- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.005
- 598
- Konu Sahibi elifff_____
-
Baştan beri var olan korkunla yüzleştin Batum olayında ve şoka girdin heralde,ona bakıyo buna bakıyo ona selam verdi buna güldü derken al işte cidden bi falsosu oldu ki ben baştan beri adamı masum bulmuyodum seni dibine kadar savunduğum oldu burda,adam da elifi baskılıyo dedim, bi b.kluğu varmış demek
Ya bana bi akıl berin o zaman çünkü iyice dengesizleştim tamam itiraf ediyorum ayrılmak istemiyorum herşey o kadar iyiydi ki yani bir yanlışını görsem o hep böyleydi zaten derim..
Bu rezervasyon olayı hep aklımda nasıl olacak bilmiyorum şunubyapıcam bunu yapıcam diye net bişey yok aklımda
Haklısınız da elife bu parlak fikri veren bir milyonuncu kişisiniz.Olay gerçek veya değil...
Zaten psikolojik açıdan yıpranmış bir kadın var ortada dalga geçince durum daha kötüye gidecek gibi görünüyor..
Bence psikolojik bir yardımla rahatça atlatabilirsiniz..
Araştırmayıda bırakın hayatınıza devam edin.
Bir şey varsa zaten bir şekilde ortaya çıkacaktır.
Hepte erkeklerinkiler öyle dimi ama yaAy bella cok alemsin:)
Hangi kocanin sulalesi cenebaz degil ki
Ooo neler veriyor bir bilsenhaa geveze aile varsa normalama dem sıkı tut yan muhasebeciye silgi verir falan
kesinlkle eninde sonunda cıkar ortaya aldaatan kendini aldatır tasma takacak halimizsyokka giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir giden kalanı kaybetmiştir:)))Hepte erkeklerinkiler öyle dimi ama yamesela ben telde konuşmaktan nefret ederim 30 dk anca gitmiştir
Ooo neler veriyor bir bilsenkeyfi bilir cicim ya kimsenin peşinde dolanamam aldatıyorsada elbet çıkar karşıma hiç atıp tutmam boşarım e zaten böyle birşeyi yapan adam neden benimle evli kalmak istesinki
Hem de nasilHepte erkeklerinkiler öyle dimi ama yamesela ben telde konuşmaktan nefret ederim 30 dk anca gitmiştir
Ooo neler veriyor bir bilsenkeyfi bilir cicim ya kimsenin peşinde dolanamam aldatıyorsada elbet çıkar karşıma hiç atıp tutmam boşarım e zaten böyle birşeyi yapan adam neden benimle evli kalmak istesinki
çok yaşa emiNe oldu şimdi bu konuda böyle kapandımıya doğru söyleyin sen ve homeostas kazenin elamanımısız arada reytinglik konu açıp kk yı çoşturuyorsunuz
Datlum simdi soylevohorey, konu çoook uzun. Neler olmuş? Aydınlatmak için bir yardımsever yok mu?darkmore ses ver bebişim.
ohoo çok şey kaçırmışsın senbatum olayı ne ?
Bellacagizim, sen ogrettin iste arama gecmisini tamamNe oldu şimdi bu konuda böyle kapandımıya doğru söyleyin sen ve homeostas kazenin elamanımısız arada reytinglik konu açıp kk yı çoşturuyorsunuz
Datlum simdi soyle
Konu sahibi hanim kiz biliyorsun ki asiri kiskanc , kocasiyla ilgili bazi saplantilari var
En son kocasi batuma rezervasyon yaptirip inkar etmisti ben yapmadim site otomatil yapti vs diye
Elif evi terk etmisti
Oglumuz surekli israr kiyamet edip elifi gitti gordu vs
Elif dayanamadi eve dondu ki bu affettigini gosterir( affettim demedi koca kisisine )
Simdi arama gecmisini bulmak istedi, bibibella yardimci oldu buldu gecmisi ama ordan ekmek cikmadi elife, delil falan yok ama elif hala supheli
Kocasinin bi haltlar karistirdigindan emin
Ben de dedim saplantilarindan kurtul ye ic mic dolas alisveris yap para harca ananla gez vs...
O da fikrimi begendi sagolsun yapacak
Ama tabii oncelikle tedavi olmasi lazim
Ay Allahim bu konu ancak bu kadar guzel anlatılır sen her uzun konuda bize açıklama yap şekerim lütfenDatlum simdi soyle
Konu sahibi hanim kiz biliyorsun ki asiri kiskanc , kocasiyla ilgili bazi saplantilari var
En son kocasi batuma rezervasyon yaptirip inkar etmisti ben yapmadim site otomatil yapti vs diye
Elif evi terk etmisti
Oglumuz surekli israr kiyamet edip elifi gitti gordu vs
Elif dayanamadi eve dondu ki bu affettigini gosterir( affettim demedi koca kisisine )
Simdi arama gecmisini bulmak istedi, bibibella yardimci oldu buldu gecmisi ama ordan ekmek cikmadi elife, delil falan yok ama elif hala supheli
Kocasinin bi haltlar karistirdigindan emin
Ben de dedim saplantilarindan kurtul ye ic mic dolas alisveris yap para harca ananla gez vs...
O da fikrimi begendi sagolsun yapacak
Ama tabii oncelikle tedavi olmasi lazim
Ay yaparim tabiyside ne dimekAy Allahim bu konu ancak bu kadar guzel anlatılır sen her uzun konuda bize açıklama yap şekerim lütfenne yani şimdi bisey cikmadimi aksamdir boşuna meraklandik desenize tühhhh
batum olayını sindirdikten sonra ne arıyo arama geçmişinde falan anlamadım benAy yaparim tabiyside ne dimeksen cagir yeter
Bisi cikmadi adamin arama gecmisi temiz ama batum var isin icinde o yuzden elif kizcagiz guvenini tamamen yitirdi
Bana gore elifin baska anlatmadigi seyler de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?