Bir yıllık evliyiz. Aynen öyle ben şimdi onu arasam ne kadar samimi olabilirim yani? Yapmacikligi ne kadar seviyorlar..Hiç anlam veremiyorum. Oğlu deyipte zorla arasanız nolcak? Bundan da hoslanmayacak. Ne kadar yıllık evlisiniz. Benimde çok şikayet etti ama zamanla alıştı ben böyleyim yapacak bişey yok. Canım ister günde üç kere ararm canım ister haftada bir.
ben kendi ailemle de aynı şekilde. ne konuşcam ki her gün, ne gerek var. sen onlara uyma, onlar sana uysun.Bu dengeyi hiç kuramadık biz. Çünkü onlar ailecek her gün konuşurlar ve beni de aileden saydıklarından ben onlara anormal geliyorum.
Evet haklısınız sanırım öyle yapacağım, ıtelemeyle ne kadar olur bilmiyorum.
Nasıl alıştı peki? Yani konuştunuz açıkladiniz mi bu konuyuBazıları takıntılı oluyor bu konuda seviyorlar orada burada gelinim beni çok arıyor demekten zevk alıyorlar herkesin bir huyu var kabul etmeleri lazım ben aramayı telefonla konuşmayı hiç sevmem beceremem zaten konuşacak çok şey olmuyor sıkılıyorum çok söyledi bekledi önceden ama alıştı şimdi napalımsizinki de aynı şehirde görüşmenize rağmen sık arama beklemesi tuhaf yani
Kendisi sizi arar mi ? Ben evlendigim ilk haftalarda bı kac kere aradım soğukluk olmasn diye kendisi bana anne kız gibiyz der ama gelinki bı kere bile beni aramadı nasıl ana kızsa buMutlu günler kk :)
Size sormak istediğim bir konu var. Her haftasonu görüştügünüz bir kv yi hafta içi arar mısınız? Gerek duyar mısınız? Resmen oğluna söylemiş beni aramıyor, söyler misin kendine diye, çıldırdım. Sizin görüşünüz nedir?
Evet ben annemle de böyleyim zaten bu yüzden bana göre anormal bir şey yok. Sizce ne şekilde açıklama yapmalıyım bu konuyu bana açtığında?ben kendi ailemle de aynı şekilde. ne konuşcam ki her gün, ne gerek var. sen onlara uyma, onlar sana uysun.
aynen bu şekilde ben kendi ailemle de gerekmedikçe telefonda boş boş konuşmuyorum deyin.Evet ben annemle de böyleyim zaten bu yüzden bana göre anormal bir şey yok. Sizce ne şekilde açıklama yapmalıyım bu konuyu bana açtığında?
O sizi kaç kere arıyor valla ben 1.5 aydır aramıyorum aramayı da düşünmüyorum oğluna beni de şikayet etmiş aramıyor diye bende dedim hasta oldum kaç gün ameliyatli yattım kaç kere aradı dedim sonra sustu. Ne kadar iyi olursan ol kaynana kaynanadirMutlu günler kk :)
Size sormak istediğim bir konu var. Her haftasonu görüştügünüz bir kv yi hafta içi arar mısınız? Gerek duyar mısınız? Resmen oğluna söylemiş beni aramıyor, söyler misin kendine diye, çıldırdım. Sizin görüşünüz nedir?
Bu seferde oğluşuna onu şikayet eder " boş boş konuşuyorsun dedi" deraynen bu şekilde ben kendi ailemle de gerekmedikçe telefonda boş boş konuşmuyorum deyin.
haftada 1 görüşürüm. dahada fazlasına katlanamam zaten gerekte yok. gerekli olmadıkca aramamda.Mesafemi korurum.Mutlu günler kk :)
valla işte olay o oğluş da bitiyor.Bu seferde oğluşuna onu şikayet eder " boş boş konuşuyorsun dedi" der
Yok açıklamadım hiç zamanla anladı bence hala bekliyor ama dile getirmiyor en azından bazen şakayla karışık söylüyor ben aldırmıyorum.Nasıl alıştı peki? Yani konuştunuz açıkladiniz mi bu konuyu
Aynen öyle :))Bu seferde oğluşuna onu şikayet eder " boş boş konuşuyorsun dedi" der
Kayinvalidem gerçekten iyidir. Severim, sayarım ama dediğim gibi telefonda konuşmayı sevmiyorum..Aranızda sorun yoksa, aramanızı istiyorsa arayın ne olacak? Sorun edecek birşey yok bunda. Ben her hafta arıyorum kayınvalidemi aynı şehirde değiliz ama aynı şehirde olduğumuz zamanlarda da arardım. Aradığım için bir sorun yaşamadım.
Birde buradaki cevaplar bir ölçüt olmamalı bu konuda sizin için herkesin aile yapısı farkli. Sizi eşinizle ve kayınvalidenizle olan ilişkinize göre hareket etmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?