremedik.. dr haftaya duyarız dedi ama ben çok korkuyorum. ve duyana kadarda içim rahat etmeyecek... gerçi 6+1 de gittim dr duyulmaması normal sanırım inşallah öyledir... içimi ferahlatmaya çalışıyorum..
dr protein alacaksın karbonhidratlardan uzak duracaksın dedi.. bir sürü test verdi onları yaptırdım.. bu cuma günü tekrar gideceğim.. hakkımda hayırlısı neyse o olsun.... ayrıca coraspin verdi kan sulandırıcı,folik asit kullanıyorum..
merhaba arkadaşlar..... bende aralık annesi olucam... umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz.. sevgiler...
hoşgeldin canım tebrik ederim ferah tut içini inşallah alırsın bebişini kucağına sağlıkla benimde bi düşüğüm oldu 5 haftalıkşimdide risk var dedi doktor yatıyorum evde sıkılıyorum ama olsun değer herşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?