Oncelikle tebrik ederim.tedavi goruyor muydunuz acaba?43.52 çıkmış benim sonuç var demiiiii
AmiinnnÇok teşekkür ederim aminnnnn sağlıkla gelsin rabbim isteyen dileyen herkese hepimize nasip etsinnnn
Evet sanırım sizinle daha önce yazışmıştık letuyla ilgili konuda ilk tedavimdi bu ayOncelikle tebrik ederim.tedavi goruyor muydunuz acaba?
Allah seni alemsin kızNekadar test varsa yap ben çamaşır suyu testi yaptım üstü ful köpük katı bide hemen gitmedi köpüğü . Gerçi ben bunları gebelik varmı yokmu diy yapmıştımşeker testi kabartmatozu , katbonat testi Allah'tan carpilmadim
Kasık ağrım iyice arttı bugün.demekki bu ay yuğun bi regl olacak. Galiba yine boşuna heveslendimKızlar yarın dananın kuyruğu kopacak dua edin bana da inşAllah adet olmam da sağlıkla gebeyimdir. Yarın BAT günüm.
Öyle düşünme benim ağrım aynı adet sancısı kasıklarım belim falan aynı ben bekliyodum ama gebelik çıktı umudunu kaybetme aslaKasık ağrım iyice arttı bugün.demekki bu ay yuğun bi regl olacak. Galiba yine boşuna heveslendim
Doğru diyosun. Fakat bilirsin bu süreci. Yazdıklarını yaşıyorum bende adet olacakmşm gbi. Bende ped koydum dedim yok ya yineÖyle düşünme benim ağrım aynı adet sancısı kasıklarım belim falan aynı ben bekliyodum ama gebelik çıktı umudunu kaybetme asla
Doğru diyosun. Fakat bilirsin bu süreci. Yazdıklarını yaşıyorum bende adet olacakmşm gbi. Bende ped koydum dedim çok
Allahın dediği olur. Kabullenmem gerek olmuyosa zorlamamak gerek.Doğru diyosun. Fakat bilirsin bu süreci. Yazdıklarını yaşıyorum bende adet olacakmşm gbi. Bende ped koydum dedim yok ya yine
Olabilir vallahi o kadar cok bakiyorum ki her konuya :) bende catlatma ignesi oldum 9 martta bekliyorum sureci.birliktelik konusunda nasil olmustu sizin .ben igne gununu ve sonra ki gunu degerlendirdim bir sonraki gun bos ve bugunu yine degerlendirdimEvet sanırım sizinle daha önce yazışmıştık letuyla ilgili konuda ilk tedavimdi bu ay
Erken gebelik testi mi yaptınız normal test miadetime 4 gün kala yaptım negatifti ama??adetle gebelik belirtileri hep aynı oluyomuş zaten. Dua ediyorum ki hayırlısıyla kolaylıkla hamile olmuş olayım. Biraz ev işi yaptım kasığın sağı iç bacağıma doğru sızladı. Ne bileyim bu süreç kolay geçsin inşAllah
Normal test mi yapmıştınız yoksa erken gebelik testi miCanım 4 gün kala benimde negatifti ama 3 gün kala pozitif olmuştu. Hala umut var yani.
4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yaptım. 3 gün kala akşam birdaha yaptım ama kaset test. Orda da çıkmıştı.Normal test mi yapmıştınız yoksa erken gebelik testi mi
Nprmal test yaptımErken gebelik testi mi yaptınız normal test mi
Şöyle oldu benim 25i cumartesi iğne yaptım o günü pazar pazartesi salı perşembe değerlendirdim doktor öyle söyledi onun dediklerinin dışında bir tek iğne gününü ben ekledim diğerlerini o söylemiştiOlabilir vallahi o kadar cok bakiyorum ki her konuya :) bende catlatma ignesi oldum 9 martta bekliyorum sureci.birliktelik konusunda nasil olmustu sizin .ben igne gununu ve sonra ki gunu degerlendirdim bir sonraki gun bos ve bugunu yine degerlendirdim
Seni çok iyi anlıyorum dualarımdasın hepiniz isteyen herkese rabbim nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah. Pes etme sen çabala elinden geleni yap gerisi rabbime kalsın ben etrafımdan öyle cok baskı gördüm ki bide lütfen hergün Meryem suresi okumaya çalış 41 e tamamlaAllahın dediği olur. Kabullenmem gerek olmuyosa zorlamamak gerek.
Teşekkürler. Ben neler yaptım yapıyorum ahh bi bilsen. Zaten Allah da biliyor içim rahat. O'na bıraktım artık. Tamam sureyi de okuyacağımSeni çok iyi anlıyorum dualarımdasın hepiniz isteyen herkese rabbim nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah. Pes etme sen çabala elinden geleni yap gerisi rabbime kalsın ben etrafımdan öyle cok baskı gördüm ki bide lütfen hergün Meryem suresi okumaya çalış 41 e tamamla
Benimki sadece 36. Saat birliktelik ve sonrasi gun asiri demisti bende onun dediklerine uyuyorum insallah guzel haberi burdan verebilirimŞöyle oldu benim 25i cumartesi iğne yaptım o günü pazar pazartesi salı perşembe değerlendirdim doktor öyle söyledi onun dediklerinin dışında bir tek iğne gününü ben ekledim diğerlerini o söylemişti
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumBenimki sadece 36. Saat birliktelik ve sonrasi gun asiri demisti bende onun dediklerine uyuyorum insallah guzel haberi burdan verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?