Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

sağol canımm. senin de hayırlı olsun.dinlen tatlım stres yapmaa..ilkinden dolayı sanırım ümitsizim şu cuma günü hayırlısıyla gelsede rahatlasam....

aynen bende canım perşembe günü hemen gelsin istiyorum halsizlik var bende uyuyorum bide sendede oluyomu?

aynen bende canım perşembe günü hemen gelsin istiyorum halsizlik var bende uyuyorum bide sendede oluyomu?

evet canım bir an önce şu günler geçsinn..bi rahatlayalımm şöyle sağlıklı olduğunu öğrenelimde sonra vakit geçmesin.. hamileliğimizin tadını çıkaralım... bende uyku hali var akşam çok erken yattım ama yinde uykum var.. ama uyumam imkansız çalışıyorum...

inşallah çabuk geçer bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda unuturuz zaten bu stresleri ben evdeyim rahatım oyüzden çalışırken zor olur dikkat et kendine canım ALLAH kolaylık versin

Selam bende aralık annesi olucam Allah nasip ederse.8 mart son adet tarihim 13 aralıkta beklenen doğum tarihi.şuan 5+6 günlüğüz.Geçen p.tesi keseyi gördük,15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi doktor.Haftaya salı kalpatışınıda duyarım inşallah.
Rabbim kimsenin kalbine korku salmasın bu düşük korkusu çok berbat bişey,1 sene önce düşüğüm olmuştu ondan beridir olmuyodu bebeğim.Bu ay hayırlı haberi aldık çok şükür ama şimdide düşer mi korkusu var her wc ye gittiğimde leke gelecek kanama olacak die korku yaşıorum.
Şu 1 haftadır ciddi belim ağrıyo,ara arada sol kasığımda batma var,bunun dışında bulantı fln yok,geçen biyerde okudum 6.haftada bulantılar başladıysa düşük riskiniz azalıyor diyor.Bende bulantı yok onu bile kafama takıyorum.
Şu riskli dönem geçerse bi ohh diyicem Allahın izniylee.Rabbim hepimize özürsüz kusursuz sağlıklı evlatlar nasip etsin.İsteyipte olmayanıda en hayırlı vakitte sevindirsin inşallah.

[/FONT]
kızlar bende hamileyim çok şükür sat 13 mart bhcg 7143 çıktı cuma tekrar gidecem kalp atışını duyarız inşallah... dr.düşük önleyici ilaçlar ve kan sulandırıcı verdi..

canım düşük önleyici ilacı neden verdi dr. her hangi bir risk olduğu için mi yoksa sadece önlem almak için mi. Cuma günü mutlu haberlerini bekleriz yeğenimizin kalp seslerini duyarsın inş.

slm benimde tahmini doğum tarihim 17 aralık.bende çarşambaya görücem için inş.doktor daha küçük olduğu için görünmez demişti.bende bebeğimi görürüm inş.benim henüz bulantım yok ama iştahsızım.yemeklerden tat alamıyorum.senin nasıl geçiyo?

iştahsızım demişsin de canım bende normal her zamanki gibi acıkıyorum öğle yemeğine yada akşam yemeğine oturuyorum üç beş lokmada midem çatlıyor sanki felaket tokluk hissi oluyor. Acıkıyorum ama yiyemiyorum.

bende aralık annesi olucam inşallah.
sat 10 mart. aralık 15 doğum gibi duruyor..
geçen cumartesi gittim ben ilk defa doktora.çünkü hiç beta baktırmamıştım.sadece ewdeki o gebelik testleriyle öğrendim hamileliğimi.
direk ultrasonla baktı.keseyi gördü. ölçtü biçti.
kese dolu gibi ama daha kalp atımı için erken dedi.26 nisanda çağırdı tekrar.
ilk gebeliğim boş gebelikti benimde. 1 yıl sonra hamile kalabildim
banada elevit/ balık yağı(balık yemediğim için)/ corasprin verdi.
bulantın olursa bulantı önleyici ilaç al dedi ama hiç yok şimdilik..
bakalım kısmet.. kimseye söylememeye çalışıyoruz babamızla..sedece kendi kendimize eğleniyoruz
belirti olarak sağ kasığımda batma ve baş dönmem var..başkada bişey yok.. sigarayı hemen bıraktım..bide günlük 2 bardak süt içmeye çalışıyorum..sizler neler yiyosunuz..kaç kiloyla hamile kaldınız? ben 72 yle kaldım 90 ı görürüm herhalde

merhaba herkese tekrar.
bende yarın 7 hafta olacağım.
dün gittik işte. kalp atışı duyulmuyor hala. 1 hafta beklmek lazım dedi.
ama onun dışında herşey iyi görünüyormuş.
iştahsızım bende.
zorla birşeyler yemeye çalışıyorum işte.
ama hiç kusmadım.
bir de aşırı uyuyorum ben yaaa...:)

ay canım benim.. bende öyle..habire esneme halindeyim..
iştah konusunda sıkıntı yok bende..
ama çok gaz şikayetim war..daha başlardayız üstelik

merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim bende aralık annesi oluyorum ama hala şaka gibi :)))) bugün keseyi gördüm derin bir ohh çektim

bende acıkıyorum ama yediklerimden bişey anlamıyorum.az yiyebiliyom.erken ackıyom ama yemek yemek istemiyom.

Merhabalar bugün kesemizi gördük çok şükür ama daha çok minik bebeği iki hafta sonra görürüz dedi doktor.Benimde bulantım hiç yok daha,iştahımda yerinde sadece uyku hali,halsizlik ve gaz var hatta karnım baya bi şişti sanırım gazdan yoksa bu kadar küçükken göbek çıkmaz herhalde dimi :)

ben deeee,uykuya doyamıyom yaa,çok halsizim,koca diyo yüzünü göremez oldum,2 laf edemiyoz,yemeği yiyip,yatıyon,sabah ta işe gidiyoz,telefonla da fazla konuşmuyoz zararlı diye,benim canım sıkılıyo ya diyo,alışverişe hep beraber giderdik,şimdi halim yok canım,sen git diyom,ayrı gayrı düştük ayol

günaydın arkadaşlara... Hamilelikte cep telefonuyla konuşmayı bırakın telf. taşımak bile sakıncalıymış benim gibi iş yerinde cep ve sabit telle çok konuşan ark. varsa napmayı düşünüyorsunuz?

günaydın kızlarr ya cep telefonu çok zararlı özellikle bu bilgisayarlar tv lar beyaz eşyalar oo sayarsak 9ay geçmez fazla srtess bebege zarar..
en iyisi hamileligi takıntı haline getirmeden kendimizi abartıya kaçmadan korumak yoksa kafayı yeriz taka taka Allaha emanet bebişlerimiz onu rahme gönderen mevla saglıklı cıkmalarını nasip etsin İnşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…