Aramadi

Aynisi benim de pazartesi basima geldi, tek fark gorucu usulu degildi.
Giyindim kusandim butun aksami bekleyerek gecirdim. Bu adamlara ne oluyor anlayamadim en azindan gelemeyecegini soyle.
İlk eşim sevgiliyken yapmıştı bunu bana ama o zaman cep telefonu yoktu evde uyuyakalmış kız kardeşi eve dönünce uyandırmış abi sen bugün little ile bulusmayacak miydin diye ben 4 saat beklemistim inadim yüzünden tam kalkarken mosmor bir halde gelmişti gittin diye çok korktum demişti aklıma geldi :)

İlk eşim dediğinize göre, aslında demek ki ilk sinyali orda vermiş diyebilir miyiz? Ondan Olmayacağının ? :)

Ben de bugün biriyle buluştum iş arkadaşımın vesilesi ile.Çocuk çok kibar biri Şahin arabayla gelip alıcam dedi seni son model bir jip ile geldi.Beni çok güzel bir mekana götürdü aynı filmlerdeki gibi.Allah'ım şansım dönüyor galiba.Yarın da mesaide ben onu alacağım sinemaya gideceğiz.Çok güzel de bir şiir yollamış.1 yıldır nerde öküz var karşıma çıkıyordu.Böyle kibar biri şaşırttı beni.İnşallah bu kişi evleneceğim kişidir :)

Ara araciyi , araci oldugun adam nezaketsiz çıktı de.

Yada nasıl ifade etmek istersen. Ama durumu ben olsam söylerim böyle böyle oldu gelememe nedenini bildirme nezaketini bile göstermedi diye.

Inşallah öyle olur, cok içten yazmissiniz.

Ara araciyi , araci oldugun adam nezaketsiz çıktı de.

Yada nasıl ifade etmek istersen. Ama durumu ben olsam söylerim böyle böyle oldu gelememe nedenini bildirme nezaketini bile göstermedi diye.
Benim gururum cok incindi arayip direk saydirmakta geciyor icimden ama kendimi dusurmek iatemiyorum.
Kendinemi guvenemedi dersi ne anlamadim spylemeye cesaret edemediyse bir meaaj atip gelemeyecegini soyleyebilirdi.
Tum planimi iptal edip aptal gibi ondan haber bekledim.

Ooo 4 saat iyi beklemissiniz:)
Kim olsa en fazla 1 saatte kalkardi.

İlk eşim dediğinize göre, aslında demek ki ilk sinyali orda vermiş diyebilir miyiz? Ondan Olmayacağının ? :)
Yok o harika bir adamdı hala da öyledir eminim çok farklı nedenler ile ayrıldık benden kopması için de çok uğraştım sonunda başardım o evlendi çok mutlu seviyor seviliyor eşine aşık bir kızı var Allah mutluluklarını hic bozmaz umarım.

Insallah mutlu olursunuz.

Su konuda cok haklisiniz haber verebilirdi sizin zamaninizi almis oldu.

Arayip saydirma. Tüm planini iptal edip bekledigini de söyleme.
Araciya söyle bence hatta yakinsaniz olduğu gibi anlat durumu ,yoksa caktirmada sebebini bildirmediginden ayip ettiğini islerini bulusacaksin diye ayarladigini söyle.
En azından adam araciya karsi utanir da belki pekte sanmiyorum ama.

Amin

Birde yarin yada daha sonra piskin piskin ararsa fena terslerim.
Yolda gorsem tanimam ama nefret ettim resmen:)

O zaman tamamen dalgınlıktan unutmuş :) demek ki her unutanı da yaftalamamayız. Burdan da kendimize pay çıkarabiliriz :) Umarım çok mutlu olurlar.

Biliyor musunuz ? Şu iyi niyetli dileğinizi okuyunca kendimi gördüm. Geçmişte kalan hiçbir sevdiğime ah etmem. Hep mutluluk dilerim. Çevremdekiler şaşırır genelde. Kendimden biri gibi geldiniz bana o yüzden

Niye birbirinize foto falan göndermediniz ki? Belki cesaret edemedi belki beğenmem diye

Niye birbirinize foto falan göndermediniz ki? Belki cesaret edemedi belki beğenmem diye
Fotolarimizi gorduk.ama profil fotosunda nr kadar netlik olabilirki.
Valla bilemedim sebebede baglayamadim herif kacti resmen
Kendince kacan kovalanir taktigimi uyguluyor aklinnca acaba

Fotolarimizi gorduk.ama profil fotosunda nr kadar netlik olabilirki.
Valla bilemedim sebebede baglayamadim herif kacti resmen
Kendince kacan kovalanir taktigimi uyguluyor aklinnca acaba
Bence daha çok beğendiği birini buldu. Sizi de ararsa o kızı kaybederim diye haber veremedi. Böyle kaçılmaz adam resmen yok olmuş ortadan

Yok sadece hak edene oyleyim ben. biz onunla her şey olduk 11 sene sadece eş olamadık... hayatimi sonsuza dek mahveden oğlumun babası ölse üzülmem gerçekten.. oğlum üzülür se ona üzülürum sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…