Aramali miyim

yesileelmaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
511
101
103
Kizlar biliyosunuz bi iliskim vardi ve ilkimdi bitmisti kac aydir hic konuşmuyoruz oda aramiyo bnde. Simdi egitime gitti ve gitmeden once bile bi aramadi ya aramızdaki seyin bukadar kolay koyabileceğini hazmedemiyorum ve simdi cok ozledim cokta merak ediyorum nasil oldugunu sizce bi aramali miyim ama daha fazla uzulmekten de korkuyorum

Arama. O arasın.

İnan sen aradığında şımaracak. Belki hafif soğuk, havadan sudan konuşacak. Sana bir faydası olmayacak bu konuşmanın.

Erkek milleti çaba sarfetmediği kadının kıymetini bilmez. Onun aramasını bekle. Hatta ilk arayışında açma. Sonra dön.

O da araycak olsa arardi simdiye kadar artik aramaz diye dusunuyorum

Valla bilmiyoruz sen kimsin sarı çizmeli memmed ağa

ne gerek böyle şeylere aradan aylar geçmiş.bence alacağınız tepki siZi korkutsun ve dizginleyin kendinizi

1 yıl boyunca 7/24 peşinde koşan önümde diz çöküp ağlayan süslü ışıklar hazırlayarak evlenme teklifi eden ölene kadar seveceğine yemin eden her gün beni eve bırakmak için 4 saat yol giden ve ilgisini hiç bir anlamda üzerimden eksik etmeyen ve bir kere bile teklifini kabul etmediğim adamı sürekli birilerine yavşadığı gerekçesiyle engelledim. Ayrıldıktan 4 gün sonra eski sevgilisine yavşadı 5 gün sonra başka biriyle sevgili oldu desem

Bitmiş gitmiş. Adam haklı ve doğru olarak yoluna bakıyor hayatına devam ediyor. Aynısını yapmanı tavsiye ederim. Arkana baktığın sürece hayatında ilerleme kaydedemezsin.
Mantikli olan gercekten bu farkindayim hergun aynisini soyluyorumkendime ama herseferinde yeniliyorum ona

Mantikli olan gercekten bu farkindayim hergun aynisini soyluyorumkendime ama herseferinde yeniliyorum ona
Yaşın kaç bilmiyorum. Yerinde sayarsın olan sana olur. İlerde kaybettiğin zamana yanarsın. Eğitimine işine vs odaklan. Bitmiş bir ilişkinin ardından ona takılıp hayatına es verme.

Yaşın kaç bilmiyorum. Yerinde sayarsın olan sana olur. İlerde kaybettiğin zamana yanarsın. Eğitimine işine vs odaklan. Bitmiş bir ilişkinin ardından ona takılıp hayatına es verme.

22 okulum bitti evet olann bana oluyo cunku karsima cikan kimseye firsat vermiyorum aklimda icimde hep bi o var belki yeniden diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…