Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

merhaba,

ben de polikistik overliyim.ama bende adet duzensizligi falan yoktu,dr ultrasonda gördü.4 senedir cocuk sahibi olmak istiyorduk.gecen ekimde tüp bebek denemistik ama sonuc negatifti.simdi de cok sukur akupunktur terapisi sonrasinda hamileyim:) benim dr bana aspirin falan vermedi, tüp bebek tedavisi sirasinda vermislerdi ama...

insallah saglikla bebeklerimize kavusuruz..

Herkeze Merhaba Aralıkta Hamile Oldumu Öğrendim Ama 3 Aylık Olmuş hatta 4 aya birkaç gün kalmış Şuan doktor diyo nasıl fark etmedin bende bilmiyorum dedim :) şuan 5 aya giriyoruz cinsiyetini öğrenemedik hep sakladı kendini bağdaş kurup arkasını dönmüştü :)

anne karnında yaşama yolculuk filmini full izle

Diğer topiğe ekledim burayada ekleyim dedim...
kızlar az önce pür dikkat eşimle beraber izledik....süper bi belgesel...tek kelimeyle süper ...çok heyecanlandım inanın sonunda gözlerim dolu dolu oldu.Mutlaka izleyin....Bu arada sat tarihi 4 aralık olan arkadaşlar belgeseldeki hamile kadında aynı bizim gibi 10 eylül doğum tarihi...bu da benim için hoş bi tesadüf oldu.....

merhaba canım:) cevabını yeni gördüm çok sevindim, hem cevap yazmana hem de cesaret verici sözlerine teşekkür ederim:) doktorum sadece multı-tabs diye bir vitamin verdi. içinde folik asit varmış. bir de magnezyum verdi. suda eritip içiyorum.

allah hepimize bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

hayırlı ugurlu olsunnn sağlıkla kucagına alırsın ınsallahhh

gerçekten nasıl farketmedin arkadasım 3 ayı?:) bebek sessiz ve derinden gelmiş desene şimdiden 4 aylık:) maşallahh

Yaa ama benimm çokk midem bulanıyooo
Kusmamda oluyor sizdede başladımı acaba kızlar?

benimde özellikle açken çok bulanıyor ve kusuyorum..(sadece su çıkıyor tabi aç olduğum için) çok aç kalmamaya çalısıyorum. her yemekten sonra bulantı ıse artık normal karsılanıyor tarafımca..alıştım..bebek ıyı, hamılelık yolunda dıye dusunerek baska seylerle ılgılenmeye calısıyorum. sabahları daha zor oluyor tabii

Bugün kontrolüm vardı moralim bozuk biraz kızlarr
Kalp atışını üstten göremedi alttan baktı neyseki yaşıyor gördüm atışını ama dr kesenin şekli bozuk biraz kendini toparlaması lazım dedi haftaya bi daha bakacak...Çok az leke gelmişti bi kaç gün önce çok korkuyorum temmuz ayında 9 haftalık bebeğimde düşmüştü...Kızımda 9 ay bir tane olumsuzluk yaşamamıştım

jade cnm bozma morelini bak en azından bebişin kalbi atıyo...
sakın strese girip üzme meleğini...
daha önceki muayenende karından duyulmuşmuydu kalp atışlar peki??

kızlaar slm dün muayene oldum bebişim büyümüş 1.5cm olmuş maşallah yavruma yaa
kalp atışlarıda yükselmiş 162 dedi dr...
güzel bi muayenegerçekleşti sorunumuz yok...
sizler nasılsınızz

kızlaar slm dün muayene oldum bebişim büyümüş 1.5cm olmuş maşallah yavruma yaa
kalp atışlarıda yükselmiş 162 dedi dr...
güzel bi muayenegerçekleşti sorunumuz yok...
sizler nasılsınızz
Maşşalllahh canımmm
sizde kalp atışı seslimi bakılıyor nasıl atımlarını sayıyor

Maşşalllahh canımmm
sizde kalp atışı seslimi bakılıyor nasıl atımlarını sayıyor

cnm hiç üzme kendini bizde ilk kalp atışlarını gördüğümüzde sesi duyamamıştık çünkü yeni atmaya başlamıştı..ama artık sesli dinleyebiliyoruz...bazen geç duyulabiliyor cnm bu konuda stres yapma cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…