- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yok merak etme bişey olmazYoo elifi tanıyorum gayet ama özel hayatın ihlalinden kocası başını derde soksun istemiyorum. Çünkü elifin kocasi da elif gibi ki bir konusunda yazmıştı, aynı istekleri kocası istiyormus ondan diye.
Sadece yanlış hamleler yapıp borclu cıkmasın diyorum
Keske günahını alıyor olsaydımay adamın whatsappı bile yok
günahını alıyosun bence
Geçen eski konulara bakim dedim o neeydii gıızzYoo bence elif böyle birisi ama adam onu bişekilde uyutuyor yoksa kimse böyle saçma kıskançlıklara dayanamaz bence
Ya bi otele rev. Yapılmış batumda ama adam ben yaptırmadım falan demiş bence konuya bak benim anlatmamla anlayamazsın ben inanmadım kocasının dediklerineAdam batuma mi gitmis
Yok bağlayamadık.onunla alkalı değil
Senin imzayı eliff görüyormu acabaYoo bence elif böyle birisi ama adam onu bişekilde uyutuyor yoksa kimse böyle saçma kıskançlıklara dayanamaz bence
Sen bide leronayken ki konulara baksan vah vahhGeçen eski konulara bakim dedim o neeydii gıızz
E hani emin değildin aldattığından?Keske günahını alıyor olsaydım
Hmmm ya buda kotu yakalayamamak bende yasadim ordan biliyorum hakikaten dengesizlesiyor insan. Adam kadinin guvenini sarsmis bir kere ben paranoyak oldugunu dusunmuyorum sahsen yasayan bilirYa bi otele rev. Yapılmış batumda ama adam ben yaptırmadım falan demiş bence konuya bak benim anlatmamla anlayamazsın ben inanmadım kocasının dediklerine
App storedn indirdim türk telekom onlime işlemleri şifrede aldım girdim ama faturalar kısmını bulamıyorumNasıl yok direk ekranda yazıyor üst kısımda sen programı indirdinmi googleplayden veya appstoreden
Ben şom ağızlıyım dırDeme öyle deme
Türktelekom MOBİL olanı indiricenApp storedn indirdim türk telekom onlime işlemleri şifrede aldım girdim ama faturalar kısmını bulamıyorum
Alt kısımda kullanımlarım lira işlemlerim filan yazıyo değil mi
Hem öyle hem değil işte kanıt lazımE hani emin değildin aldattığından?
Noldu şimdi drama bağladın?
Tutarsız mısın?
onu indirdimTürktelekom MOBİL olanı indiricen
zaten resimle göstermen mümkün müTürktelekom MOBİL olanı indiricen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?