Arama Sıklığı

İşim olduğunda, bir şey soracağım zaman ararım genelde. Ben de telefonda konuşmayı sevmem, bizim gelinimiz ailemi hergün arar ama o 12 saatlik bi uzaklıkta yaşıyor, sıkılıyor sanırım, annem babamda tam kafadır, espriler hava da uçuşur, eşimde benim ailemi daha sık arar, muhabbetleri sarar. Benim kv kp olan diyaloğum henüz napıyorsun, çocuklar napıyor sorularının ötesine geçemedi, ne konuşacağımı şaşırırım, konuşmamız toplam 45 sn felan sürer. İnsana göre değişir, muhabbete göre değişir. Görümcemle de sık konuşmam, ama bi de arayınca en az 1 saat konuşuruz

:) haftada en az 2 kez görüştüğüm kv benide bıkmadan usamadan oğluna şikayet ediyor aramıyor diye , hızını alamayıp beni arıyor gün aşırı ve biz ne istiyoruzki yavrum sadece sesinizi duymak iyi haberlerinizi almak vs... idare etmekten başka çare yok malesef :)

Demek ki sıkılıyorlar ne diyeyim ki aynı dert bende de var. Ben sadece halinizi hatrinizi merak ediyorum diyor..

Demek ki sıkılıyorlar ne diyeyim ki aynı dert bende de var. Ben sadece halinizi hatrinizi merak ediyorum diyor..
herkesin huyu suyu başka napıcaksın ,bizimde gelinimiz var anneme sorsan gelini nezaman aramış hatırlamaz bile annem arar 2,3 günde bir , aslada yakınmaz gelin aramadı vs.. ama bizimki :))) mecburen idare ediyoruz

herkesin huyu suyu başka napıcaksın ,bizimde gelinimiz var anneme sorsan gelini nezaman aramış hatırlamaz bile annem arar 2,3 günde bir , aslada yakınmaz gelin aramadı vs.. ama bizimki :))) mecburen idare ediyoruz
Aynen işte benim kv de beni aramaz. Çünkü tüm çocukları onu arıyor. Bahanesi de herkes arıyor, sen aramıyorsun :))

Önemli bi konu olmadığı müddetçe aramam

Her hafta sonu görüşülüyorsa aramanın mantığı yok. Boş verin ! Eşiniz ara annemi derse sen benim babamı ne sıklıkla arıyorsun sorusunu bir yöneltin bakalım cevabı ne olacak...

Bu kv lerin aşırı görüşme sevdası öldürecek beni Her haftasonu görüşüyor ne diye bir de haftaiçi beklenti içine giriyor anlamıyorum

Tam k.v adayımla konuştum kapattım konuya denk geldim.
Haftada en az 2 defa konuşuyoruz bazen dışarda zaman geçirip bazen de evde ziyaret yapıyoruz.
Nişanlım şuan işi gereği yurtdışında o varken bile bu kadar sık görüşmüyorduk.
Tabi bu güzel ilişkinin sırrı belli bir mesafeyi asmadan arkadaş gibi olabilmemiz.
Bayılıyorum sohbetine,enerjisine..❤
Böyle olmamış olsa bile arardım çok paylaşacak birsey olmasa da hal hatır sormak isterdim.
Bu tip durumlarda genelde empati yaparım.
İlerde oğlum veya gelinim tarafından akıllarına geldikçe aranıp samimiyetsiz bir kaç cümle duymak istemezdim.
E tabi bunun içinde olumlu bir anne veya k.v olup insanları mutsuz etmeyi tercih etmez,dolayısıyla mutsuz da olmazdım.

