Aralık'ta hamile olduğunu öğrenenler buraya

ALLAh hepinizin yardımcısı olsun darısı benim gibi bebis bekleyenlere herkesin kucağı yakın zamanda dolar inşaALLah bebissizlik gerçekten kötü birşey

Herkese merhaba.

Herkesin bebişleri hayırlı uğurlu olur inşallah.

Bende ayın 16sında peşpeşe 3 tane gebelik testi yaptım. Eğer bir yanlışlık yoksa bende bir bebiş bekliyorum. Yarına doktora randevu aldık sanırım yarın kesinleşir tamamen.

Hiçbişey bilmediğim için şuan kendime yabancı gibiyim. Her ağrımı sızımı not ediyorum

ALLAh hepinizin yardımcısı olsun darısı benim gibi bebis bekleyenlere herkesin kucağı yakın zamanda dolar inşaALLah bebissizlik gerçekten kötü birşey

canım benim Rabbim yardımcınız olsun..
inşaallah hayırlı bi zamanda hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini..
ne zamandır istiyorsun tatlım..
biz de 12 aydan sonra tam tedaviye başlayacağımız ayda geldi..darısı sana

Kızlar selam,
Bugün itibariyle adetimi 2 gün geçti. Adet günümde 1-2 damla şeklinde çok açık kahverengi lekelenme oldu. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için korktum ancak sonrasında bitti. Forumları okudum, birçok bayanda böyle şeyler oluyormuş. Hatta yerleşme kanaması olabileceğiniz söyleyende var. Yerleşme kanamasının döllenmeden sonra 3-7 günler arasında olabileceğiniz okudum, kafam karıştı.

Birde bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi 1.si kadar koyu olmasa da çıktı.

Sizde böyle lekelenme oldumu? Olduysa hangi gün?

amin darısı herkese biz 3.aydayız bklemenin bebeğini çabucak kucağına alırsın inşaALLah belirtilerin nelerdi senin peki??

canım inşaALLAh hamilesindir cizgi çıkınca genelde hamile kalınılıyormuş=) cunku ben ıkı defa test nnyaptım tek çizgiydi yanılma olsaydı hamıle kalmış olurdum=))) hadi inş inş..gelıo bu ay bebeğin

bende cumartesi öğrendim daha adetime 2 gün varken 23 çıktı 2 gün sonra tekrar taptırdık 93 çıktı yarında doktora gidicem umarım onunla tanışabiliriz.

hayatım hayırlı olsun ben 7 haftalık hamileyim bendede kahve rengi leke oldu ve geçen perşembe kanamam oldu acil doktora gittim bebek yerinde kalp atışları başlamış bende çok korktum yarın kontrolüm hayırlısı olur inşallah

bende cumartesi öğrendim daha adetime 2 gün varken 23 çıktı 2 gün sonra tekrar taptırdık 93 çıktı yarında doktora gidicem umarım onunla tanışabiliriz.
hayatım normal gözüküyo her şey fakat daha kese gözükmeye bilir panik yapma daha küçüktür
hayırlı olur inşallah

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrr:)))

canım tebrikler hamilesin:) çizginin diğeri kadar koyu olması gerekmiyo çok silik de olsa hamile olduğunu gösterir. bu testlerde yanlış pozitif sonuç çıkması cok düşük ihtimal:) ayrıca o şekilde kahverengi lekelenmeler hamileliğin başlarında herzaman olabilir yani illa ki yerleşme kanaması olması gerekmez, ama o söylediğin zamanlarda genelde yerleşme kanaması oluyor. ayrıca illa ki şu günde yerleşme olur diye bişey yok, yumurtlama zamanına bağlı, döllenen yumurtanın ne kadar sürede rahime ilerlediğine baglı olarak bu üç aşağı beş yukarı oynar.seninki de muhtemelen öyledir. değilse bile o şekilde hafif kahverengi lekelenmeler normal sayılıyor artık...benim de arkadaşım hamile kaldığı andan itibaren 3 ayı dolana kadar ara ara yaşadı bu lekelenmeyi ama Allaha çok şükür şimdi 7.5 aylık hamile kendisi:) yani kısacası tekrar tebriklerrrrr:) inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu kucağına:)

Selam only_smile,
Benimde en son adetim 21 Kasım dı. Aralık'ın 17sınde adetı beklerken, önce bırkaç damla koyu kahverengı seklınde kanamam oldu. Ertesi gun de cevız buyuklugunde geldı. Birdaha da olmadı. Bugun suphelendım ve test yaptım. İkinci çizgi hafif silik çıktı. Emın değilim çarsamba kan testı yaptıracağım...
25 Eylül'de 2.5 ayklık bebegımın kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum. Bu nedenle hep aklıma o donem gelıyor tedırgın oluyorum...
İnşallah herkes için hayırlısı olur...

ben de hamileyimmm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep okurdum bu forumda gebelikle ilgili ne varsa ve ilk kez yazıyorum ve ilk hamileliğim Allahım hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah.... hesap yapmadığımız kafamıza takmaktan doktora gitmekten vazgeçtiğimiz zamanda geldi bize de bebeğimiz biliyorum kolay değil ama kafanıza takmayın sadece Allaha bırakın bence dua ile herşey,dua edelim birbirimizee..
bu arada daha ailelerimize bile söyleyemedik keseyi görmeyi bekliyoruz yani ilk sizlerle paylaştıkk

kızlar hepinizi tebrik ederim inş. sağlıkla bebeklerinizi kucakalrınıza alırsınız
darısı bizlere artık
bizimde 4. deneme olacak inş. bu ay güzel haberler veiririm sizlere

bende hamileyimm 16 sında kan testi yaptırdık 883 çıktı ama ultrasonda göremedik yrna randevumuz var. çok tedirginim umarım herşey yolundadır...

Canım dun dra gittim keseyi gördük daha 2mm:)) kesey görünce korkularım geçti:) seni de tebrik ederim canım inş sağlıklı bebişlerimiz olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…