- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi ipeqbojuqu
-
Ne olmuş olursa olsun bir dk bile almazdı gerekçe sunması.tum gunumu mahvetti.
Peki ne yaptibiz aradinizmi.neden gelmemis insan kendini sorguluyor bir hatami yaptim diye cok kaba bir davranisAynisi benim de pazartesi basima geldi, tek fark gorucu usulu degildi.
Giyindim kusandim butun aksami bekleyerek gecirdim. Bu adamlara ne oluyor anlayamadim en azindan gelemeyecegini soyle.
Merhaba kizlar.
Gecen hafta gorucu usulu biri ile telefon da tanistim.beni aradi kendini tanitti yaklasik 20 dakika konustuk ve yakindan tanimak istedigini soyledi.
Cuma gunu gorusebilirmiyiz dedi kabul ettim fakat yer ve saat konusmadik.cuma gunu aramasini bekledim nerede gorusecegimiz konusun da aramadi ben de aramadim.
Beni davet eden gorusmek isteyen kendisi onun aramasi gerekmezmiydi.neden boyle birsey yapti anlam veremedim.
Telefonda gayet hos sohbetti aksi bir konusma olmadi.birden sirra kadem basmasini gerektirecek ne olabilir ki.ayrica randevunun iptal oldugunu haber vermesi gerekirdi tum gunumu mahvetti.
Aynisi benim de pazartesi basima geldi, tek fark gorucu usulu degildi.
Giyindim kusandim butun aksami bekleyerek gecirdim. Bu adamlara ne oluyor anlayamadim en azindan gelemeyecegini soyle.
Aynisini 4 ay once yasamistim. Tabi biz yuz yuze gorustuk. Ilk gorusme cok iyi gecmisti. Kendisi seni tanimak istiyorum dedi. Bulustugumuz gunun ertesi gunu yine bulusacaktik kendisinin yogun israri uzerine. Hic aramadi. O gunun aksaminda sehir disindan misafirlerim geldi diye mesaj atip sırra kadem basmisti. Bisey yapamadim. Zaten yapilmiyor da. Baskasini buldugundan eminim. Sizinki de oyledir muhtemelen. Yedekte de olabilirsinizMerhaba kizlar.
Gecen hafta gorucu usulu biri ile telefon da tanistim.beni aradi kendini tanitti yaklasik 20 dakika konustuk ve yakindan tanimak istedigini soyledi.
Cuma gunu gorusebilirmiyiz dedi kabul ettim fakat yer ve saat konusmadik.cuma gunu aramasini bekledim nerede gorusecegimiz konusun da aramadi ben de aramadim.
Beni davet eden gorusmek isteyen kendisi onun aramasi gerekmezmiydi.neden boyle birsey yapti anlam veremedim.
Telefonda gayet hos sohbetti aksi bir konusma olmadi.birden sirra kadem basmasini gerektirecek ne olabilir ki.ayrica randevunun iptal oldugunu haber vermesi gerekirdi tum gunumu mahvetti.
Gordu begenmedi diyecegim beni gormediki.insan kendinde hata ariyor acaba biseyden giciklandi diye.
Gelemeyecegini soyleme nezaketi bile gostermeden bekletti resmen.
Aradiginda gayet kibardi cok merak ediyordu beni randevu icin kirk talla atti sonra yok oldu.randevusunu kabul ettim diye beni cantada keklikmi sandi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?