Aramali miyim

Bubkadar vefasiz biri olmasi imkansizdi ya yillarca yanlisnmi tanidim bu adami

numaramı vereyim beni ara, anneni ara, babanı ara, kardeşini ara. maskeni tak yürüyüşe çık köpekleri sev, kedilere miyavla ama arama bebeğim. ayrıldıktan sonra ben de çok resmi ve sert olurum ki öyle olunmalı bana kalırsa. ha arayacağım illa dersen buyur ara bu senin bileceğin iş

İçinizde kalmasin arayın istiyorsanız netice bir gecnisiniz var iciniz den geleni yapın .aldatilma fiziksel şiddet vs. Bir şey olmadıysa

O izlememiş demekki yoksa arardi..
Sende arama..
Yakin cevreden taniyan biri varsa oyle haber alabilirsin mesela

Ver ararim valla

Aramamalısınız bitmiş bitmiştir. Acınızı çekin geçecektir. Normal hayatınıza devam etmeyi unutmayın.

Kac ay oldu? Niye bitti nasil bitti kim suclu, bunlar bilinmeden nasil yorum yapilmali ki? Kaç tane konu açılıyor burda sizinkini nasil hatirlayalim bilelim? Bi de biliyosunuz yazmissiniz

Hayır aramamalisin.ama bizi dinlemeyip ararsin

Lütfen bir mezarlığa gidin ve bir ölünün bedenini toprak altından çıkarıp onu canlandırmaya çalışın.

Gördüğüne aşık görmediğine bulaşıkmış demek

İlişkiniz bitmiş ve aylardır aramıyorsa bir yere giderken niye arasın? Adam kafasında bitirmiş sizse hala dönsün diye ümit ediyorsunuz. Bence siz de önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…