Mrb arkadaşlar? benim de adetin 2-3 gün gecikmişti dayanamadım dün gece idrar testi yaptım 2 kere, ikisinde de silik çıktı bugün kanda BHCG baktırdım ve 189 çıktı sanırım 4 haftalık hamilemişim. 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırcam 2'ye katlanması gerekiyomuş, sonra da dra gidip ultrason ile baktırmam gerekiyomuş:)
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr:)
ilk olduğu için mi bilemedim çok korkuyorum
ayyyy neee güzelll ALLAh hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı naasip etsin inşaALLAh darısı bu ay bana inşaALLAh daha hastalanmama 12 gün var belirti yok.hamiş kalnlara sorum olcak sizde belrtiler hastalık gecikmeden kaç gün önce başladı neler değişti belirtilerinizi görebildinizmi benide bilgilendirirseniz çok sevinirim dualarınızı eksik etmeyin
amin inşallah Allahım sana da versin.benim adet olmadan 1-2 gün önce belim ağrımaya başlar o yüzden aslında bi şey anlamadım adet olacakmışım gibi geliyodu bi de aşırı uyku isteği.normalde erken kalkarım ama o dönemde 11 den önce uyanmıyodum akşamda sanki sabahın köründe kalkmış gibi uykum geliyodu.adetim geçtikten sonra belirtiler başladı karın ağrısı,ağzıma acı su geliyodu,iştahsızlık vardı.bu ay olmazsa da kafana takma benim bu ay en rahat ayımdı hiç bi şeyi kafama takmadım olmuyo diye düşünmedim uğraşmadım bile Allahım verdi.kafana taktığın zaman da olmuyo diyolar gerçekten de doğru 4 ay kafayı yiyecektim neden olmuyo diye düşünmediğim hesap yapmadığım ay da hamile kaldım.
15 kasımda adet görmüştüm. 15 aralıkta bhcg 750 çıktı. 2 gundur bunu bilmeme karşın hiç yokmuş gibi davranıyorum ne hissedeceğimi bilmiyorum. eşim evde kanımı aldı, sonuç çıktı, sevindi ancak şu an eşimle de bu konu üzeine hiç konuşmuyoruz, ikimizde yokmuş gibi davranıyoruz. gelecek planı hiç yapmıyoruz. aileme ve arkadaşlarıma da söylemedim. çok şükür rahatsızlık veren bi belirti yok. sizlerin nasıl oldu. ben anormal miyim.
selam bayanlar
ben şubat ayı sonunda bir düşük yaptım. o zamandan beri bekliyoruz.
Son adet dönemim 13 kasım da başlamıştı,ondan önceki dönemimde 15 ekim gibi Buna göre yaptığım hesaplamalara göre 10 aralıkta adet görmem gerekti ama hala adet görmedim bugün ayın 17 si ve alacak gibi hissetmiyorum.arada bir karın ağrım var
ve hala test yapmadım korkuyorum. Olumsuz bir şey çıkar diye ama meraktanda ölüyorum ne dersiniz bir şey olabilirmi????
lütfen cevap verin
iyi akşamlar kızlar.yarın dr a gidecem çok heyecanlıyım..ilk defa bugün midem bulandı kahvaltı edemedim..2 gündür çok uykum geliyor bi de..
inşaallah yarın keseyi görebiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?