Aramayan nişanlımın ailesinin favlaması

Tutan tek sey sevgim su an. Bu olanlarfan sonra pek emin oldugu soylenemez

sevgi önemli ama tek başına bir evliliği ayakta tutamaz. BDV'yi biraz karıştır, eşini çok sevdiği halde boşanan kadın dolu burası. neden acaba hiç düşündün mü?

ailesi faul
nişanlın faul
o kişi hala nişanlın mı bell ideğil
ilişki bitti mi bitmedi mi belli değil
aileler görüşecek mi görüşmeyecek mi bell ideğil

hey maşallaah! insanın kendi kendine yaptığı kötülüğü gerçekten kimse yapamaz.

Tabiri yanlış kullanan sensin bir de ilk defa mı duydunuz diyorsun. Herneyse, FAVLANMAKtan rahatsızsanız arayıp söyleyin nişanlınıza, ne yapmaya çalıştığını sorun. Nişanı atmadığını neden iddia ediyormuş biz bilemeyiz sonuçtta. Kendisine sorup öğreniverin.

Teyzeleri halalari filan ekli. Silersek ayip olur dedik nisanlimi silmistm sadece. Ben mantiksiz davraniyorum dimi. Ailem aslnda kesip atmak istiyo ben bu surecte salaga bagladim kendimi...

Ay zeynep konularında hep sana hak verdim ama artık çocuk oyununa dönmüş durum. Nişanı attın mı atmadın mı? Olmaz ki böyle, sen aklı başında bir kızsın sanıyordum, yapma kendine bunu.

Cok haklisiniz....

ben ilk kez duydum evet sosyal medya namına bi tek face hesabım var orda duymadım hiç böyle bi tabir, anne babanın hesabı olması zaten sevimsiz bir de kayın aile, hem de eski kayınaile

siz simdi nisani tvitter dan mi attiniz anladiysam arap oluyum
twitter de ailelerin takip ettigini bilmiyorudm daha çok resmi insanalr,unluler, gazete vs takip ediliyor saniyordum ben, çok cahilmisim ölüyüm bennn

Diger konularinizi biliyorum. Saka mi yapiyorsunuz, bizle dalga mi geciyorsunuz artik anlamadim.
Siz once nisani attiniz mi, atmadiniz mi ona karar verin. 1 taraf attik derken, diger tarafin hala nisanli oldugunu sanmasi nedir arkadasim ya? Oyun mu oynuyorsunuz orada? Hem favlamak nedir? Hem nisani attiysaniz sizi niye arayip sorsunlar?
Ya evlenin, ya bosanin, biz de rahatlayalim, iki gunde bir ayni konuyu aciyorsunuz. Sonuc ayni. Ha ben once dusundugum gibi sizin evlenmeye hazir olmadiginizi dusunuyorum. Aile boyu sacma sapan bir seyin icindesiniz.

baban babasini arayip yada annen annesini nisani atiyoruz , gelin esyaarinizi alin dedimi ? nisanlin mi biliyor sadece bu senin kaprisini :)

Ailesinin nisani attiginizdan haberi olduguna emin misiniz?

Beğeni yapanlar halalar filansa belki ayrılığı bilmiyorlardır. Çekirdek aile beğeni yapıyorsa çocukça kavga olarak görüp ciddiye almıyorlardır. Ama aileniz ailesini arayıp "eşyaları alın" dediği halde bu yapılıyorsa kale almıyorlardır. Saygısızlıktır bu da. Ben bu kadar yorum çıkartabildim.

eski nişanlı/sevgili/koca vs kişileri ve ailelerin, ayrılır ayrılmaz sosyal medyadan silinse ve engellense, bdv deki konu sayısı yarı yarıya azalır.
kendi derdinizi kendiniz yaratıyorsunuz, silin, engelleyin, beğenemesinler, yine beğenirlerse de nedeni için kendinizi yormayın belki sadece beğenmişlerdir

siz ne kadaq ilgincseniz eski nişanlı ve aileside bir o kadar ilgincmiş.
nişan attınız ama nişanlı sizi arıyor ve konuşuyorsunuz.
ve ailesi neden aramıyor diye düşünüyorsunuz
ama karşı tarafta aramıyor ama paylaşımlarınız begeniyor. ve siz onları sosyal aglarınızdan cıkartmamışsınız.
nişanlında biz ayrılmadık ki diyor. ki haklı. sadece küsmüşsünüz gibi.
nişan attınız mı atarsınız. sosyal asglardan silersin, aradıgında bir daha acmazsın. varsa bohca mohca geri gönderirisin. kimin ilk aradıgı önemli olma yada aramadıgı.
sanırım siz önemsenmek istiyorsunuz ve bunu da isteginiz hayal ettiginiz gibi bulamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…