Aramayan nişanlımın ailesinin favlaması

Sosyal medya diliyle buraya yazmasanız iyi olur "favlamak" dediğimiz şey Twitter'dan gelen bir İngilizceden türetilme kelime, herkes anlamayabilir. Diğer meseleniz de basit yani, istemiyorsanız arkadaşlarınız arasından çıkarır ya da engellersiniz. Böylece nişan attığınızı nişanlınız da anlamış olur demek ki sürekli en ufak meselede "Nişan attım" falan diyorsunuz ki adam sizi ciddiye almıyor.

siz nişanı uzatıyolar falan demiştiniz ve nişanı atmıştınız tekrar ne diye aileler görüşsün diyorsunuz ayrıca nişanlınızla görüşüyorrsunuz nişan atılmış ne var ne yok yollayın çocuk oyuncağımı bu bence ailen haklı senle evlenilmez çocuğun aileside anlamış bunu

keşke dalga geçseydim. biz attık, onlar atmamış. atmadıkları içn arayıp düzeltmelerini bekliyoruz onu da yapmıyolar. konuşucam bitiricem artık

baban babasini arayip yada annen annesini nisani atiyoruz , gelin esyaarinizi alin dedimi ? nisanlin mi biliyor sadece bu senin kaprisini :)

dediler tabiki. ama ailesi kızımızı seviyoruz dedi, nişanlım hemen aradı. bırakmıcam dedi. ama arayıp sormuyolar biz nişanlımla konuşuyoruz sadece.

Ailesinin nisani attiginizdan haberi olduguna emin misiniz?

evet konuşuldu takıları alın dendi babasına. almaya yollamadılar hemen akabinde nişanlım arayıp bırakmıcağını söyledi. düzelticekmişiz. ama düzelteceğine buluşalımmı diyo

kale almıyorlar. saygısızlık yapıyolar aynen. ne nişanlılığın sorumluluklarını yerine getirdiler ne ayrılığın. doğru düzgün nişanı bile attırmadılar

Konuyu anlayan beri, gelsin ya. Hem nişan attık diyorsunuz hem nişanlımla görüşüyoruz diyorsunuz hem ailesi aramadı diye sitem ediyorsunuz. Nişan atmadık diyor nişanlım diyorsunuz. Nişan atıldıysa atılmıştır yahu. Karşılıklı konuşup ya da kavga edip herneyse, yüzükler atıldıysa nişan bitmiştir. Nişanlın hayır atılmadı diyorsa nasıl diyor? aalın bohça falan ne varsa bitsin gitsin laçka olmuş iyice olaylar bence.

ben ailesini aşıp gelmesini bekledim. çünkü bu sene evlenmemize engel oluyolar geçen sene oldukları gibi. seneye de yapacakları garanti değil. tamam ailesini aştı geldi, tam herşeyi yoluna koyucaz bu sefer hala nişanlım erteleme konusunda diretiyo. napıcaz bu durumları diyo aileler görüşsün diyorum tamam diyo ama ailesi aramıyo. ben artık iradeli olup kesin bi duruş sergilemeliyim. gerçekten aptalca hareket ediyorum ama sevgim var ondan kaynaklı. kaç gündür hepinizin asabını bozdum kusuruma bakmayın

yo aksine 1.5 senedir nişanlıyım bi kere bile ayrılık kelimesini ağzıma almamıştım. hep o alır. ben yapmazdm. ilk defa bitirdim. bu yüzden de ciddiyetimi anlayıp geri döndü ama şimdi de gereklerini yapmıyo ailesi

dediler tabiki. ama ailesi kızımızı seviyoruz dedi, nişanlım hemen aradı. bırakmıcam dedi. ama arayıp sormuyolar biz nişanlımla konuşuyoruz sadece.
Senin arayıp sormanı bekliyorlardır belki... Bir arayıp nabız yoklasaydın nasıl davranacaklar... Belli ki tek taraflı atılmıiş bu nişan.. Normal zamanda da arayıp sorarlar mıydı yoksa böyleler miydi?

durumun benimle alakası yok. nişanı atıp ailen gelsin demedimki. bozduk nişanı gelin alın eşyaları dedik. nişanlım geri dönüp ben seni bırakmıcam yoluna sokucaz dedi. bu durumda aileleri görüştürellim dedim. ama ailesi sadece paylaşımları beğenmekle meşgul. onlarda net bi duruş göstermiyolar

Olmadı hesabını dondur. Belki beğenecek bir şey göremeyince, merak edip ararlar

Anladığım kadarıyla arayıp yalvarmalarını istiyorsun.

yalvarmasınlar. sadece nişan boyunca yaapmadıklarını yapsınlar istiyorum baştan beri hiçbir sorumluluklarını yerine getirmediler. ayrıldık dalga geçer gibi sosyal medyadan beğeni atıyorlar

Senin arayıp sormanı bekliyorlardır belki... Bir arayıp nabız yoklasaydın nasıl davranacaklar... Belli ki tek taraflı atılmıiş bu nişan.. Normal zamanda da arayıp sorarlar mıydı yoksa böyleler miydi?

annesi nadiren arıyodu. genelde ben her hafta arıyodum. ama ailemi doğru dürüst aramadılar. zaten işler bundan patladı. 1.5 sene boyunca oyaladılar. salonu ha tuttul ha tutucaz yok vazgeçtik yok bilmem ney. meğer ertelemek istiyolarmış. halbuki istemeye gelmeden önce uzatılmıcak diye söz verilmişti. ben şimdi ailemi ezip arayamam. aileme saygısızlk edildi. onların arayıp düzeltmeleri gerekiyo. düzeltmiceklerse de paylaşımları beğenmeseler iki taraf da ciddi dursa yoluna giricek

Daha önce de babalarınız buluşmadı mı? Hani bu kızınızın yediğinde mi gözünüz var diyen kp adayı sizin değil miydi? Orada bitmişti zaten.

Eski konulara bakıp geleyim müsadenizle.

işte yeni oldu o olay. ben bitirdikten sonra o konuşmalar yaşandı. ama nişanlım bırakmıcağını söyledi düzelticez dedi. ama bunun içn hiçbişey yapılmıyo

Ayyy başlığı "aramayan nisanlimin ailesinin havlamasi"diye okudum.Ahh şu internet dilini kullanan yeni nesil..
Nişan bozulmuş kim aramış kim alamamış yada kim favlamis filan ne önemi var ki artık?

Ayyy başlığı "aramayan nisanlimin ailesinin havlamasi"diye okudum.Ahh şu internet dilini kullanan yeni nesil..
Nişan bozulmuş kim aramış kim alamamış yada kim favlamis filan ne önemi var ki artık?

sorun tamamen burda aslında. nişanı attık ama karşı taraf bitirmek istemiyo ama bunu da burunlarından kıl aldırmadan yapmaya çalışıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…