Aranıza yeni katıldım kızlarr💜

Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsın Haber ver bizede mutlaka

Merhaba hanımlar bende yeni katıldım aranıza bişey sormak istiyorum benim sat 14 subatti ama hala adet olmadım 9 yıllık evliyim çocuk sahibi olmayı çok istiyorum her ay kafaya takma dan kafayı yiyorum artık bu ay hiç aklımda yokken adet olmadigimi farkettim . Tek belirti bacakce sırt komple ağrım normalde beyaz akıntım çok fazla olurdu ama bu ay ya farketmeden yada hiç olmadı akıntım . Uzandigim yerden basım döndü ve yediğim yemeğin son lokmasını affedersiniz geri çıkartmıştır bunlar aklıma gelince acabami dedim benim gibi olan var mı

Kimse yok mu acaba . En son 13 Şubat'ta adet oldum hala olmadım 9 yıllık evliyim çocuk çok istiyorum . Bu ay kafaya takmadım sadece baş dönmeme oldu uzandigim yerde ve bı kere midem bulanmisti sizce gebelik olabilir mi

13 şubattan bu yana bekliyorsanız gidip bi kan verin bence epey zaman olmuş
Normalde gecikme yaşamıyorum 17 Ocak , 13 Şubat hem geriye atardı adetim bu sefer böyle olunca acaba Şubat 28 cekiyo ondan mı gevikiyorum diyorum bilmiyorum devamlı adet olucakmisim hissi bacaklarımda ağrı falan var wcye gidiyorum ama bişey yok inşallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip eylesin çokca amin gebelik testi sipariş verdim yarın gelir inşallah yapicam olmadı yarın akşam hasteneye gidip kan tahlili yaptırcam olmadı

Aminn umarım vardır gebelik Allah gönlünüze göre versin Çok heyecanlı muhakkak yazın bizlere de sonucu merak ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamazsınız dualarım sizinle

Aminn umarım vardır gebelik Allah gönlünüze göre versin Çok heyecanlı muhakkak yazın bizlere de sonucu merak ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamazsınız dualarım sizinle
Amin inşallah muhakkak yazarım merak etmeyin inşallah hamileyizdir çok büyük sürpriz olucak 9 yılın sonunda bana olursa eğer allahin izniyle

0.20 çıkmış ama olmadım daha adet
Çok üzüldüm. Tüm belirtiler de var. Kasık ağrısı iştah açıklığı göğüslerim dolgun hassaslaştı. Ara ara baş dönmem var. Bide son 3 aydır hiç düzensz değildi. Anlayamadım. Hayırlısı Allahtan

Ne deyim bende cok üzüldüm ama bekle henüz hastalanmadın hala umut var

Ne deyim bende cok üzüldüm ama bekle henüz hastalanmadın hala umut var
Öyle mi dersin? Ya burda eski yazılarda kan testi önce negatif çıkıp,adet olmayıp günler sonra pozitifi görenler olmuş.bilgisi olan var mı bilmiyorum ama çok ilginç geldi. Bilgisi olanlar tecrübe edinenler yazabilir mi? Belirtilerim devam ediyor hala benim. Karmakarışık oldum

Bilgisi tecrübesi olan yok muuu eyy kızlarrr

Tecrubem yok ama bı ablam vardı 3 aylık hamileydi doktora gittiğinde kan da da idrar testinde de negatif çıkıyormuş ama inatla hamileyim ben kendimi biliyorum diyodu 3 aylık olduktan sonra kanında 3 aylık olduğu çıkmıştı kızında böyle olaylar çok var aslında hayırlısı diyelim . Ben en son 13 Şubat'ta adet oldum hala olmadım test yaptım negatif verdi anlamadım.bendeki belirtide sadece adet sancıları gibi bacak bel karın ağrısı var bende bazen baş ağrısı da ekleniyo . Şüphendigim nokta binkere midem bulandı yedigimden binkere de uzandigim yerde basım dönmüştü ama negatif cikiyo bekliyorum geç döllenmedir belki diye

İnşAllah hamişizdir ya tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…