yavrum sen ne safsin ya. daha evlilik olgunlugun yok. ben dalga geciyorum sen ciddiye aliyorsun.Yok kavga da etmiyolar destek amacli begeni atiyolar. Bi halt anlamadim
Tutan tek sey sevgim su an. Bu olanlarfan sonra pek emin oldugu soylenemez
Nişanı attığınızı söyledikten sonra ailecek tüm sosyal mecralardan silip engellemediyseniz o sizin yanlışınız.
Nişanlınızın bitmedi demesiyle olmaz o işler ama böyle diyebildiğine göre ya tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz ve tepkileriniz dengesiz ya da sağlıklı iletişim kuramıyorsunuz aile olarak.
Eski konularınızı da göz önünde bulundurduğımda sizin durumunuzu genel olarak mantıksız buluyorum.
sevgi önemli ama tek başına bir evliliği ayakta tutamaz. BDV'yi biraz karıştır, eşini çok sevdiği halde boşanan kadın dolu burası. neden acaba hiç düşündün mü?
ailesi faul
nişanlın faul
o kişi hala nişanlın mı bell ideğil
ilişki bitti mi bitmedi mi belli değil
aileler görüşecek mi görüşmeyecek mi bell ideğil
hey maşallaah! insanın kendi kendine yaptığı kötülüğü gerçekten kimse yapamaz.
Ay zeynep konularında hep sana hak verdim ama artık çocuk oyununa dönmüş durum. Nişanı attın mı atmadın mı? Olmaz ki böyle, sen aklı başında bir kızsın sanıyordum, yapma kendine bunu.
böyle bir nişan atmayı da ilk kez duyuyorum
siz ne kadaq ilgincseniz eski nişanlı ve aileside bir o kadar ilgincmiş.Konularımı biliyosunuz. Nişanı attık. Ama ailesinden hiç arayan yok sadece nişanlım arıyo soruyo. Aileside paylaşımlarımızı favlıyo. Anneminde paylaşımını favlamışlar. Nişanlımda nişanı atmadıģımızı iddia ediyo. Bişey anlamadım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?