- 24 Nisan 2020
- 511
- 101
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Beklenti degil ama bitse de insan unutamiyo hemen ozluyo yaniKaç aydır konuşmamışsanız şu anki beklentinizi anlamadım.
Arama. O arasın.
İnan sen aradığında şımaracak. Belki hafif soğuk, havadan sudan konuşacak. Sana bir faydası olmayacak bu konuşmanın.
Erkek milleti çaba sarfetmediği kadının kıymetini bilmez. Onun aramasını bekle. Hatta ilk arayışında açma. Sonra dön.
Bitmiş gitmiş. Adam haklı ve doğru olarak yoluna bakıyor hayatına devam ediyor. Aynısını yapmanı tavsiye ederim. Arkana baktığın sürece hayatında ilerleme kaydedemezsin.Beklenti degil ama bitse de insan unutamiyo hemen ozluyo yani
Mantikli olan gercekten bu farkindayim hergun aynisini soyluyorumkendime ama herseferinde yeniliyorum onaBitmiş gitmiş. Adam haklı ve doğru olarak yoluna bakıyor hayatına devam ediyor. Aynısını yapmanı tavsiye ederim. Arkana baktığın sürece hayatında ilerleme kaydedemezsin.
Yaşın kaç bilmiyorum. Yerinde sayarsın olan sana olur. İlerde kaybettiğin zamana yanarsın. Eğitimine işine vs odaklan. Bitmiş bir ilişkinin ardından ona takılıp hayatına es verme.Mantikli olan gercekten bu farkindayim hergun aynisini soyluyorumkendime ama herseferinde yeniliyorum ona
Yaşın kaç bilmiyorum. Yerinde sayarsın olan sana olur. İlerde kaybettiğin zamana yanarsın. Eğitimine işine vs odaklan. Bitmiş bir ilişkinin ardından ona takılıp hayatına es verme.
Çalışıyor musun?22 okulum bitti evet olann bana oluyo cunku karsima cikan kimseye firsat vermiyorum aklimda icimde hep bi o var belki yeniden diye
HayirÇalışıyor musun?
Bubkadar vefasiz biri olmasi imkansizdi ya yillarca yanlisnmi tanidim bu adamiüzülürsün gülüm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?