- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi elifff_____
-
Olabilir aslında dahavönce gittiğim bi dr vardı ona gidebilirim haftasonu
Kendini uzme yipratma valla boyle gidersen erken yaslanacaksin, su herifi cikar aklindan uzerinde dusunme sen once kendine onem ver kendine bakYardım alıcam zaten başka çarem yok
Çık çok düşük ihtimaller onlar ama keske öyle olsaydıbencde alın eşinizi seviyorsunuz illa olmayan bir şeyin peşine düşmeyin ha vardır bilemem ama bu şekildede mutlu anlarınızın kıymetii bilmeden yaşşıyorsunuz.. sebepsiz yere üzmeyin kendinizi her şeyin bir açıklaması vardır ben otel olayındada bir açıklama vardır diyorum.. belki çok ykın arkadaşı içn aldı kimseye demek istemedi vs vs bir ton seçenek var . mutlu olmaya akın b ukuruntulardan kurtulun
Valla çok güzel yazmışsınKendini uzme yipratma valla boyle gidersen erken yaslanacaksin, su herifi cikar aklindan uzerinde dusunme sen once kendine onem ver kendine bak
Calisan kadinsin ,araban var mi? Annenle ayni sehirde misin? Al anacigini yanina arabaya atlayin gezin her hsonu, spora yazil git en guzel spa merkezine kayit yaptir once sporunu yap uzerine hamama havuza girebilecegin bir yer olsun keyif cat ne guzel, yeni sezon acildi git avmye butun maasini kiyafete ayakkabiya cantaya yatir, en guzel yerlerde yemek ye. Kendi canina bak guzelim koca dedigin de dursun bi kenarda. Hayat geciyor zamanimiz zaten kisitli keyfini bozduguna degmez. Hayatinin merkezinden ve aklindan cikar su herifi, suclu veya sucsuz.onemli degil
Sen sen olmaktan ciktin artik
Kendine gel
Arama kaydını sildi yanında ama kim olduğunu göremedim onun için baktımArama geçmişini merak ettirecek ne oldu?
Demek ki...Baştan beri var olan korkunla yüzleştin Batum olayında ve şoka girdin heralde,ona bakıyo buna bakıyo ona selam verdi buna güldü derken al işte cidden bi falsosu oldu ki ben baştan beri adamı masum bulmuyodum seni dibine kadar savunduğum oldu burda,adam da elifi baskılıyo dedim, bi b.kluğu varmış demek
Kapatmadım ki hergün açılıyo konu ama sonuç yokelbette diyorum ya seçenek çok şimdi adama siz bunu temcit pilavı gibi sunsanız batumda batum diye oof yeter anlattık anlamıyorsun deyip bir noktada pes edicek .. keşke tam inanmadan tam güvenmeden olayı kapatmasaydınız
Yap bu dediklerimi kuzuValla çok güzel yazmışsın
Arama kaydını sildi yanında ama kim olduğunu göremedim onun için baktım
Demek ki...
kendinle çelişiyosun elif.Önce şu silgi olayını bi unutun dünyayı başına filan davyıkmadım sadece şikayet ettim durumdan, batum olayında tepkisiz kalsaydım evi terketmezdim burda anlattığım kadar anlatmadığım şeylerde var.döneli fazla olmadı zaten
Yapmadım dedi haberim bile yok dedi yeminler etti hergün geldi annemlere hatta orada kaldı bir kaç gün, ona inandım mı hayır, niye döndüm ben de bilmiyorum hem ayrılmıyorum her huzursuzum
Yapıcam gerçekten haftasonu başlıyorum yeter artık üzüldüğümYap bu dediklerimi kuzu
Sonra da bana yaz ahanda yaptim diye
Koca bozuntusu da it gibi dursun bi kosede
Eksik olma bende seni seviyorum kalp kalbe karşı:)Neden sevdiğimi bilmeden sevdiğim üyelerden birisin elif,biri depitipiti_
Kendini üzme kendine yüklenme
İşte mobili seçiyorum sonra nereye giriyorum? Uygulaömayı indirdim ama bulamıyorum dediğin yerleri
bence bu kadar saçma kıskançlıklar yapma sebebiniz de eşiniz.yani bazen kendimize bile itiraf edemediğimiz şeyleri,beynimiz yönlendiriyor.belki de hiçbir zaman güveniniz tam olmadı,bu saçma kıskançlık sebebiniz de buydu..bi tarafınız asla güvenmedi eşinize..Ya bana bi akıl berin o zaman çünkü iyice dengesizleştim tamam itiraf ediyorum ayrılmak istemiyorum herşey o kadar iyiydi ki yani bir yanlışını görsem o hep böyleydi zaten derim..
Bu rezervasyon olayı hep aklımda nasıl olacak bilmiyorum şunubyapıcam bunu yapıcam diye net bişey yok aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?