merhaba,selam arkadaşlar bende aralık ayında hamile olduğumu öğrenenlerdenim. 14 aralıkta öğrenmiştim ve ozaman 6 haftalıktı. şuan 9 haftalık hamileyim. aslında ben pkolu hanımlarla bir muhabbetteydim. çünkü ben polikistik over hastasıyım. yumurtaları büyümeyen... ilaçsız adet olamayan...tam da tedavimi bıraktığım sırada hamile olduğumu öğrendim. aslında son adet tarihim 23 ekim ama ben sizler gibi 14.günümde değil 23. günümde yumurtlamışım. oyüzden son adet tarihimi doktorum belirledi. çok mutluyum... bütün pkolu arkadaşlarımında bu yıl hamile kalmasını diliyorum. hepimize allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin2 gün önce minik bir kanamam oldu. çok korktum ve dün hemen doktora gittim. meğer kese büyüdükçe etrafındaki bir damarı yırtmış. birde ben bebe aspirini kullanıyorum. benim hastalığımda düşük ve bebeğin kalbinin durması büyük bir ihtimal olduğu için bebe aspirinini kullanıyormuşum.
ve arkadaşlar ben acaip bir şekilde uyku düşkünü oldum. kendime inanamıyorum... hem işyerinde uyuyorum hemde eve gidince yemek yer yemez tekrar uyuyorum =) sabaha kadar....
kızlaaar ne o yaaaa geliom gidiom topiğe bi gelişme yok ne gelen ne giden
hayirlis olsun canim hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah, bence bu kadar kafana takma folik asiti onceden annelerimiz bisey kullanmislarmi ki ? simdi moda oldu bunlar.. iyi dusun iyi olsun. bende kullanmadan hamile kaldim ve sadece bebegin gelisimine yardimci olmak icin vitamin yada doktorunun verdigi haplardan icmen yeterli. Allah buyuktur.
mrb arkadaşlar yeni üyeyim.
geçen hafta test yaptım ve çift çizgi çıktı.bugün de ilk olarak doktora göründüm ve 5 haftalık ultrason fotoğrafı elime verildi.bende aralık annesiyim.
umarım sağlıklı bebeklerimiz olur.
Herkeze Merhaba Aralıkta Hamile Oldumu Öğrendim Ama 3 Aylık Olmuş hatta 4 aya birkaç gün kalmış Şuan doktor diyo nasıl fark etmedin bende bilmiyorum dedim :) şuan 5 aya giriyoruz cinsiyetini öğrenemedik hep sakladı kendini bağdaş kurup arkasını dönmüştü :)
Yaa ama benimm çokk midem bulanıyooo
Kusmamda oluyor sizdede başladımı acaba kızlar?
hayırlı olsun arkadaşım benim 4+6 da 8 mm çıktı kesem biraz büyük mü ne herşeyi kafaya takıyorum bu ara:44:
Yok canım sadece kese vardı ozaman şimdi bebekte görünüyor kalbide ama kese yamuk...jade cnm bozma morelini bak en azından bebişin kalbi atıyo...
sakın strese girip üzme meleğini...
daha önceki muayenende karından duyulmuşmuydu kalp atışlar peki??
Maşşalllahh canımmmkızlaar slm dün muayene oldum bebişim büyümüş 1.5cm olmuş maşallah yavruma yaa
kalp atışlarıda yükselmiş 162 dedi dr...
güzel bi muayenegerçekleşti sorunumuz yok...
sizler nasılsınızz
Maşşalllahh canımmm
sizde kalp atışı seslimi bakılıyor nasıl atımlarını sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?