Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar yarın sağlık ocağına gidip kan vereceğim. Gecikeli Bugün 2 gün yarın 3.gün. ne olur ne olmaz bilmediğim için kan sonucunda, cuma günü hastaneye de randevu aldım. Hayırlısı kolaylıkla olsun
Tamam vereceğimHayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınHaber ver bizede mutlaka
Ben erken gebelik testi yapmadım üzülürüm diye.2 günüm kaldı gecikirsem ancak anlarım artık. Bide bugün afedersiniz tuvalette az bişey kremsi akıntım oldu. O bölgeye baskı gibi bi sızı sağ kasığımla beraber ve belim ağrıyor. Hayrolsun
Canım bana dediysen çok haklısın ama korkuyoruuuum
Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim sat 14 subatti ama hala adet olmadım 9 yıllık evliyim çocuk sahibi olmayı çok istiyorum her ay kafaya takma dan kafayı yiyorum artık bu ay hiç aklımda yokken adet olmadigimi farkettim . Tek belirti bacakce sırt komple ağrım normalde beyaz akıntım çok fazla olurdu ama bu ay ya farketmeden yada hiç olmadı akıntım . Uzandigim yerden basım döndü ve yediğim yemeğin son lokmasını affedersiniz geri çıkartmıştır bunlar aklıma gelince acabami dedim benim gibi olan var mıKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Ben geçen ay 17 şubatta adet oldum. Öncesi 24 ocak,bi öncesi 31 aralık. Son adetten sonra 1 hafta soğan suyu içtim. Yumurtlama dönemim 22-27 şubat arasıydı değerlendirdim. Adetime 2 gün var ama ara ara kasıklarım ağrıyo bikaç gün aralıklı akıntım oldu. Göğüs uçlarım da kaşınıyo. Bazen baş dönmem oluyo. Gece yattığımda sağ kasıkta bi seyirme oldu. Bu sabah kahvaltıda da yeşil zeytini çok sevmeme rağmen tadı kokusu hani c vitamini kokusu gibiydi yiyemedimHamilelik belirtilerimi sizce
Kimse yok mu acaba . En son 14
Şubat'ta adet oldum hala olmadım 9 yıllık evliyim çocuk çok istiyorum . Bu ay kafaya takmadım sadece baş dönmeme oldu uzandigim yerde ve bı kere midem bulanmisti sizce gebelik olabilir mi
Normalde gecikme yaşamıyorum 17 Ocak , 13 Şubat hem geriye atardı adetim bu sefer böyle olunca acaba Şubat 28 cekiyo ondan mı gevikiyorum diyorum bilmiyorum devamlı adet olucakmisim hissi bacaklarımda ağrı falan var wcye gidiyorum ama bişey yok inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip eylesin çokca amin13 şubattan bu yana bekliyorsanız gidip bi kan verin bence epey zaman olmuş
AminnNormalde gecikme yaşamıyorum 17 Ocak , 13 Şubat hem geriye atardı adetim bu sefer böyle olunca acaba Şubat 28 cekiyo ondan mı gevikiyorum diyorum bilmiyorum devamlı adet olucakmisim hissi bacaklarımda ağrı falan var wcye gidiyorum ama bişey yok inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip eylesin çokca amingebelik testi sipariş verdim yarın gelir inşallah yapicam olmadı yarın akşam hasteneye gidip kan tahlili yaptırcam olmadı
Amin inşallah muhakkak yazarım merak etmeyin inşallah hamileyizdir çok büyük sürpriz olucak 9 yılın sonunda bana olursa eğer allahin izniyleAminnumarım vardır gebelik Allah gönlünüze göre versin Çok heyecanlı muhakkak yazın bizlere de sonucu merak ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamazsınız dualarım sizinle
İnşallah size güzel bir sürpriz olur Allah isteyen herkese nasip eder umarımAmin inşallah muhakkak yazarım merak etmeyin inşallah hamileyizdir çok büyük sürpriz olucak 9 yılın sonunda bana olursa eğer allahin izniyle
Verdin mi kan naptın canımTamam vereceğimAmin hayırlısı kolaylıkla olsun
Verdim canım akşam 18.30 u bekliyorumVerdin mi kan naptın canım
Hadi bakalım güzel sonuçlar gelsinVerdim canım akşam 18.30 u bekliyorum
0.20 çıkmış ama olmadım daha adetHadi bakalım güzel sonuçlar gelsin
Çok üzüldüm. Tüm belirtiler de var. Kasık ağrısı iştah açıklığı göğüslerim dolgun hassaslaştı. Ara ara baş dönmem var. Bide son 3 aydır hiç düzensz değildi. Anlayamadım. Hayırlısı Allahtan0.20 çıkmış ama olmadım daha adet
Ne deyim bende cok üzüldüm ama bekle henüz hastalanmadın hala umut varÇok üzüldüm. Tüm belirtiler de var. Kasık ağrısı iştah açıklığı göğüslerim dolgun hassaslaştı. Ara ara baş dönmem var. Bide son 3 aydır hiç düzensz değildi. Anlayamadım. Hayırlısı Allahtan
Öyle mi dersin? Ya burda eski yazılarda kan testi önce negatif çıkıp,adet olmayıp günler sonra pozitifi görenler olmuş.bilgisi olan var mı bilmiyorum ama çok ilginç geldi. Bilgisi olanlar tecrübe edinenler yazabilir mi? Belirtilerim devam ediyor hala benim. Karmakarışık oldumNe deyim bende cok üzüldüm ama bekle henüz hastalanmadın hala umut var
Bilgisi tecrübesi olan yok muuu eyy kızlarrrÖyle mi dersin? Ya burda eski yazılarda kan testi önce negatif çıkıp,adet olmayıp günler sonra pozitifi görenler olmuş.bilgisi olan var mı bilmiyorum ama çok ilginç geldi. Bilgisi olanlar tecrübe edinenler yazabilir mi? Belirtilerim devam ediyor hala benim. Karmakarışık oldum
İnşAllah hamişizdir yaTecrubem yok ama bı ablam vardı 3 aylık hamileydi doktora gittiğinde kan da da idrar testinde de negatif çıkıyormuş ama inatla hamileyim ben kendimi biliyorum diyodu 3 aylık olduktan sonra kanında 3 aylık olduğu çıkmıştı kızında böyle olaylar çok var aslında hayırlısı diyelim . Ben en son 13 Şubat'ta adet oldum hala olmadım test yaptım negatif verdi anlamadım.bendeki belirtide sadece adet sancıları gibi bacak bel karın ağrısı var bende bazen baş ağrısı da ekleniyo . Şüphendigim nokta binkere midem bulandı yedigimden binkere de uzandigim yerde basım dönmüştü ama negatif cikiyo bekliyorum geç döllenmedir belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?