İnşallah rabbim hayırlı zamanda hepimizin kucağını dolduracakTeşekkürler. Ben neler yaptım yapıyorum ahh bi bilsen. Zaten Allah da biliyor içim rahat. O'na bıraktım artık. Tamam sureyi de okuyacağım
Benimde 3 gün kala negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktıadetime 4 gün kala yaptım negatifti ama??adetle gebelik belirtileri hep aynı oluyomuş zaten. Dua ediyorum ki hayırlısıyla kolaylıkla hamile olmuş olayım. Biraz ev işi yaptım kasığın sağı iç bacağıma doğru sızladı. Ne bileyim bu süreç kolay geçsin inşAllah
Hahshhs ya seninle her postta denk geliyoruzYaaa bırak şu yok diyenleri sakın sacmalamabekle bı iki gün daha bak nasi yukseliyo betan . Benim 1.89 dan 53 e çıktı 2 3 gün içinde ..
Amiiinn çok Amiinnn Allah razı olsunİnşallah rabbim hayırlı zamanda hepimizin kucağını dolduracak
Benin bugün BAT günü bekliyorum bakalımBenimde 3 gün kala negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktı
İnşallah hamilesindir içimden geldiBenin bugün BAT günü bekliyorum bakalım
Benin bugün BAT günü bekliyorum bakalımBenimde 3 gün kala negatifti âdet günümde yaptım pozitif çıktı
Ay canım Amin inşallah Allah razı olsunİnşallah hamilesindir içimden geldi
İnşallah güzel haberler alırsın bizede haber verBenin bugün BAT günü bekliyorum bakalım
Cok teşekkür ederim amin rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursunHersey gonlunuzce olsun insallah ama ben paket paket test yaptim o silikleri iyi bilirim 1 bucuk sene sonra hamile kaldm evlendikten ve kac silik test blmiyorm bebetime yapiyodum ben o silik cikiyodu baska marka yapiyodm ckmiyodu hizli testler 50 tl di hevesimden aliyodum yapiyodum cizgi yok gec adet oluyodum bide ben insallah siz cok beklemeden kavusursunuz bebisinize :)
Aminnnİnşallah güzel haberler alırsın bizede haber ver
AminnnnCok teşekkür ederim amin rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun
Bende lazere basliycam ama gebelik sepeside var simdi test yapmaya üseniyomuyum korkuyomuyum ne engel oluyo bilmiyorum 16 sina lazere randevu aldim internette arastrdim gebelere de zarari yok gbi yazmislar adette olmadim 8 iydi gunum 1 kere test yaptm 3 gun once tek cizgi bakalim napcamCok teşekkür ederim amin rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun
Ne yaptınızAminnnvermezmiyim?? Hala bekliyorum
Gelen giden yokNe yaptınız
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınızGelen giden yok
Şöyle bi durum var lazerin gebelere olan zararı yada zararı olmadığı henüz kanıtlanmış bişey değil ama bence emin olmadan yaptırmaBende lazere basliycam ama gebelik sepeside var simdi test yapmaya üseniyomuyum korkuyomuyum ne engel oluyo bilmiyorum 16 sina lazere randevu aldim internette arastrdim gebelere de zarari yok gbi yazmislar adette olmadim 8 iydi gunum 1 kere test yaptm 3 gun once tek cizgi bakalim napcam
Bu yuzden yarin veya 16 si sabahi test yapcam oyle gidicem oyy oyy dusunmekten yoruldum vallahiŞöyle bi durum var lazerin gebelere olan zararı yada zararı olmadığı henüz kanıtlanmış bişey değil ama bence emin olmadan yaptırma
Bugun yaptim golge bile yoktu 2. Cizgi 16 sinda tekrarliycam her ihtmale karsi testi bakalim hayirlisi olsun artikBu yuzden yarin veya 16 si sabahi test yapcam oyle gidicem oyy oyy dusunmekten yoruldum vallahiadet olmayip bu belirszlikte cok sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?