Aramamam lazim ama zor, fikir lütfen

Gece 1.30 da aramam gerekti bi konuyla ilgili bisey sormak icin (gercekten aramak zorundaydim, bahane degildi yani) ve hemen acti telefonu calar calmaz (numaram acikti) ama konusurken, yaklasik 3 dakika olmustu konusali, arkadan facebook mesaj sesleri geldi 4-5 tane ard arda, aralarinda bi saniye ara bile yoktu yani hizli hizli geldi mesajlar. Birisiyle yazisiyodu ve kamerasi acikti ve o yazistigi kadin kiminle konusuyosun diye hesap sormus olabilir öyle ard arda yazarak veya bir kac kadinla ayni anda konusuyodu. Pislik iste, konusurken de birseyler ima etti, sanki benim pisman olup olmadigimi anlamak icin ugrasiyomus gibiydi acikca söylemese de, bi de kapatmak icin hic ugrasmadi tam tersi ben ugrastim "hadi kapatalim" falan dedim, o ise bi sekilde acikca belli etmeden uzatmaya calisti konusmayi ve üzgün olup olmadigimi anlamaya calisti aklinca belli etmeden sorulariyla. Oysa 4 gün öncesine kadar ben hala ararken hep kapatmaya calisiyodu, sanki hic konusmak bile istemiyomus gibi, benim icin hic zamani yokmus gibi davraniyodu. Bu gece farkliydi ama ne fark eder ki, hemen baskalariyla gece yarisi yazismalara baslamis bile. Bundan sonra nasil davranayim sizce? Ya da ne yapayim?

Canım, "ne yapayım sizce" diye bir soru sormayı bırakarak ilk adımı atabilirsin, sonra bu konuyu kapattırarak 2. adımı atarsın.
Önemsenecek bir şahıs olsa fikir verelim sana.
Ama bildiğin p.ç işte.
Neden yoruyorsunuz o güzel aklınızı böylelerini düşünerek be tatlım:31:
Üzgünüm canını acıtacak ama, adam(!)ın umurunda bile değilsin:50:
Lütfen onu mu yapayım bunu mu yapayım diye düşünmeyi bırak, sosyal hayatına tam gaz devam et.

Ay ben bu konuda aşırı inat ve gururluyumdur, beni öldürseler ne ararım ne sorarım..illa o arayacak,o merak edecek :S aşkımdan ölsem de hiç peşinden gitmem.. bazen sevmiyorum bu huyumu bazende seviyorum.. Sende arama canım nasıl yaparsın bilmiyorum ama tut kendini, o zaman daha değerli oluyorsun..

onun telefonunu rehberden sil. telefon numaranı değiştir. ortak arkadaşınız olan kimseyle bir süre görüşme. çünkü görüşünce illa ki onu soracaksın:) laf bi şekilde dönüp dolaşıp ona gelecek :) buraya takıl dert dinle, çözüm üret. dizi izle. aşk şarkıları dinleme. ona söylemek istediklerini twitter ya da (bilmiyorsa hesabını) burdan haykır :) sosyal ortamlara karış yeni kişiler tanı yeni erkekler :)

Baskalariyla konusmasa bu kadar rahat olamazdi dimi? Aslinda hersey bi inatla basladi gibi bisey, ben bi konuda tahammülsüz ve kirici oldum, bunun üzerine bitsin dedim, o da bitsin dedi, ama facebook mesaj seslerini biz bitirdikten 5 gün sonra duyduguma eminim. Sanirim biz konusurken de baskalariyla konusuyodu, bilemiyorum.. Hep yeminler ederdi konusmuyorum diye ama bu saatten sonra güvenemem ki..

bi kere son kez gurur dolu bi mesaj at
bir daha benden haber alamayacaksın
tamamen gidiyorum hayatından hoşçakal diye
denedim bu yöntemi
ettiğim büyük laf aramamı engelledi
gurur yaptım
zaten bi ay arama aklına gelmez bile
sonuç
6 ay sonra kendi aradı.

Nedense öyle büyük laf edince daha cok arayasim geliyo. Ilginc ama öyle. Bana demisti yakinda buraya gelcekmis görüselim ama görüsüncüye kadar da konusmak istemiyomus. Cok tuhaf degil mi? Bende görüsmek istemiyorum dedim bunun üzerine. Zaten aramazsa görüsmücem de, görüsmemem gerekir. Kim bilir neler karistiriyo da konusmayalim diyo, öyle degil mi? Sizce arayip ona gelince kesinlikle görüsmeyecegimi mi söylesem, yoksa hic aramasam mi, gelince görüsmek istemedigimi öyle mi fark etse? Bu arada sizce msn de engellesem mi yoksa iletisime acik mi biraksam, her ne kadar ne onda ne de bende bi iletisim cabasi olmasa da?

Canim bence hicbisey soyleme arama sorma olsen bile, aramam gerekti vs dinleme gercekten kendinden mahrum et onu. aradiginda da bulusmayla ilgili bi beklentin olmadigini hatta unuttugunu ima et ustu kapali yogun oldugunu vakit ayiramicagini soyle onemsiz biriymis gibi, goruselim bi ara vs derse de gonulsuz davran nasip vs gibi. Tabi eger dedigin gibi baskalariyla konusma durumlari varsa.

Son düzenleme:
bütün iletişim kanalların açık olsun
şimdi engellersen hep aklın keşke engellemeseydim diyecektin
göre göre unut
bende bugün başladım bu yönteme

Facebook sesleri duydum ama normal arkadasimdi, erkek arkadasimdi dicektir, ki öyle de olabilir aslinda ama erkek sonucta, hepsi konusuyo sanirim baska kizlarla ilk firsatta, öyle degil mi? Acaba böyle düsünerek hata mi yapiyorum? Yok ya kesin kizlarla konusmustur. Nasil emin olabilirim ki off. :14: Baskalariyla konusuyosa isim olmaz zaten, söylemistim ona öyle bi durumda biter demistim. Peki ben haftalarca aylarca onu aramadim diyelim ve o aradi, o zaman bütün o konusmadigimiz sürede baskalariyla görüstügünü düsünücem (ki büyük ihtimalle de dogru düsünmüs olucam) ve öyle de kabul edemem ki onu. Yani her halukarda bitecek gibi görünüyor, ne dersiniz? Nasil cikilir ki bu isin icinden düzgün bi sekilde? Haftalar veya aylar sonra bana yalvarinca kabul etmem sacma ve yanlis olmaz mi, kim bilir neler yapmis olcak bu arada?

Back
X