:) haftada en az 2 kez görüştüğüm kv benide bıkmadan usamadan oğluna şikayet ediyor aramıyor diye , hızını alamayıp beni arıyor gün aşırı ve biz ne istiyoruzki yavrum sadece sesinizi duymak iyi haberlerinizi almak vs... idare etmekten başka çare yok malesef :)Mutlu günler kk :)
Size sormak istediğim bir konu var. Her haftasonu görüştügünüz bir kv yi hafta içi arar mısınız? Gerek duyar mısınız? Resmen oğluna söylemiş beni aramıyor, söyler misin kendine diye, çıldırdım. Sizin görüşünüz nedir?
Eşim hak veriyor bana sagolsun en azından onunla ilgili sorun yaşamıyoruz. Bir de o sorun çıkarsa... :)valla işte olay o oğluş da bitiyor.
Demek ki sıkılıyorlar ne diyeyim ki aynı dert bende de var. Ben sadece halinizi hatrinizi merak ediyorum diyor..:) haftada en az 2 kez görüştüğüm kv benide bıkmadan usamadan oğluna şikayet ediyor aramıyor diye , hızını alamayıp beni arıyor gün aşırı ve biz ne istiyoruzki yavrum sadece sesinizi duymak iyi haberlerinizi almak vs... idare etmekten başka çare yok malesef :)
herkesin huyu suyu başka napıcaksın ,bizimde gelinimiz var anneme sorsan gelini nezaman aramış hatırlamaz bile annem arar 2,3 günde bir , aslada yakınmaz gelin aramadı vs.. ama bizimki :))) mecburen idare ediyoruzDemek ki sıkılıyorlar ne diyeyim ki aynı dert bende de var. Ben sadece halinizi hatrinizi merak ediyorum diyor..
Aynen işte benim kv de beni aramaz. Çünkü tüm çocukları onu arıyor. Bahanesi de herkes arıyor, sen aramıyorsun :))herkesin huyu suyu başka napıcaksın ,bizimde gelinimiz var anneme sorsan gelini nezaman aramış hatırlamaz bile annem arar 2,3 günde bir , aslada yakınmaz gelin aramadı vs.. ama bizimki :))) mecburen idare ediyoruz
Önemli bi konu olmadığı müddetçe aramamMutlu günler kk :)
Size sormak istediğim bir konu var. Her haftasonu görüştügünüz bir kv yi hafta içi arar mısınız? Gerek duyar mısınız? Resmen oğluna söylemiş beni aramıyor, söyler misin kendine diye, çıldırdım. Sizin görüşünüz nedir?
Mutlu günler kk :)
Mutlu günler kk :)
Kayinvalidemi sevince sık sık aramak mi gerekiyor. Biz ailelerden farklı sehirdeyiz. Ben annemi de bazen oluyor 2 haftada bir arıyorum. Kendimi hayırsız evlat olarak etiketliyorum buraya. :)Ben arardım. Kayınvalidem yok ama onun yerine iki tane görümcem var hemen hemen her gün konuşuruz. Ben aramazsam onlar arar. Çünkü aile olmak bunu gerektirir. Nasıl annemi, kendi ablalarımı arıyorsam hatta gidiyorsam onları da ararım. Ama kk popülasyonu kayınvalidesevmez olduğu için muhtemelen size aramana gerek yok diye cevaplar gelecek bolca.
Kayinvalidemi sevince sık sık aramak mi gerekiyor. Biz ailelerden farklı sehirdeyiz. Ben annemi de bazen oluyor 2 haftada bir arıyorum. Kendimi hayırsız evlat olarak etiketliyorum buraya. :)
Aramiz kötü hiç gerekti yokAramiz kötü değildir, hiç aramamak gibi bir şey yapmam ama zırt pırt arayacak bir karakterim de yok malesef
Aradığım da olur aramadığım daMutlu günler kk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?