Artık bıktım yemin ederim insan baba evinden çıkar eşinin yanına yerleşir eşin herşeyin olur ailen olur ama onda bu sevgiyi göremesem bu ilgiyi benden esirgese o benim biseyim olmazki ben ona koca bile diyemem amaaaa kahretsin karı kocayiz bu yaptiklarini hiç haketmiyorum oysa zerre sevgimi de benide haketmiyor bu sorumsuzluklari nezaman bitecek yada bizi nezaman tam bitirecek Bilmiyorum... O kimki kendini ne zannediyo onun peşinden koşarak kendini vazgeçilmez sanıyor yoruldum bitse keşke ne o beni bırakır nede ayrılmak kolay olur olmuyor kimse beni anlamıyor yada anlamak istemiyor boşanmak dilde kolay heleki başkasına Bosan demek nekadar rahat.. böyle insanların hakkından ancak ALLAH çıkar çünkü ben artık baş edemiyorum...Cocugunuz olunca eski esinizin tel numarasini bile silemiyorsunuz. Cunku, velayet sizde bile olsa o cocugun biyolojik babasi o, acil durumda yapmasi gerekenleri soyleyebilmem icin numarasini silemem. Yani diyecegim o ki, cocugunuz oldugunda uc davranislarin torpulenmesi gerekir. Bu kadin ve erkek icin gecerli. Bir baba cocugunun annesine beni arama diyemez engeli basamaz. Telefonda soguk konusursun ama konusursun. Sac konusuna hic girmeyecegim. Sacmalik. Baska sey degil. Bayramda gelmemek ise baska bir durum. Velhasil cocugunuza sadece kendinizin bakacagini hesaplama zamaniniz gelmis.