Aramızda 20 yaş var

Niye 15 yaşa takıldınız. Birazda şimdiki zamanı düşünseniz? Görüştüğüm herkes “hayır olamaz kesinlikle ayrılmasın” diyorlardı ama şimdi yakıştığımızı söyleyenler bile var
Şimdiki zamanı düşünmek bana göre çok zor anneyim çünkü evlatlarım var 15 yaşında 40a merdiven dayamış biriyle birlikte olmasını kaldıramam
Size öyle diyenler Gönül almak için yakıştığınızı söylüyor bence asla inanmam
Çocuğa göz koyan birinden iyi bir aile babası iyi bir koca olacağını da asla düşünmüyorum
Umarım hatanızı farkeder vazgeçersiniz

38 yasında bir adam 15 yaşındaki bir kızla bu denli bir ilişki nasıl kurar

Bu hiçte masum bir ilişki değil aç gözlerini

Biran önce ailene söylersinde gereğini yaparlar umarım

Yav arkadaş evli kadın veya adamla birlikte olanlar normal karşılanıyor da. Yaş farkımı tek sorun? Edepsizliklere göz yumuluyor. Ama yaş farkı olunca yok pedofili yok sapık bilmem ne oluyor. Aşk diye bişe duydunuz mu .? Hani yaşamadığınız çok belli de . Belki nasıl bişe olduğunu duymuşsunuzdur . Ellenmiyo somut değil yani fazla şaaaappmayın akşam akşam kiminizin sinirini bozdum ama sizde beni güldürdünüz
Bunlari aynen babana soyle ve evlen o zaman.

Ask baba askk bu de evlen.

Bize ne soruyon?

İstismarla ne alakası var? İkimizinde rızası var. İlk 2 yıl pek görüşmedik ama ben çok aşıktım. Zamanla oda beni sevdi . Şimdi de evlenmek istiyoruz

neyi soruyorsun o zaman bize burda? cocuk istirmacisiyla evlenmek istiyormussun da seviyorum da diyorsun ne yapalim biz simdi? ne desek vazgecersin?

Evlen evlen sen hazırsın madem, en azından bir sapık hasta ruhlu ahlaksız herif sokağa daha az çıkar dünya bir miktar daha güzel bir yer olur. Hem okuyup napıcaksın?
Artık sen hazırlıklara başla (!) Hatta bence ailene söyleme, intihar mektubu yaz kaç. Yazık annen baban kalpten gider yoksa. Öteki türlü iyi hatırlanırsın hiç yoktan.

Hı hı aşk bu aşk zaten hepimiz çılgınlar gibi zaafiyeti olan insanlarız işimiz gücümüz de yok baksana her yer toz pembe hatta inanmayacaksın bizim evin önünde gökkuşakları falan çıkıyor.

Burada insanlara çemkirmek çok kolay, ben de arada yapıyorum istemesem de eeee bu arada internetten mi buldun? Iyi iyi güzel zaten internetten çok sağlıklı babamız yaşında heriflerle görüşmek.

Yakışırsınız bence yeeeaağğğ tıııpkıııı ımmmmmm nasıl der biz Türkler, kuru fasulyeyle pizza gibi! Heh, evet! Ooohhhh yanında turşu üstüne baharat...

Yok ablalarım ya ne dalga geçmesi çok ciddiyim ki ben. Ama böyle bir konuya olması gereken kadar ciddiyim. Bizim bir dizi var, Seksenler, oradaki Bekçi Bekir abi gibi tepki verdi iç sesim ama olsundu "Yav hele sen şunun dedigine hele sıfatına bak"

Yav arkadaş evli kadın veya adamla birlikte olanlar normal karşılanıyor da. Yaş farkımı tek sorun? Edepsizliklere göz yumuluyor. Ama yaş farkı olunca yok pedofili yok sapık bilmem ne oluyor. Aşk diye bişe duydunuz mu .? Hani yaşamadığınız çok belli de . Belki nasıl bişe olduğunu duymuşsunuzdur . Ellenmiyo somut değil yani fazla şaaaappmayın akşam akşam kiminizin sinirini bozdum ama sizde beni güldürdünüz
Madem yas sorun degil ne diye sorun edip burda konu aciyorsun? Annenlere de aynen boyle de. Evlilerle ask yasayanlar normal de benim benden 23 yil buyuk, beni 15 yasimdan beri kullanan bu adam mi anormal de.

