Aradığınız sözü sorgu kutusuna yazdıktan sonra Ara düğmesini tıklayın.
Aramaya başlamadan önce lütfen uyarıları okuyun.
ç ğ ı ö ş ü â î û
favlamak sözü bulunamadı.
26 Eylül 2006 tarihinden itibaren 337.860.115 kez söz arandı
Türkçe'si yok favlamak kelimesinin???
TDK sözlüğünden araştırdım.
Nişanı ya atmışsınızdır ya da atmamışsınızdır bu öyle arada kalınacak birşey değil ki!
Siz sanırım onlar yalvarsınlar geri döneyim istiyorsunuz. Öyleyse çözün mevzuyu.
Yok bitti daha olmaz diyorsanız, "paylaşım favlamak" (bu da neyse artık) için artık çok geç. Her yerden hepsini engelleyin gitsin.
twitter da kullanılan b tabir favlamak amaa bilemedim şimdi
Yalvarmalarina gerek yok ama nisanlimla konustuk aileleri bi araya getiricez dedik. Dememisim gibi bulusalimmi filan diyo. Diyorum durumu duzeltmemiz lazim. Tamam diyo ama ailesinden yine ses seda yok.
nişanı attıysanız atmışsınızdır bunun esnek bi tarafı yok. siz heralde azııcık kavga edeyip geri barışalım dediniz.
ya bu twitter insta face yeminederim hayatimizin tam orta yerine kocaman etti.twitter da kullanılan b tabir favlamak amaa bilemedim şimdi
çok basit okkalı bir mesaj yazıyorsun. ya bu işi çöz ya da ben yokum artık diyorsun. buluşalım mı bilmem ne diye rahatlık yapacağına önce gönlünü alsın.
bir de bana düşmez ama, emin misin ya böyle bir adamla evlenmek istediğine?
ya bu twitter insta face yeminederim hayatimizin tam orta yerine kocaman etti.
yani simdi konu sahibinin annesinin twitteri var demek ki karsi tarafinda var. dunur kavgalari twitterdan mevlana sozleri paylasarak laf sokarak yapilacak. bir soze bakarim soz mu diye bir soyleyene bakarim adammi diye...
nisan nisan dedigin nedir gulum ben seni favlamayi sevmisim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?