Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

Merhaba jade,

benim de dr altta muayene etti,üstten simdi goremeyiz cok kucuk dedi.tam 6 haftalikti ben dr`a gittigim gun.

ayrica benim de basta kanamam oldu biraz.simdi de hala lekelenme oluyor zaman zaman.dr. adet kanamasi kadar cok olmadigi surece sorun yok dedi.

insallah bu sefer bebegine saglikla kavusursun.

bende dün gittim doktora 6.buçuk haftalıksın dedi sat 27 kasımdı ama benim iki haftadır her lavaboya gittiğimde kahverengi kırmızı karışık lekelenmemm oluyor düşük riski var dedi dün ama kalp atışını dinletti falan çok güzeldi..dua edin..buda usg miz sağa yapışık duran işte minik fasulyem..:)

Kalp atisi falan iyiyse ne güzel iste.masallah yalniz dr da sana muhakkak demistir ama dinlenmem gerek,genelde yatacaksin yani.ben 10 gün yattim genelde.Kanamam yok birkac gundur ama hala dikkat ediyorum.bir de progesteron veriyorlar boyle durumlarda.ben hala kullaniyorum.InsAllah sen de, bizler de saglikla,kolaylikla kavusuruz bebeklerimize..

evet banada verdi bir hafta rapor aldım okuldan bakalım neler olacak çok teşekkür ederim

merhaba kızlar, bende hamile olduğumu yni öğrendim idrar testi ile .ilk muayeneye bu salı gidicem fakat hangi hastahane ve hangi doktor sorusu var?bu benim ikinci çocuğum olacak.ilk doğomumu medicana avcılar özgür hm ile yaptım ama çok memnun kalmadım.kaburgamı zedelediler ve 15 gün hareket edemedim.şimdi ise iyi bir doktor arıyorum tecrübeli olmalı.Fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun.istanbul bahçeşehirde oturuyorum .görüşmek üzere

slm kızlar ben de az önce kan ve idrar testi yaptırdım, sonuç yarın belli olucakmış, çok merak ediyorum...

bende 7hafta 4 günlük hamileyim.bu hafta kontrole gidecem kalp atışlarını duyabilir miyim sizce?2 gündür bir batma oluyo sol tarafımda.benim gibi 7 haftalık hamileller var mı?belirtileriniz neler kızlar sizin?şikayetiniz var mı?

Merhaba,

Benim bebis de seninkiyle ayni.Bugun 7+5 oldu

Dr kontrolüm haftaya benim.En son 6 haftalikken gitmistim.O zaman kalp atisini duyamadik ama gördük.Sanirim sen gittiginde duyabilirsin kalp atislarini.Ben de insallah haftaya duycam

Ben de mide bulantisi falan yok.Aslinda hep seviniyorum yok diye, hem de acaba hersey normal mi diye de merak ediyorum.Kasik agrisi 2 gündür oluyor biraz.Ama magnezyum iciyorum,ondan sanirim ilk baslardaki kadar cok yok.Onun disinda yorgunluk,halsizlik var tabi.Bir de sik sik acikiyorum.Arada bas dönmesi de oluyor,tansiyon dusuyor sanirim.tabi bunlardan sikayetciyim degilim sadece belirtiler..Bebis saglikla gelsin de,idare edicez artik

Sende durum nasil?

ay cok sevindim aynı zamanda olmasına:)benimde bugün 7+5 olduu:))bu hafta içerisinde kontrole gitmeyi planlıyorum.kalp atışlarını cok merak ediyorum.cok heyecanlı ve tedirginim.acıkcası bende de bulantı falan yok.aynen dediğin gibi olmaması normal mi diye düşünüyorum cogu zaman.ben sadece folbiol kullanıyorum.kasık agrısı başlarda coktu ama şu an arada sırada oluyo.yorgunluk halsizlik bende de var.bu haftaya kadar canım pek bişey yemek istemiyodu ama bu hafta bende cok acıktıgımı hissediyorum.hee birde her gece bir sıkıntıyla uyanıyorum.ateş basıyo cok terliyorum.ben calışıyorum o gün ayakta cok kalıyosam ve uzun süre bişi yememişsem baş dönmesi hissediyorum.seninle sık sık yazışmayı bişeyler paylaşmayı cok isterim:)
inşallah bebişlerimize sıkıntısız bir şekilde kavuşuruz:)bu arada ilk hamileliğin mi?benim ilk:)

Benim de ilk hamileligim.Biz gecen Ekim ayinda tüp bebek bile denedik ama olmamisti.Simdi bu bebis bize cok guzel bir süpriz oldu:))

Gece beni de aynen ates basiyor.Eskisine göre sik uyaniyorum,dönüyorum habire yatagin icinde.Ilac olarak da Gynefam diye bir vitamin,magnezyum ayrica da progesteron icerikli bir ilac kullaniyorum.Benim ilk baslarda kanamam olmustu,ondan verdi sanirim.

