- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi elifff_____
-
Çağırırım anam gel bu konu bizi aşar dedimmi yetiş hemen boşa meraklandik ya ama çok paranoyak ya benim koca böyle olsa çekilmez valla koyarım kapıya hadi yawrum derim bununki iyi geliyo bunu valla yasanirmi öyle ya bi ara bende supelendiydim ama fos çıktı ay bide öyle inandırıcı konusuyoki kesin tedaviye ihtiyacı varAy yaparim tabiyside ne dimeksen cagir yeter
Bisi cikmadi adamin arama gecmisi temiz ama batum var isin icinde o yuzden elif kizcagiz guvenini tamamen yitirdi
Bana gore elifin baska anlatmadigi seyler de var
Aa bu çok aydınlatıcı bir özet olmuş ya, ben de bunları sormak için gelmiştim. Elinize sağlık.Datlum simdi soyle
Konu sahibi hanim kiz biliyorsun ki asiri kiskanc , kocasiyla ilgili bazi saplantilari var
En son kocasi batuma rezervasyon yaptirip inkar etmisti ben yapmadim site otomatil yapti vs diye
Elif evi terk etmisti
Oglumuz surekli israr kiyamet edip elifi gitti gordu vs
Elif dayanamadi eve dondu ki bu affettigini gosterir( affettim demedi koca kisisine )
Simdi arama gecmisini bulmak istedi, bibibella yardimci oldu buldu gecmisi ama ordan ekmek cikmadi elife, delil falan yok ama elif hala supheli
Kocasinin bi haltlar karistirdigindan emin
Ben de dedim saplantilarindan kurtul ye ic mic dolas alisveris yap para harca ananla gez vs...
O da fikrimi begendi sagolsun yapacak
Ama tabii oncelikle tedavi olmasi lazim
Kadi firsat vermiyor diye oyle. Dusmesin yakasindanelifff_____ yazdiklarini okudugumda kendimi gördum biliyomusun hep vesvese hep kurmaca hep takip tamam ufak tefek seylerle karsilastim is arkadaslariyla benim.aliskin adigim.samimilikte konusmalar falan ama takip ettigim herseyde suphelendigim herseyde fos cikti gecmisi falan siliyodur cunku sen hep tetiktesin o okadar tedirginki bunlari yadayan biri olarak eger sana olan sevgisinde sahiplenmesinde seni uzecek birsey yapmiyotsa takilma bukadar benim tam 10 seneme maal oldu yenmek kolay degil seni anliyorum.ama okudugum.kadariyla elle tutulur pek biseyde yok
Pititpiti en son eşiyle mahkemeye birkaç gün kala barısmıstı sanırım. Artık pek görmüyorum bdv de. Var mı bir haber pitipitiden ? bende severim kendisini çünkü :)Neden sevdiğimi bilmeden sevdiğim üyelerden birisin elif,biri de @pitipiti_
Kendini üzme kendine yüklenme
sen batum olayını biliyo musun ki kıskançlıktan başka biortak noktanız mı varElif evlendiğine pişmanmısın cevabın benim için çok önemli
Ne dimekAa bu çok aydınlatıcı bir özet olmuş ya, ben de bunları sormak için gelmiştim. Elinize sağlık.
Niye? Nabican beybisi?Elif evlendiğine pişmanmısın cevabın benim için çok önemli
Elif evlendiğine pişmanmısın cevabın benim için çok önemli
Bacım bence siz birbirinize bulaşmayın. Mazallah gaza getirir kıskançlıklarınızı bambaşka boyutlara taşırsınız falan
Elifle yarışırsak buralarda kimse kalmazYapmayın bunu bize hazır değiliz
Ben kararsiz kaldim hanginiz daha kiskancsiniz acaba?Elifle yarışırsak buralarda kimse kalmaz
Bibi bu halde bile güldürdün beni:))Ne oldu şimdi bu konuda böyle kapandımıya doğru söyleyin sen ve homeostas kazenin elamanımısız arada reytinglik konu açıp kk yı çoşturuyorsunuz
Peki hiç bişey yakslayabildin mi ve nasıl yendin bunu diye sorcam ama bi anlamı olmıycak benim benim çünkü rezervasyon olsyı kara bulut gibi çöktü hayatımaelifff_____ yazdiklarini okudugumda kendimi gördum biliyomusun hep vesvese hep kurmaca hep takip tamam ufak tefek seylerle karsilastim is arkadaslariyla benim.aliskin adigim.samimilikte konusmalar falan ama takip ettigim herseyde suphelendigim herseyde fos cikti gecmisi falan siliyodur cunku sen hep tetiktesin o okadar tedirginki bunlari yadayan biri olarak eger sana olan sevgisinde sahiplenmesinde seni uzecek birsey yapmiyotsa takilma bukadar benim tam 10 seneme maal oldu yenmek kolay degil seni anliyorum.ama okudugum.kadariyla elle tutulur pek biseyde yok
Aslında şöyle benim için o tezervasyondan bi öncesi bide sonrası var öncesi için pişman değilim sonrası için pişmanım çok net cevap veremedim kusura bakmaElif evlendiğine pişmanmısın cevabın benim için çok önemli
Güçlerimizi birleştircez:))))Bacım bence siz birbirinize bulaşmayın. Mazallah gaza getirir kıskançlıklarınızı bambaşka boyutlara taşırsınız falan
Yapma.Elif evlendiğine pişmanmısın cevabın benim için çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?