Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

12 haftalığım bugün kontrolümüz vardı erkek dedi dr ...tabi %100 değil dedi..
İnşallahh hayırlı evlat olsundaa çokk mutluyummmmmmmmm

bende 12 haftalık hamileyim c.tesi gün dr gittik kesin degil ama kız dedi ben cok sevindim :) kesin olarak bir ay sonra belli olacakmıs. İnsallah kızdır... Esim için farketmiyo pek sağlıklı olsun yeter diyo.

bende 12 haftalık hamileyim c.tesi gün dr gittik kesin degil ama kız dedi ben cok sevindim :) kesin olarak bir ay sonra belli olacakmıs. İnsallah kızdır... Esim için farketmiyo pek sağlıklı olsun yeter diyo.
Sağlıkla doğsun işallah kızın canım gözün aydın seninde..
Benim bir kızım vardı birde oğlum olacak işallahh...

inş sende oğlunu sağlıklı bi sekilde alırsın kucağına :) kız dedi ama 1 ay sonra kesin belli olurmus saglıklı olsunda cinsiyet önemli diil. senin ne güzel bir kız bir erkek olucak. benimde ilk bebeğim. seninki kac aylık?

Sağlıkla doğsun işallah kızın canım gözün aydın seninde..
Benim bir kızım vardı birde oğlum olacak işallahh...

yaa ben 13+5 oldum neden açıklamadı doktor bize cinsiyetini amaa. şuan erken dedi en son muayenede. neyse bikaç hafta sonra öğrenicez inşallah. merakla bekliyorum, bebeklerinin cinsiyetini öğrenen hamişleri kıskandım walla:)))

ben de dün gittim kızlar doktorum gidişat kız gibi dedi tabi kesin konuşamıyolar erken diye... ilk bebeğim hiç farketmez çok mutluyum Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah... sağlıklı olsunlar kuzucuklarr

kızlar bugün gittim doktora 11 hafta 6 günlük cinsiyeti söylemedi haftaya sölicem dedi gördüm ben dedi ama emin olmak için haftaya sölicem dedi ne acaba yaaaaaaaaaaa bide boy 5 cm ağırlık 55 gram normalmi siizn nasıl

kızlar siz ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyosunuz? ben ayda bir gidiyorum biraz seyrek mi sizce de ne bileyim merak ettim

ben de cuma gıdicem tam 12 haftalık oluyo herhalde cınsıyetı ıçın bışey soyleyemez değil mi siz ce de daha erken mi ben ayda 1 gıdıyorum kontrole genelde boyle çağırıyo doktorlar dıye duydum

merhaba arkadaşlar
bende yeni üye oldum.14 haftalık hamileyim bende.5 yaşında bi oğlum var.geçen hafta ense kalınlığı ölçtü doktor normal dedi gelişimi gayet güzel dedi.2 hafta sonra cinsiyetini öğrencez.

arkadasım eger bir sorunun yoksa ilk aylarda ayda bir cagırıyorlar ileriki aylarda sıklasıyor bu süre iki haftada bir yada haftada bir e düsüyor. Merak etme normal yani.

kızlar siz ne sıklıkla doktor kontrolüne gidiyosunuz? ben ayda bir gidiyorum biraz seyrek mi sizce de ne bileyim merak ettim

dün doktora gittim arkadaşlar cinsiyetini öğrendik ve 3 lü test yaptırdık. kızım olacaamış:)) sağlığı da iyi allaha şükür test sonuçları da güzel çıktı. babası kızı olacağını söylemişti ama ben erkek olsa diyodum, neyse nasip, ilk çocuğum zaten

yaa kızlar dun kremşantili hazır pasta yedim bişey olur mu sizler hazır urunler kullanıyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…