Benim 3 aydr çok düzenliydi. Acaba erken mi yaptım kan testini? Bugün 4. Gün gecikmede. İnsan dayanamıyor heyecanlanıyor işteİnşAllah hamişizdir yatesekkürler
Tesekkur ederim rabbim.isteyen herkese nasip etsin . Biraz daha bekleyip kan testi vericem 9 yıldır negatif görmekten biktim artık inşallah bu sefer olmuşturİnşAllah hamişizdir yatesekkürler
Benim 3 aydr çok düzenliydi. Acaba erken mi yaptım kan testini? Bugün 4. Gün gecikmede. İnsan dayanamıyor heyecanlanıyor işte
E benim kan testim de önce 1.79 çıktı ya yok demişlerdi o yüzden ben hala umut olduğunu düşünüyorum benimde cok bilgim yok bu konularda ah bilebilsemÖyle mi dersin? Ya burda eski yazılarda kan testi önce negatif çıkıp,adet olmayıp günler sonra pozitifi görenler olmuş.bilgisi olan var mı bilmiyorum ama çok ilginç geldi. Bilgisi olanlar tecrübe edinenler yazabilir mi? Belirtilerim devam ediyor hala benim. Karmakarışık oldum
Tedavi mi görüyosunuz tüp bebek falan denediniz miTesekkur ederim rabbim.isteyen herkese nasip etsin . Biraz daha bekleyip kan testi vericem 9 yıldır negatif görmekten biktim artık inşallah bu sefer olmuştur
İnşallah vardır canım bebeğinE benim kan testim de önce 1.79 çıktı ya yok demişlerdi o yüzden ben hala umut olduğunu düşünüyorum benimde cok bilgim yok bu konularda ah bilebilsem
İnşallah vardır hepimizin bende keseyi görmeden rahatlayamıyorum tamİnşallah vardır canım bebeğinbende bekliyorum bakalım ayın 22 sine kadar gelen giden olmazsa kan vereceğim. Şu süreçte Allah herkesin yardımcısı olsun
Aminİnşallah vardır hepimizin bende keseyi görmeden rahatlayamıyorum tam
Ay gittin mi ikiz miymişşşş. Çok merak ettim hadi hayırlısıHala ne demek ne demek halaben daha 5 haftalık hamileyim taptaze hamileyim aksini inkar eden olarsa furaram şaka Maka daha yeni ogrendim cancazim iki gün önce değerim 3273 tü . Doktora gittim iki kese var fakat biri kanama gibi dedi ikizde olabilir dedi cildiviyovum bir hafta sonra tekrar gitcem işte
Ay benim de her şeye rağmen vazgeçemrdim yaaAminrabbim sağlık kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin. Benim içime hamile olduğum doğuyor. Öyle hissediyorum. Kaç ay sonra ilk kez. Tabii Rabbim bilir en iyisini
Ben de pazartesi kan verdim negatif bugün idrar testi yaptım silik çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım tekrar yapmaya da çekiniyorum. Adetim de 16 gün geçti yani varsa da 16. Günde mi çıkar hahahaYa cok teşekkür ederim içime su serptiniz tedavi görüyorum bu yüzden de hayal kırıklığı yaşadım 3 tane test yaptım evde hepsi silik çıktı ama sağlık ocağında kan verdim yok dediler üzüldüm açıkçası umudumu kaybetmiştim şuan tekrar umutlarım yeşerdi
16 gün cok fazla adet gecikmesi bence yani bende hiç gecikmez o yüzdenBen de pazartesi kan verdim negatif bugün idrar testi yaptım silik çıktı ne düşüneceğimi şaşırdım tekrar yapmaya da çekiniyorum. Adetim de 16 gün geçti yani varsa da 16. Günde mi çıkar hahaha
Valla arkadaşım anlattı, idrar pozitif çıkmış kanda 1 ay sonra çıkmış. 2. Gebeliğinde de testi bir ay sonra yapmış yine o bana çok umut olmuştuÖyle mi dersin? Ya burda eski yazılarda kan testi önce negatif çıkıp,adet olmayıp günler sonra pozitifi görenler olmuş.bilgisi olan var mı bilmiyorum ama çok ilginç geldi. Bilgisi olanlar tecrübe edinenler yazabilir mi? Belirtilerim devam ediyor hala benim. Karmakarışık oldum
Pcos var ama 3 aydır düzenliydi benim de. Sabah tekrarlamayı düşünüyorum16 gün cok fazla adet gecikmesi bence yani bende hiç gecikmez o yüzdenbence sen tekrar kan ver
Cok yenidir belki benim kanda ilk 1.79 çıkmıştı doktor yok demişti bekle bakalım var gibi bişeyler aslındaPcos var ama 3 aydır düzenliydi benim de. Sabah tekrarlamayı düşünüyorum
Kaç gün geçmişti 1.79 çıktığında. Son testi (zaten negatiftir diye) pozitif negatif yaptırdım özelde, değerini bilmiyorum 0 da olabilir 5 de. Yani baş dönmelerim de var ama bi aydır da diyete başladım. Her şey çok karışık bakalım Allah ne nasip edecekCok yenidir belki benim kanda ilk 1.79 çıkmıştı doktor yok demişti bekle bakalım var gibi bişeyler aslında
Gecikmemişti ki adetim 4 gün vardı olmasına hattaKaç gün geçmişti 1.79 çıktığında. Son testi (zaten negatiftir diye) pozitif negatif yaptırdım özelde, değerini bilmiyorum 0 da olabilir 5 de. Yani baş dönmelerim de var ama bi aydır da diyete başladım. Her şey çok karışık bakalım Allah ne nasip edecek
Anladım sizin de beklentiniz varmış şu an ne kadar oldu fındıkGecikmemişti ki adetim 4 gün vardı olmasına hattabenim ki tedaviyle olduğu icin ben dayanamayıp evde gebelik testi yapmıştım o çift çizgi çıkınca umutlanıp kan vermiştim yok demişlerdi falan
Ne kadarlık olduğuna dair benimde bi fikrim yok tahmini 3 haftalık sanırım yani iğne falan vurunduğum için son adet tarihine göre hesaplamadımAnladım sizin de beklentiniz varmış şu an ne kadar oldu fındık
Sağlıkla büyüsün doğsun inşallahNe kadarlık olduğuna dair benimde bi fikrim yok tahmini 3 haftalık sanırım yani iğne falan vurunduğum için son adet tarihine göre hesaplamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?