22 yasina gelmissin. Herkes hayatta dogru kararlar alacak diye birsey yok. Evlen sekerim. Gor bakalim nasil oluyormus :)

Tanıdığım bir kaç kişi var evliler aralarında 20-25 yaş var . Hiç farklı durmuyorlar gayet iyi anlaşıyorlar
matematik öğretmenin sana sayıları öğretememiş anlaşılan.
20-25 diyorsun ama bence 2-2,5 demek istiyorsun..
konunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum:sopa:

Yalan söylememi niye bekliyorsunuz ki?
Evet 7 yıldır beraberiz

Evet ayni seyi su an en yakin arkadasim yasiyor tipa tip...Sadece onlar birlikte olamadilar o yastayken. 20 yasindayken tekrar karsilastilar biseyler yasadilar bir sure ama adam uygun bulmadi ve noktaladi. Yani bende arkadasima cok anlattm yanlis oldugunu ama yasayip gormesi gerekiyordu. Sizin 7 yillik birlikteliginiz olmus gercekten inanamadim nasil yuruttunuz aranizda 2 jenerasyon var cunku. Ne siz onun acisindan ne o sizin acinizdan bakabiliyo olmasi gerekiyodu...Pek saglikli bir iliski gibi gelmedi bana. Demekki siz fazla olgunsunuz o da genc ruhlu biri. Yine de ailenizin kesinlikle karsi cikacaigini dusunuyorum. Zaten dusunsenize siz bi 20 sene sonra siz hala genc ve dinamik olacakken evlenirseniz eger esiniz cok yasli olacak aranizda ciddi senkron sorunu bas gosterecek, sizin ilginiz baska erkeklere kayabilir onun gururu kirilabilir bunlari ongormeye calisin lutfen boyle ornekler cok cunku. Dikkatlice bir dusunun derim ben.

Ben size evleneyemmi diye sormadım ki. Soruyu herkes yanlış anlamış. Kısaca kim kimsenin hayatını bilmeden yadırgayamaz. Başımdan geçenleri anlatsam sizde hak verirsiniz ama yargılamak daha kolay bunu yapın. Yaptınız. Yapıyorsunuz. Devam edin..

Ben size evleneyemmi diye sormadım ki. Soruyu herkes yanlış anlamış.

Anlattıklarınıza objektif bir bakış açısı ile yorum yapıldı, yanlışa sürüklendiğiniz konusunda yorum yapan tüm kadınlar hemfikir.
Siz daha neyi soruyorsunuz? Yaptığınız yanlışı ailenize doğru birşeymiş gibi sunmanız için fikir önerileri mi istiyorsunuz???
Aklı başında hiç bir kadın bu konuda size yardımcı olmaz!!

Anlattıklarınıza objektif bir bakış açısı ile yorum yapıldı, yanlışa sürüklendiğiniz konusunda yorum yapan tüm kadınlar hemfikir.
Siz daha neyi soruyorsunuz? Yaptığınız yanlışı ailenize doğru birşeymiş gibi sunmanız için fikir önerileri mi istiyorsunuz???
Aklı başında hiç bir kadın bu konuda size yardımcı olmaz!!

Boş konuşmayı seven bi kitleymiş meğerse... Hata bende ki kime ne soruyorsam .. herkes at gözlüklü burdada

Boş kitle derken???
Sıkıntının sizde olma ihtimalini neden göz önünde bulundurmuyorsunuz, belki sizde anlama problemi vardır:işsiz:

Herkes yanlış siz doğrusunuz:KK66:

Ben artık bu konunun Müge Anlı'nın programındaki olaydan esinlenip açıldığını düşünüyorum.

Bir ihtimal gerçekse de babanız yaşındaki adam ile size mutluluklar, çocuğunuz da dedesi yaşındaki adama baba der artık.

Son düzenleme:
Sen dogdugunda adam askerligini yapmis farkinda misin ?
Umarim gercekleri görür de ayrilirsin bu adamdan.
Insallah konu fakedir sadece sinirlerimizi ziplatmak icin acmissindir. Gercekse ve evlenirsen yazik olacak sana

Ben 22 yaşındayım o 45 . Hayır bekar . 7 yıldır birlikteyiz

Matematiğiniz anaokulu terk herhalde. Aranızda 20 değil 23 yaş var:KK51:

Yaşlar daha yüksek olsa neyse derdim de 15 yaşında biriyle flört eden 38 yaşındaki erkek sübyancı sayılır:KK12:

Baban yaşında resmen yaa. Çocuğumla aramda 23 yaş var:işsiz:

Geleceksin 30-35 yaşına, tam kadınlığının altın çağında adam olacak 55-60 yaşında. Takma dişlerinin yerini soracak sana:olamaz:

Neyin kafasını yaşıyosunuz ya? Hiç sizi ilgilendirmeyen konuya sinirleriniz bozuluyor. Biz mutluyuz valla çokta güxel anlaşıyoruz. Hiç yaşını göstermiyor zaten. Aileside çok istiyor evlenmemizi. Tek sorun benim ailem . Bir türlü söyleyemiyorum
ailene niye söyleyemiyosun o zaman????

sen de farkındasın çünkü. eğer yeni başlamış olsaydın karşı çıkmazdım. ama 15 yaştan beri varsa korkunç.

Back
X