- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Eşim. Anneni aradılar ya diyoAyıp etmişler, aramaları lazımdı.
kesinlikle aramaları yakınlarsa baş sağlıgına gelmeleri gerekiyordu
bayramda git ama lafını sok otur.
Ne diyeyim peki.kesinlikle aramaları yakınlarsa baş sağlıgına gelmeleri gerekiyordu
bayramda git ama lafını sok otur.
Gözlerinde baya yerim var aslında.Anlattığunıza göre sizi görmek bile istemeyen insanlardan başsağlığı beklemek yüksek bir beklenti olmuş. Tahammülsüzlük filan diyorsunuz bir de zaten aranızda bu derece bir problem varsa, bir de gidip orada laf etmeniz hepten gerginliğe ve olası çatışmaya sebep olacaktır. Bence siz onlardan hiç bir şey beklemeyin.
Eğer ki ilişkileriniz normal olsaydı, düzgünce kırıldığınızı söyleyin derdim. Laf sokmak filan oldukça saçma. Millet olarak büyük bir iletişim sorunumuz var zaten. Şimdi siz onlara ne derseniz deyin, önemsenmezsiniz. Onların gözünde pek bir yeriniz yok. O yüzden ne deseniz boşa gider. Sizin anlattıklarınızdan sonra diyorum bunu.
Yok bende öyle orta bişey yapcam da dicem yani. Çok kırıldım bana kızım diyorsunuz ama bi telefon kaldiramadinIz diye.açıkça konuşulacak insanlar olsalardı zaten duşunur ararlardı
onlar bilerek aramamış ee karşı tarafa düşende laf sokmak oluyor
Tabiiki de aramaları gerekiyordu bence tavrınızi koyup gitmeyin bunuda eşinize açık açık belli edin kirginliginizi dile getirinBelki okumussunuzdur.
Annem gibi sevdiğim çok düşkün olduğum anneannem maalesef vefat etti.. yıkıldım. . Yeni kendime geliyorum .
Bu 15 günde eşimin annesi ve kizkardesi beni 1 defa olsun arayıp ta basın sağolsun demediler. Sadece annemi aradılar .
Beni de aramaları gerekmez miydi .
Ne kadar düşkün olduğumu hepsi bilir.
Siz olsaydınız nasıl davranirdiniz
Eşim izinde gitmek istiyor. Ben de gitmeli miyim gitmemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?