Arama Sıklığı

Bir yıllık evliyiz. Aynen öyle ben şimdi onu arasam ne kadar samimi olabilirim yani? Yapmacikligi ne kadar seviyorlar..

Bu dengeyi hiç kuramadık biz. Çünkü onlar ailecek her gün konuşurlar ve beni de aileden saydıklarından ben onlara anormal geliyorum.
ben kendi ailemle de aynı şekilde. ne konuşcam ki her gün, ne gerek var. sen onlara uyma, onlar sana uysun.

Evet haklısınız sanırım öyle yapacağım, ıtelemeyle ne kadar olur bilmiyorum.

Olduğu kadar. Siz de haklısınız, o da haklı. Yaşlı insanlar bunlar ilgi alaka bekliyorlar, çocuk gibi oluyorlar. Benim kuzenim gün belirlemişti mesela haftanın belli günleri kayınvalidesini belli günleri annesini arardı. Sistem oturtmuş, o günlerde bekliyordu insancıklar aramasını. Siz de öyle yapabilirsiniz. Her çarşamba arama günü olur mesela. Hafta sonu da gittiğinize göre tatmin olur bence.

Nasıl alıştı peki? Yani konuştunuz açıkladiniz mi bu konuyu

Kendisi sizi arar mi ? Ben evlendigim ilk haftalarda bı kac kere aradım soğukluk olmasn diye kendisi bana anne kız gibiyz der ama gelinki bı kere bile beni aramadı nasıl ana kızsa bu sonra baktım beni hiç aramıyor dedim kızım sen ne diye arayıp egosunu oksuyosn hanfendinin aramadm ben aramayncada aramadı ağlamış bakarmisn kocasına beni aramıyor diye oda esimi aramış annen agliyor siz hiç aramiyomussnz diye muayyen günüydü herhalde iyicr soğudum mi bile atmam aramak zorunda değiliz sizin esinz annenizi babanızı ariyormu her hafta beklentisi bile gereksiz.

Haftada bir kez telefon ile görüşüyoruz .Eğer aradaki ilişki normal seyrinde gidiyorsa haftada bir aranabilir .

ben kendi ailemle de aynı şekilde. ne konuşcam ki her gün, ne gerek var. sen onlara uyma, onlar sana uysun.
Evet ben annemle de böyleyim zaten bu yüzden bana göre anormal bir şey yok. Sizce ne şekilde açıklama yapmalıyım bu konuyu bana açtığında?

Evet ben annemle de böyleyim zaten bu yüzden bana göre anormal bir şey yok. Sizce ne şekilde açıklama yapmalıyım bu konuyu bana açtığında?
aynen bu şekilde ben kendi ailemle de gerekmedikçe telefonda boş boş konuşmuyorum deyin.

O sizi kaç kere arıyor valla ben 1.5 aydır aramıyorum aramayı da düşünmüyorum oğluna beni de şikayet etmiş aramıyor diye bende dedim hasta oldum kaç gün ameliyatli yattım kaç kere aradı dedim sonra sustu. Ne kadar iyi olursan ol kaynana kaynanadir

Ben ilk evlendiğim zaman haftada 3 sefer arardım akşamları zaten birde eşim arıyor . Sonra baktım o beni asla aramıyor hiç birşey için . Bende kendi annemi bile haftada 1 arıyorum annemle msjlaşırız günde . O yüzden kv yi de aramıyorum artık . Oğluna dese ki beni aramıyor cvp belli bende

haftada 1 görüşürüm. dahada fazlasına katlanamam zaten gerekte yok. gerekli olmadıkca aramamda.Mesafemi korurum.

Aranızda sorun yoksa, aramanızı istiyorsa arayın ne olacak? Sorun edecek birşey yok bunda. Ben her hafta arıyorum kayınvalidemi aynı şehirde değiliz ama aynı şehirde olduğumuz zamanlarda da arardım. Aradığım için bir sorun yaşamadım.

Birde buradaki cevaplar bir ölçüt olmamalı bu konuda sizin için herkesin aile yapısı farkli. Sizi eşinizle ve kayınvalidenizle olan ilişkinize göre hareket etmelisiniz.

Evimiz yakın hafta sonları gidip geldiğimiz için bende aramıyorum. Ama ben kendi ailemi de pek sık aramiyorum. Aslında icimde art niyet yok fakat yapım itibarı ile telefonda çok konuşmayı sevmiyorum. Dedikodu olması lazım uzun uzun konuşmak için oda bizde yok malesef malzeme bulamiyorum.Ayrica stresli donemler yaşıyoruz ve bu iyice içe kapanık yapıyor. iş 'e başlayabilsem herkesi ararim valla moralim yerine gelir sonra onlar yeter arama der. Eşim annemi daha çok arıyor benden çok hatta o derece. Sende niye ariyon ki diyorum bu kadar fazla gerek yok. Bulaşık yıkıyorum bi bakiyorum sesler geliyor annemi aramış görüntülü. Desen öz evladi o bende geliniyim kadının.

Nasıl alıştı peki? Yani konuştunuz açıkladiniz mi bu konuyu
Yok açıklamadım hiç zamanla anladı bence hala bekliyor ama dile getirmiyor en azından bazen şakayla karışık söylüyor ben aldırmıyorum.

Numarası bile kayıtlı değil bende kendisinin , ilişkinize bağlı , bilemeyeceğim .

Kayinvalidem gerçekten iyidir. Severim, sayarım ama dediğim gibi telefonda konuşmayı sevmiyorum..
Ama çok haklısınız, ne olacak ki biraz fedakarlık yapsam. Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…