Aranıza yeni katıldım kızlarr💜

Benimde 3 gün kala negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktı

Cok teşekkür ederim amin rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun

Cok teşekkür ederim amin rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun
Bende lazere basliycam ama gebelik sepeside var simdi test yapmaya üseniyomuyum korkuyomuyum ne engel oluyo bilmiyorum 16 sina lazere randevu aldim internette arastrdim gebelere de zarari yok gbi yazmislar adette olmadim 8 iydi gunum 1 kere test yaptm 3 gun once tek cizgi bakalim napcam

Şöyle bi durum var lazerin gebelere olan zararı yada zararı olmadığı henüz kanıtlanmış bişey değil ama bence emin olmadan yaptırma

Şöyle bi durum var lazerin gebelere olan zararı yada zararı olmadığı henüz kanıtlanmış bişey değil ama bence emin olmadan yaptırma
Bu yuzden yarin veya 16 si sabahi test yapcam oyle gidicem oyy oyy dusunmekten yoruldum vallahi adet olmayip bu belirszlikte cok sıkıntı

Kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Gecikeli Bugün 2 gün yarın 3.gün. ne olur ne olmaz bilmediğim için kan sonucunda, cuma günü hastaneye de randevu aldım. Hayırlısı kolaylıkla olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…