Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

kızlarr selammm adetim 1 gün geçti.test yaptım 2. çizgi çook silik çıktı inşallahh hamileyimdirr:))

merhaba arkadaşlar, bende pazar gecesi test yaptım ve çift çizgiyi gördüm dünde doktora gittik 4 hafta 4 günlük hamileymişim ultrasondada gördüm küçücük daha meleğim

hepimizin hayırlı olsun, sağlıcakla alalım kucağımıza

bendeeee:) reglim 2 hafta gecikti, son bikaç aydır düzensizdi. evde idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı.
bugün doktora gidicem inşallah. ikinci hamileliğim:)
çok karmaşık duygularım var, sizde öylemisiniz. eşimle kızım gelip gidip karnımı seviyorlar:) sevindirik oldular

merhabalar bende aranıza yeni katıldım
1 hafta önce adetime 2 gün kala öğrendim hamile olduğumu, çok heyecanlıyım
yarın inşallah kesemizi göreceğiz.
ama ben çok korkuyorum inşallah bir aksilik olmaz inşallah tutunmuştur bebeğim
saatler geçmek bilmiyor
herkesin hamileliği sağlıkla geçer inşallah. Allah bebeklerimizi bize bağışlasın

Kızlar, bugün itibariyle 5+0 lık hamileyim. Cumartesi doktor randevum var,dua edin bana da keseyi görebilelim.

Yazdıklarınızı okudum inşallah olumsuz bişeyle karşılaşmam. Zaten kimyasal olsaydı şimdiye kadar kanama filan olurdu. Geçen sefer öyle olmuştu.

Bu arada benim midem bulanmıyor. Sizde durumlar nasıl?Bulanmaması normal mi?

Birde her sabah idrar testi yapıyorum, her geçen gün 2. çizginin çıkma süresi azalıyor. İlk yaptığımda 2 dk sonra çıkmıştı. Bugün 10sn sonra gözüktü :)Bu da iyi bişey olsa gerek...

Canım 2. çizgi silikmi yoksa 1.si kadar koyu mu?

Bende pazartesi günü öğrendimmm....
Tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum...
adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 493,6 çıktı ....
Bazılarınızın çok düşük 7.7 gibi bir rakam benimki çok yüksek geldi ...
Anlayan varmı bu rakamlardan :44:

Gerçekten yüksek. Çoğul gebelik olabilir. Ultrasonla baktımı doktor?

canımm bende seni merak ediyordum..gerçi sonucu biliyordum ama .. :)) tebrikler.. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş...

merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu :)

bu arada sabah yaptırdığım kan testimde b-hcg değerim 14.494 çıktı :44:
be forumda benimki kadar yüksek bir değere rastlamadım henüz :44:
umarım bir olumsuzluk yoktur :/ :26:

satım 8 kasım bu arada :) sanırım 4-5 haftalık hamileyim ve yarın doktora gideceğim.

kızlar bende hamileyim uçmak üzereyim yarabbim ne güzel bi duygu buayın 13ünde temasta bulunmuştuk tam 10gün geçti ve bugün kan testimde 16,51 çıktı daha sadece 1haftalık umarım sorun yaşamadan değerlerim kat kat artar Allahım olmayanlara nasip etsin çok mutluyum çevremdeki herkes mutluluktan uçacak onların o halini gördükçe ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Canım benimde 10. gün 17,7 çıkmıştı. Cumartesi doktor randevum var bakalım keseyş görebilecekmiyim:)

Canım çok yüksek gibi geld. Çoğul gebelik mi acaba :)

kızlar bende aralık annnesi olacaktım ama malasef bebegimi düşürdüminş sizler hayırlısıyla saglıklı kucagınıza alırsınız bebişlerinizi

bu demek oluoki benim bebiş bu ayda tutmadı
seninle aynı durumdayım bende idrar testi yapmıştım negatifti ne yapayım hayırlısı olsun daha reglıme var yıonede umıtle beklıcem...

umarım hiç bir sorun olmadan bebeğin dünyaya gelir.

Son düzenleme:

Allahtan ümidini kesme inş.olacağına varır kendine stres yapma sakın kötü oluyor sonra.Ben bu 10gün nasıl geçti anlamadım zor geldi.Sen takma kafana ben bu sitedeki herkese bol bol dua ediyorum rabbim hepsine tattırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…