Aramadi

Bir insan hangi psikoloji ile boyle bir dengesizlik yapar bilemedim.bendenmi bekledi acaba diyorum ama ilk bulusmada erkek arar .
Demekki hayirlisi boyleymis en azindan birlikte vakit geciripte sonradan basima gelmedi.
Ben artik onunla hicbir sekilde gorusmem benim icin saygi cok onemli bu yaptigi buyuk saygisilikti vaktimi caldi tum gunumu mahvetti.

Aman ne aracıyı ne onu arama hiçbirşey deme ararsa randevu ver ogün telefonu kapa aramazsa hiç tepki verme
Boşver ya elin salağı için moral mı bozulur

Ahajagaha cidden ne oluyor bu erkeklere ya
Herkes bir değişik oldu.
Sebebi neydi ki sanki
Neye göz kirpti acaba bir daha beni zor görürsün diye mi düşündü ki içinden
İnan ki bilmiyorum ama güzel bir yemek demişti hatta sormuştu ne seversin diye neyse bari kahveleri o ödemişti yoksa kendimi daha kötü ve kullanılmış hissederdim

Senden başka kızlarlada görücü usulu görüşüyordur daha cazip gelen biri çıkmıştır
Bu erkekler evlenmeye karar verince dört bir koldan tüm sülalesi kız arıyor malum paşamız evlenicek kolay mı hemen en güzeli en hanımı en tazesinden bulup buluştururlar .
Sende bir alternatifsin belkide bir kaç kızla konuştu seni unuttu
Neden kendinizi bu tip durumlara sokuyorsunuz anlamıyorum.

bu işler ne kadar zorlaştı boyle daha bir buluşma ayarlamak bile zor sonrası nasıl olacak ilişkiler nasıl evliliğe gidecek.Allah sonumuzu hayretsin.

Benim acimdan olur tarafi kalmadi.insana neden boyle bisey yapti diye dusundurtuyor sadece.
Arayip gelmeyecegini vazgectigini aoyleyebilirdi.
Amann defolsun gitsin cokta onemi yok.

Erkeklerin cogu boyledir, dengesizler. Belli ki, vazgecmis. Boş verin...

bu işler ne kadar zorlaştı boyle daha bir buluşma ayarlamak bile zor sonrası nasıl olacak ilişkiler nasıl evliliğe gidecek.Allah sonumuzu hayretsin.

Aynen oyle:

1.Taniscaksin
2.Anlasicaksin
3.Seviceksin ve sevilceksin
4.Iliskinde buyuk anlasmazlik ihanet vb. durumlar olmayacak
5.Evlilik karari alinicak
6.Aileler tanisicak ve arasinda buyuk farkliliklar olmayacak
7.Evleneceksin

Oooo ne kadar zormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…