Selam arkadaşlar, bugün doktora ikinci kontrolümüze gittik. Bugün itibari ile 7. haftalığım. Kalp atışlarını bugün ilk kez duyduk, çok heyecanlandım size anlatamam.. 7 mm boyunda ve henüz ağırlığı 1gramın altında. Folikasit'e devam ediyorum, bel veya kasık ağrım yok ama 6. haftadan itibaren bulantılarım başladı, 2 veya 3 kez sabahları kusmak zorunda kaldım, kokulara dayanamıyorum, çok fazla yiyemiyorum çünkü çıkarıyorum ama her sabah iki adet ceviz, iki bardak süt ve haftada iki kez ıspanak, balık ve semizotu yiyiyorum. Hergün 45 dakika yürüyüş yapıyorum. Fazlasıyla halsizim ve uyuyorum. Beni sadece bulantılarım çok kötü yapıyor inşallah bunlarda geçecek
İşten ayrıldım ve evde mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum.
Sat 10 Mart
7.hafta
1.Gebelik
Yaş 29
:))
bende bugün itibariyle 7 haftalığım ama bana göre yarın randevum var benimde 2.kez ilkinde keseyi gördük geçen haftaydı zaten bu hafta kalp atışını duyabiliriz dedi dr. benim geceleri çok bel ağrım oluyo yaaa pat diye dönemiyorum yatakta bikaç dk yı buluyo bi dönüşüm(( midem fena değil arada kalkıyo ama ileri gitmiyo baş dönmesi sanırım bana öle geliyo arada ay başım döndü falan oluyorum ama:))))) haberler böle şimdilik iyiz bakalım yarın neler olcak dua edinde ii neticeler yazıyım
inş. canım haberlerini bekliyoz,ben geceleri elimi karnıma koyduğum zaman pıt pıtlarını duyuyom bebişimin
aaa bende 2 gün önce kasığımın biraz üstünde duydum ama damardır dedim kendi kendime inanamadım kalp atışı olduğuna öle midir diyosun???
söylemiştim ya kesenin biri gelişmedi eridi diye,5. haftada 2 kese vardı,6. haftada biri kaybolmuş,diğeri gelişmişti,üzüldüm ama kardeşiyle destek oldum kendime,üzülüp te onu üzmeyeyim dedim,dua ettim,çok şükür o gelişti kocaman oldu,doktor 8. haftada duyarız kalp atışını dedi ama 7+3 te duyduk çok şükür,pıt pıt atıyodu kalbi
günaydın canım, olsun ya canın sağolsun.Keşke yaşayabilseydi ama eşi duruyo ya en azından tesellin olur...
Sanırım ikizlerin çoğunda böyle oluyor, bende kürtaj olmadan önce dr. bebeğin biri belki yaşar ama diğerinin hiç şansı yok demişti.Senin tesellin birisi hala seninle inş hepte senle kalacak.Çok öpüyorum, dikkat et kendine ...
sağol canım,kıpırtılarını hissediyom sanki,büyüyo bizim bıcır,pıt pıt atıyo kalbi,ikiz teki olmasına rağmen 7. haftada kalp atışlarını duymuştuk çok şükür,hatta doktor niye erken geldiniz demişti
bende aralık annelerindenim benimde 7&5 günlük bebişim alttaki çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz. bende yapmak istiyorum.
burdan baska bir sayfa dahamı var aralık anneleri olarak
kızlar aralık anneleri olarak bu başlıktayız sizide bekleriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik...eleri-140.html (Aralık 2011 anneleri)
buraymış canım,tıkla girersin ora daha kalabalık
bende bugün itibariyle 7 haftalığım ama bana göre yarın randevum var benimde 2.kez ilkinde keseyi gördük geçen haftaydı zaten bu hafta kalp atışını duyabiliriz dedi dr. benim geceleri çok bel ağrım oluyo yaaa pat diye dönemiyorum yatakta bikaç dk yı buluyo bi dönüşüm(( midem fena değil arada kalkıyo ama ileri gitmiyo baş dönmesi sanırım bana öle geliyo arada ay başım döndü falan oluyorum ama:))))) haberler böle şimdilik iyiz bakalım yarın neler olcak dua edinde ii neticeler yazıyım
inş. canım haberlerini bekliyoz,ben geceleri elimi karnıma koyduğum zaman pıt pıtlarını duyuyom bebişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?