Gece 1.30 da aramam gerekti bi konuyla ilgili bisey sormak icin (gercekten aramak zorundaydim, bahane degildi yani) ve hemen acti telefonu calar calmaz (numaram acikti) ama konusurken, yaklasik 3 dakika olmustu konusali, arkadan facebook mesaj sesleri geldi 4-5 tane ard arda, aralarinda bi saniye ara bile yoktu yani hizli hizli geldi mesajlar. Birisiyle yazisiyodu ve kamerasi acikti ve o yazistigi kadin kiminle konusuyosun diye hesap sormus olabilir öyle ard arda yazarak veya bir kac kadinla ayni anda konusuyodu. Pislik iste, konusurken de birseyler ima etti, sanki benim pisman olup olmadigimi anlamak icin ugrasiyomus gibiydi acikca söylemese de, bi de kapatmak icin hic ugrasmadi tam tersi ben ugrastim "hadi kapatalim" falan dedim, o ise bi sekilde acikca belli etmeden uzatmaya calisti konusmayi ve üzgün olup olmadigimi anlamaya calisti aklinca belli etmeden sorulariyla. Oysa 4 gün öncesine kadar ben hala ararken hep kapatmaya calisiyodu, sanki hic konusmak bile istemiyomus gibi, benim icin hic zamani yokmus gibi davraniyodu. Bu gece farkliydi ama ne fark eder ki, hemen baskalariyla gece yarisi yazismalara baslamis bile. Bundan sonra nasil davranayim sizce? Ya da ne yapayim?