Benimkisi de bana aynı şeyi diyordu.ama ben telefonla konuşmayı sevmiyorum.ona rağmen bir süre denedim aramayı bu defa da niye daha sık aramıyorum diye laf soktu.artık hiç aramıyorum önemli bişey olmadıkça.kendi ailemle bile sık konuşmam,sıkılıyorum

Yazdan yaza görüştüğüm kayınvalideyi senede iki kere aramıyorum desem. =))
Bu hiç konuşmuyoruz demek değil ama. Bazı hafta sonları eşim görüntülü arar, ailecek konuşuruz. Ama onun dışında bir girişimim yok. Söyleyeceği şeyi bana direkt söylemek yerine aracı koyan insanı arayacağım varsa da aramazdım ama. O ne öyle çocuk gibi. Kayınvalidenize çürük domates atıp, yuhluyorum şuan.

esim goruntulu arar, cocuklarla birlikte konusurlar, ben de ortamdaysam dahil olurum.
Bir tek esim uzun donem is gezisindeyse falan cocuklarla konusturmak icin kendim aramisimdir herhalde, onun disinda ramiyorum,
hic bir problemim yok kendisi ile, gayet dogal bir iletisim gibi geliyor bana boylesi.
Hatta dusunuyorum, tek basima arasam ne konusucam ki.

Kayinvalidemi sevince sık sık aramak mi gerekiyor. Biz ailelerden farklı sehirdeyiz. Ben annemi de bazen oluyor 2 haftada bir arıyorum. Kendimi hayırsız evlat olarak etiketliyorum buraya. :)

Ya şu kvlerin aradi aramadi muhabbetlerinin cogu tamamen ego kasmak, aramayinca üzüldüklerinden filan degil. Oglu aramasa üzülse anlarim ama evladi degilim biseyi degilim, şunun şurasinda bikac senedir hayatinda oldugum( oglunun eşi olarak) kaynana benim ne eksikligimi hissediyor ki ben aramayinca üzülecek? Özleyen insan açar kendisi telefon eder "beni aramiyor" diye koşa koşa ogluna sikayet etmez.

Ben aramadigim zamanlar kendi annem beni ariyor mesela oturdugu yerden "niye aramadi" diye kendini kurmuyor. Özleyen insan kendisi de arar. Oyle aramiyorum diye devamli ajitasyon yapacak bana bagimli miy miy bir annem de yok şükür. Calisiyor ediyor, ilgilendigi seyler var ve kopuk filan da degiliz birbirimizden haberimiz var. İlla goreve bindirmek gerekmiyor.

Benim kvde de bikaç sefer eşimle birlikteyken "beni aramiyor" bilmem ne dedi biz sallamayinca sustu.
İşine gelince oglunu aramayi biliyor ama gelinlerden aranmayi bekliyor. :))) Kimsenin kaynanalik havasiyla ugrasamam, eşim de ara demedi hiç.

Seven, iyi anlaşan arasin, her hafta gitsin. Ben yapmiyorum ve bunu kendime mecburi gormuyoru. Zira kendi ailem uzak her hafta gormuyorum.

Aradığım da olur aramadığım da
Bazen eve gelince ararım. O beni arar. Hesap yapmıyorum. Heee beni şikayet edemezler. Eşim anne, babamı kaç kez arıyor ki haftada, benim aramam dert olsun.

Haftada 1 defa da olsa arayın, hal hatır sorun mutlu olur ama her gün de aranmaz tabi. Her gün aramaya kalksan ne konuşacaksın zaten konuşacak laf olmaz. Ayrıca Kayınvalideniz sizi arıyor mu o da önemli. Onun da diğer aile bireylerini nasıl arıyorsa sizi de araması gerekir. Benim annem aklına geldikçe gelinini ya da damadını arar, hal hatır sorar, bir ihtiyacınız bir sıkıntınız var mı diye sorar. Ama gelini 3 yıldır hiç aramadığı için annem de haklı olarak aramayı bıraktı. Ben kayınvalidemi ararım aklıma geldikçe çok da mutlu olur. O da beni arar sürekli. Yani hem bir gelin hem de bir görümce olarak yazıyorum eşinizin ailesi sizi arıyorsa siz de ara sıra arayın, 2 dakika konuşun düşündüğünüzü gösterin mutlu olurlar.

Özel durumlar hariç aramam bazen o arar öyle bazende aklıma gelirse arar sorarım bir sayısı yok bu işin bir de her hafta görüşüyormuşsunuz ne gerek var anlamadım biz 2-3 haftada bir anca görüşüyoruzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…