Ben de cok sevindim hamileligimizin ayni olmasina:)haberlesir,gelismeleri paylasiriz ins.benim dr randevum 27 Ocak`ta.Bebisi tekrar görmeyi sabirsizlikla bekliyorum.Umarim hala hersey yolundadir.:)

bende 7+6 günlügüm karın ağrısı oluyo arada dediğin gibi batma şeklinde girip çıkıyo mide buluntım vardı sabahları ve aç olduğum zaman 2 gündür daha iyiyim baya azaldı şükür inşallah böyle gider

bende aralıkta öğrendim hamile olduğumu. başlığı görmem geç oldu ama.şuan 9+5 günlüğüz, korkularım yeni geçti. ilk hamileliğim benimde, bebeğe bişey olur endişesi vardı sürekli, yeni yeni mutluluğunu yaşamalıyım diye düşünmeye başladım..

Tebrikler:) bende de endiseler var malesef..Benimki de haftaya bugun 9 haftalik olcak ins.Ve de ayrica o gün 2.dr kontrolümüz var.Ins o gün bebisi tekrar görünce rahatlicam.Bebisler Allah`a emanet..Bizim yapacagimiz pek birsey yok simdilik:)

bende 7 haftalık hamileyim ve sağ taraf belim ve kasığım ağrıyo çok fazla. Mide bulantısı aşırı derecede. Bende bişi olcaak die çok korkuyorum allah hayırlısını versin cümlemize hayırlısı ile kucağımıza sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin

Merhaba kizlar hamile oldugumu araligin 2,sinde ogrendim.Bu benim ikinci olacak allahin izniyle..Bu arada gebelik nasil gidiyor ben cok kotuyum hastayim halsizlik mide bulantilari agizda sulanmalar kokulara hassasiyet anlayacaginiz hic iyi degilim:2:Isin ilginc yani kac haftalik hamile oldugumu bilmiyorum ama bu sonuca yarin varacam ultrasound,dan bir okadarda heycanliyim

ben bugün kontrole gittim.en son keseyi görmüştük.bugün ise bebişi gördük kalp atışlarını da .çok şükür herşey yolundaymış:))sağlık ocagına aile hekimime de kaydoldum bugün.bir kart verdiler.tetanoz aşısı takip kartı.mayıs gibi olursun dedi ilk aşını.tahlillere falan baktılar.kaydettiler oraya.sen kayıt oldun mu?

aaa ne güzel bir gün var aramızda seninlede:)nasıl kontrollerin gördün mü bebişini:)mide bulantısı için hiç aç kalmmaya dikkat et.ve biraz bulantı hissettiğinde tuzlu bişeyler al agzına.ben öyle yapıyorum baya etkili.inşallah hep sorunsuz devam eder hamileliğimiz:)

benim çok değişik oldu hamileliğim kızlar yazdan beri düşünüoduk ama olmamıştı Eşimde Varikosel olduğunu öğrendik hemen ameliyatını olsun istedik tabi bu zamanlarda da bi üzüntü sıkıntı falan ameliyat oldu eşim bi kaç gün geçti sende bi değişiklikler var falan dedi ama ben hiç ihtimal vermedim regli günüm geçti ama ben sıkıntıya bağlıodum snra ayın 30unda test yaptım ve o beklediğim 2 çizgi beni nası mutlu etti bilemezsiniz.:) ertesi gün koşa koşa doktoruma gittim ve yeni yılın en güzel hediyesini aldım..Allah hepimizin yardımcısı olsn.. tabii bu arada eşim boşu boşuna ameliyat oldu:)

Herseyin yolunda olduguna,bebisin iyi olduguna cok sevindim:)
Ben yurtdisinda oturuyorum.Burda da aile hekimimiz var ama onun bu hamilelik isiyle ilgisi yok.Herseyi kadin dr`u takip ediyor..

Hayirli olsun,bebeginize saglikla kavusursunuz ins:)gercekten de cok büyük süpriz olmus.:) bizimki de 2.tüp bebek denemesine hazirlanirken bize süpriz yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…