güzell anneee
sağol canımm. senin de hayırlı olsun.dinlen tatlım stres yapmaa..ilkinden dolayı sanırım ümitsizim şu cuma günü hayırlısıyla gelsede rahatlasam....
aynen bende canım perşembe günü hemen gelsin istiyorum halsizlik var bende uyuyorum bide sendede oluyomu?
kızlar bende hamileyim çok şükür sat 13 mart bhcg 7143 çıktı cuma tekrar gidecem kalp atışını duyarız inşallah... dr.düşük önleyici ilaçlar ve kan sulandırıcı verdi..
kızlar merhaba ben sitede yeniyim bu da ilk mesajım hayırlı ugurlu olsun dımı
benim de tahmını doğum tarihim 17 aralık ama bebişi daha göremedik ultrasonda daha cok küçükmüş
ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl gecıyo ılk zamanlar bulantısı olan var mıı?
slm benimde tahmini doğum tarihim 17 aralık.bende çarşambaya görücem için inş.doktor daha küçük olduğu için görünmez demişti.bende bebeğimi görürüm inş.benim henüz bulantım yok ama iştahsızım.yemeklerden tat alamıyorum.senin nasıl geçiyo?
iştahsızım demişsin de canım bende normal her zamanki gibi acıkıyorum öğle yemeğine yada akşam yemeğine oturuyorum üç beş lokmada midem çatlıyor sanki felaket tokluk hissi oluyor. Acıkıyorum ama yiyemiyorum.
merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bende aralık annesi oluyorum ama hala şaka gibi :)))) bugün keseyi gördüm derin bir ohh çektim
günaydın arkadaşlara... Hamilelikte cep telefonuyla konuşmayı bırakın telf. taşımak bile sakıncalıymış benim gibi iş yerinde cep ve sabit telle çok konuşan ark. varsa napmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?