- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi ipeqbojuqu
-
Ola ki aradı, mazaret sundu falan. Hiç önemli değil olabilir böyle şeyler üzülme de. Sonra randevuyu kabul et hatta sen telefonlarını da aç. Şurdayım nerdesin geldin mi vs buluşma yerine gitmesini sağla. Sonra da engelle gitsin. İntikamını al.Benim gururum cok incindi arayip direk saydirmakta geciyor icimden ama kendimi dusurmek iatemiyorum.
Kendinemi guvenemedi dersi ne anlamadim spylemeye cesaret edemediyse bir meaaj atip gelemeyecegini soyleyebilirdi.
Tum planimi iptal edip aptal gibi ondan haber bekledim.
Peki ne yaptibiz aradinizmi.neden gelmemis insan kendini sorguluyor bir hatami yaptim diye cok kaba bir davranis
Aramadım
Yani benim adam yüz yüze de tanıdığım bir insan. Kendi ısrarla bir şans istedi. Ben de düzgün bir insan diye olur demiştim bayıldığımdan değil. Ertesi gün özür diledi ev satışı yapıyordum evraklarla çok uğraştım diye. Amma yani bir mesaj yazmak 1 dk ona da mı zamanı yoktu...
Daha da üstelemedim orda kaldı. Dediğim gibi bende bir his yok zaten ama uzun süredir yalnızım, uzun süredir ilk kez bir erkekle buluşacağım için bayağı heyecanlıydım. Hevesim kursağımda kalınca canım ona sıkıldı.
Yaşını merak ettim profiline bakıyordum ki cok banli konunu okudum. Icerik diline bayildim :)
Tam begeni bildirimi gelincede kendimi gizlice is ceviriyormus gibi hissettim :)
Ahhaaa son cümleye sesli güldüm
Ben : 30, F
Eleman: 36, M
Buradaki yorumları okuyunca benim hikayem aklıma geldi. Bi doktor vardı yazışıyorduk bir iddia kaybettim kahve borcum olmuştu. Neyse biz buluştuk etti kahveleri o ödedi, dedim ama bu benim borcumdu bırak ben ödeyim. yok olmaz öyle, artık yemeğe buluştuğumuzda kahveleri ödersin dedi göz kırptı. Sen bi mutlu git o akşam eve. Adamdan bir daha ses çıkmadı
Ne kötü hissetmiştim ama ya, anlam vermek bazen çok zor Gayette güzel bir sohbetimiz vardı gerçekten.
Esiniz veya esinizin ailesi icin mi kotu demisler? Soylenildigi gibi degildir insallahGarip bi durum benimde aklıma şey geldi . Malesefki devir hic kimsenin iyi olmasını istemeyen bi devir oldu. Acaba hakkınızda sizin veya ailenizle alakalı şimdi etrafa soruyorlar ya nasi insanlar falan diye öyle bi olumsuz bi şey mi duydu .(benim basimada gelmişti. Evlenecegimiz zaman babam herkeze sordurmus eşim ve ailesini . Bana dedi ki bi tane ıyi diyen çıkmadı yinede senin kararın . Biz severek ve konuşarak evlendik . Iftira atmaya müsait çok insan var malesef cnm
Aynen öyle canım hemde en yakın arkadaş ve iş çevresindekiler. Babam bu durumdan baya rahatsız olmuştu gerçekten bi ara bizim görüşmemizi hiç istemedi. Ama ben eşimi 1 seneye yakın tanıyordum ve birbirimizi çok seviyorduk. Ben ona güvendim ve evlendik. Öyle anlattıkları kadar çok coook kötü insanlar degillerdi cnmEsiniz veya esinizin ailesi icin mi kotu demisler? Soylenildigi gibi degildir insallah
Galiba en onemlisi bu. Insanin kendisinin tanıması.. bazen sorup sorusturuldugunda cok iyi bir insan deniliyor ya da aile icin bulunmaz bir aile deniliyor. Sonra gorusme ilerledikce cok kotu insanlar oldugunu insan gozleriyle goruyor.Aynen öyle canım hemde en yakın arkadaş ve iş çevresindekiler. Babam bu durumdan baya rahatsız olmuştu gerçekten bi ara bizim görüşmemizi hiç istemedi. Ama ben eşimi 1 seneye yakın tanıyordum ve birbirimizi çok seviyorduk. Ben ona güvendim ve evlendik. Öyle anlattıkları kadar çok coook kötü insanlar degillerdi cnm
Aynen öyle ben bi secim yapmak durumunda kaldım ki . Etraftakilere inansaydım belkide bukadar iyi bi insanı kaybetmiş olacaktım . Insanları tanıyıp hareket etmek en güzeli. Ve.on yargılarımızdan siyrilmamiz gerektigide çok açık bi konu . Esimin babası ve eşim iyiler ama kaynanam sıradan kaynana işte. Eşim hic beni ezdirmedi ona karşı hep yanimda her konuda . Önemli olanda bu zatenGaliba en onemlisi bu. Insanin kendisinin tanıması.. bazen sorup sorusturuldugunda cok iyi bir insan deniliyor ya da aile icin bulunmaz bir aile deniliyor. Sonra gorusme ilerledikce cok kotu insanlar oldugunu insan gozleriyle goruyor.
Cherry gelmemesinde de hayir varmis. Adam degilmis demek ki.Aynisi benim de pazartesi basima geldi, tek fark gorucu usulu degildi.
Giyindim kusandim butun aksami bekleyerek gecirdim. Bu adamlara ne oluyor anlayamadim en azindan gelemeyecegini soyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?