Aranıza yeni katıldım kızlarr💜

Kızlar yarın dananın kuyruğu kopacak dua edin bana da inşAllah adet olmam da sağlıkla gebeyimdir. Yarın BAT günüm.

Kızlar yarın dananın kuyruğu kopacak dua edin bana da inşAllah adet olmam da sağlıkla gebeyimdir. Yarın BAT günüm.
Kasık ağrım iyice arttı bugün.demekki bu ay yuğun bi regl olacak. Galiba yine boşuna heveslendim

Kasık ağrım iyice arttı bugün.demekki bu ay yuğun bi regl olacak. Galiba yine boşuna heveslendim
Öyle düşünme benim ağrım aynı adet sancısı kasıklarım belim falan aynı ben bekliyodum ama gebelik çıktı umudunu kaybetme asla

Öyle düşünme benim ağrım aynı adet sancısı kasıklarım belim falan aynı ben bekliyodum ama gebelik çıktı umudunu kaybetme asla
Doğru diyosun. Fakat bilirsin bu süreci. Yazdıklarını yaşıyorum bende adet olacakmşm gbi. Bende ped koydum dedim yok ya yine

Evet sanırım sizinle daha önce yazışmıştık letuyla ilgili konuda ilk tedavimdi bu ay
Olabilir vallahi o kadar cok bakiyorum ki her konuya :) bende catlatma ignesi oldum 9 martta bekliyorum sureci.birliktelik konusunda nasil olmustu sizin .ben igne gununu ve sonra ki gunu degerlendirdim bir sonraki gun bos ve bugunu yine degerlendirdim

Erken gebelik testi mi yaptınız normal test mi

Şöyle oldu benim 25i cumartesi iğne yaptım o günü pazar pazartesi salı perşembe değerlendirdim doktor öyle söyledi onun dediklerinin dışında bir tek iğne gününü ben ekledim diğerlerini o söylemişti

Allahın dediği olur. Kabullenmem gerek olmuyosa zorlamamak gerek.
Seni çok iyi anlıyorum dualarımdasın hepiniz isteyen herkese rabbim nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah. Pes etme sen çabala elinden geleni yap gerisi rabbime kalsın ben etrafımdan öyle cok baskı gördüm ki bide lütfen hergün Meryem suresi okumaya çalış 41 e tamamla

Teşekkürler. Ben neler yaptım yapıyorum ahh bi bilsen. Zaten Allah da biliyor içim rahat. O'na bıraktım artık. Tamam sureyi de okuyacağım

Benimki sadece 36. Saat birliktelik ve sonrasi gun asiri demisti bende onun dediklerine uyuyorum insallah guzel haberi burdan verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…