Aralıkta anne olacaklar aranıza bende geldim.

bende bugün itibariyle 7 haftalığım ama bana göre yarın randevum var benimde 2.kez ilkinde keseyi gördük geçen haftaydı zaten bu hafta kalp atışını duyabiliriz dedi dr. benim geceleri çok bel ağrım oluyo yaaa pat diye dönemiyorum yatakta bikaç dk yı buluyo bi dönüşüm(( midem fena değil arada kalkıyo ama ileri gitmiyo baş dönmesi sanırım bana öle geliyo arada ay başım döndü falan oluyorum ama:))))) haberler böle şimdilik iyiz bakalım yarın neler olcakdua edinde ii neticeler yazıyım

inş. canım haberlerini bekliyoz,ben geceleri elimi karnıma koyduğum zaman pıt pıtlarını duyuyom bebişimin

aaa bende 2 gün önce kasığımın biraz üstünde duydum ama damardır dedim kendi kendime inanamadım kalp atışı olduğuna öle midir diyosun???

canım 7. haftada yeni yeni atmaya başlıyo,8. 9. haftalarda hem daha hızlı atıyo,hem de büyüklüğü ağırlığı artıyo,bi çilek büyüklüğünde,3-4 gr oluyomuş,ondan duyuyom belki de bu 1-2 gündür duyuyom,hissediyom,inş. senin de hissettiğin şey pıt pıtlarıdır:79::79:

günaydın canım, olsun ya canın sağolsun.Keşke yaşayabilseydi ama eşi duruyo ya en azından tesellin olur...

Sanırım ikizlerin çoğunda böyle oluyor, bende kürtaj olmadan önce dr. bebeğin biri belki yaşar ama diğerinin hiç şansı yok demişti.Senin tesellin birisi hala seninle inş hepte senle kalacak.Çok öpüyorum, dikkat et kendine ...

sağol canım,kıpırtılarını hissediyom sanki,büyüyo bizim bıcır,pıt pıt atıyo kalbi,ikiz teki olmasına rağmen 7. haftada kalp atışlarını duymuştuk çok şükür,hatta doktor niye erken geldiniz demişti

bende aralık annelerindenim benimde 7&5 günlük bebişim alttaki çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz. bende yapmak istiyorum.

bende aralık annelerindenim benimde 7&5 günlük bebişim alttaki çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz. bende yapmak istiyorum.

google a daisypath yaz,türkçeye çevir,gebelik başlığını seç,uzun ticker ı seç,sonra bb kodu al kopyala,sadece son kısmı http yle başlayan png yle biten kısmı kalsın,kalanını sil,bu kadar canım

benim de gebeliğim devam etseydi aralım ayında doğum yapıcaktım Ama rabbim bizim için böyle uygun gördü ve gecen hafta bebeğim düştü... bu hissi yaşadım acısıyla tatlısıyla... o nedenle tekrar hamile kalmayı çok istiyorum umarım hayırlısıyla gelir yavrum... bende çok sık doktora gitmiştim yok kese yok, var, göremedim alttan bakalım... çok yıprandım siz de heyecanınıza kapılıp sürekli doktora gitmeyin... hepiniz için hayırlısı olsun

cnm ya ne heyecanlısındır şimdigüzel haberlerini bekliyoruz seninle aynıydık sanırım ama doktor bana 10 Mayısta gel dedi çok geç değil mi, daha önce mi gitsem acaba?
bu arada benimde arada bel ağrım oluyor. neden kaynaklanıyor bilemiyorum, geçen temizlik yaptım ondandır dedim ama bir iş yapmasam da arada ağrım oluyor.

inş. canım haberlerini bekliyoz,ben geceleri elimi karnıma koyduğum zaman pıt pıtlarını duyuyom bebişimin

deryam inanmıyorum, ciddi misindur bu akşam ben de deneyim yatınca. ben de çok şişkinlik oluyor, kalp atışını duyar mıyım bilmem

oy oyy kızlar bi haftadır falan yoktum arada açıodum işte maşallah aralık hamişleri bisürü olmuş hoşgeldiniz ben geçen cumartesi dr a gittim bebemi gördüm kalbi az duyuldu yarında gitcez dr a.ben ilk sante plus a gittim yarın avrasya hastanesine gitcez eşim orayada bi gidelim diyo içi rahat etmiyomuş ya özel hastane fiyatlarından cok korkuyorum bebiş daha önemli ama sizde biliyosunuz geçinmenin ne oldugunu keşke özel muayenehanelere gidebileydik ama napalım buna şükür Allah dagımıza göre kar versin

kızlar ben de yarın sabah gidicem bebeğim 6+2 olmuş olacak sizce kalp atışlarını duayabilirmiyim off ya bugun sabahda olmaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…