bendeeee:) reglim 2 hafta gecikti, son bikaç aydır düzensizdi. evde idrar testi yaptım anında çift çizgi çıktı.
bugün doktora gidicem inşallah. ikinci hamileliğim:)
çok karmaşık duygularım var, sizde öylemisiniz. eşimle kızım gelip gidip karnımı seviyorlar:) sevindirik oldular
Bende pazartesi günü öğrendimmm....
Tüm hamilelere sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum...
adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım 493,6 çıktı ....
Bazılarınızın çok düşük 7.7 gibi bir rakam benimki çok yüksek geldi ...
Anlayan varmı bu rakamlardan :44:
Kızlar, bugün itibariyle 5+0 lık hamileyim. Cumartesi doktor randevum var,dua edin bana da keseyi görebilelim.
Yazdıklarınızı okudum inşallah olumsuz bişeyle karşılaşmam. Zaten kimyasal olsaydı şimdiye kadar kanama filan olurdu. Geçen sefer öyle olmuştu.
Bu arada benim midem bulanmıyor. Sizde durumlar nasıl?Bulanmaması normal mi?
Birde her sabah idrar testi yapıyorum, her geçen gün 2. çizginin çıkma süresi azalıyor. İlk yaptığımda 2 dk sonra çıkmıştı. Bugün 10sn sonra gözüktü :)Bu da iyi bişey olsa gerek...
Deme yaaaa :44:Gerçekten yüksek. Çoğul gebelik olabilir. Ultrasonla baktımı doktor?
kızlar bende hamileyim uçmak üzereyim yarabbim ne güzel bi duygu buayın 13ünde temasta bulunmuştuk tam 10gün geçti ve bugün kan testimde 16,51 çıktı daha sadece 1haftalık umarım sorun yaşamadan değerlerim kat kat artar Allahım olmayanlara nasip etsin çok mutluyum çevremdeki herkes mutluluktan uçacak onların o halini gördükçe ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamile olduğumu :)
bu arada sabah yaptırdığım kan testimde b-hcg değerim 14.494 çıktı :44:
be forumda benimki kadar yüksek bir değere rastlamadım henüz :44:
umarım bir olumsuzluk yoktur :/ :26:
satım 8 kasım bu arada :) sanırım 4-5 haftalık hamileyim ve yarın doktora gideceğim.
kızlar bende hamileyim uçmak üzereyim yarabbim ne güzel bi duygu buayın 13ünde temasta bulunmuştuk tam 10gün geçti ve bugün kan testimde 16,51 çıktı daha sadece 1haftalık umarım sorun yaşamadan değerlerim kat kat artar Allahım olmayanlara nasip etsin çok mutluyum çevremdeki herkes mutluluktan uçacak onların o halini gördükçe ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
bu demek oluoki benim bebiş bu ayda tutmadı
seninle aynı durumdayım bende idrar testi yapmıştım negatifti ne yapayım hayırlısı olsun daha reglıme var yıonede umıtle beklıcem...
umarım hiç bir sorun olmadan bebeğin dünyaya gelir.
Canım benimde 10. gün 17,7 çıkmıştı. Cumartesi doktor randevum var bakalım keseyş görebilecekmiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?