Konu başlığı dikkatimi çekti atladım hemen .Öncelikle SeLamün Aleyküm hepinize..Bende Akraba evliliği yaptım hemde kızken asla iki dünya bir araya gelse varmam dediğim Teyzemin oğuna Kaçtım :) İyide ettim doğan çocuk bahsine gelince 11 Senelik evliyim evliliğimiin ilk senesinde bi talihsizlik yaşadım hamileliğimi sonlandırmak zorunda Kaldım (TEK TEMENNİM Allah affetsin...Cahilliğime denk geldi) bi erkek evladım olcaktı ama malesef sakattı Kolları ve bacakları yoktu beynide su topluyor çeneside olduğundan fazla küçükmüştü 4,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım (Tabi ile baskısı baskın geldi Bakamazsın bebenin günahına girersin Vs...) aklımı çeldiler işte keşke olmasaydıda oldu Malesef .5 sene sonra bir dış gebelik yaşadım oda taktiri ilahi dedim 2 sene Sonrada Hamile kaldım şimdi 4 yaşına girecek nur topu gibi bi kızım var (Allah olmayanada versin) bunları niye yazdım Akraba evliliğinden dolayı bu talihsizlikleri yaşamadım..zaten tahlil yapmışlardı ilk bebeğimde akraba evliliğinden değil bilinçsizde kullandığım doğum kontrol hapındanmış .benim gibi tüm akraba evliliği yapan dostlara saygılar... Allahın izniyle bi problem olmuyor eskidendi şimdi zaten evlenmeden öncede sağlık raporu istiyorlar ya hepsi çıkıyor kan uyuşmazlığı felan Vs.. Son olarak tek problem akraba evliliğinde eğer kayınvalideniz kötüyse o biraz zor oluyor ele söylüyorsun lafını ama akrabaya alttan almak zorunda kalıyorsun çoğu zaman benim tek burda negatifim Kaynamam..
evet canim haklisin esimle kucuklukten olma anilarimiz olsaydi azla o gozle bakamazdim ama sukurkii karsilasmamisiz.. aslinda bi akrabagimizin dugununde ikimizde vardik ama ne tesadufki kucucuk yerde birbirimizi hic gormemissiz... nasip iste...
kesinliklee insan buyuk konusmamalii... bu dunyada insanin basina hayirr azlaa olmaz dedigi sey olabilir
rabbim herkesin gonlune gore verir ins
Konu başlığı dikkatimi çekti atladım hemen .Öncelikle SeLamün Aleyküm hepinize..Bende Akraba evliliği yaptım hemde kızken asla iki dünya bir araya gelse varmam dediğim Teyzemin oğuna Kaçtım :) İyide ettim doğan çocuk bahsine gelince 11 Senelik evliyim evliliğimiin ilk senesinde bi talihsizlik yaşadım hamileliğimi sonlandırmak zorunda Kaldım (TEK TEMENNİM Allah affetsin...Cahilliğime denk geldi) bi erkek evladım olcaktı ama malesef sakattı Kolları ve bacakları yoktu beynide su topluyor çeneside olduğundan fazla küçükmüştü 4,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım (Tabi ile baskısı baskın geldi Bakamazsın bebenin günahına girersin Vs...) aklımı çeldiler işte keşke olmasaydıda oldu Malesef .5 sene sonra bir dış gebelik yaşadım oda taktiri ilahi dedim 2 sene Sonrada Hamile kaldım şimdi 4 yaşına girecek nur topu gibi bi kızım var (Allah olmayanada versin) bunları niye yazdım Akraba evliliğinden dolayı bu talihsizlikleri yaşamadım..zaten tahlil yapmışlardı ilk bebeğimde akraba evliliğinden değil bilinçsizde kullandığım doğum kontrol hapındanmış .benim gibi tüm akraba evliliği yapan dostlara saygılar... Allahın izniyle bi problem olmuyor eskidendi şimdi zaten evlenmeden öncede sağlık raporu istiyorlar ya hepsi çıkıyor kan uyuşmazlığı felan Vs.. Son olarak tek problem akraba evliliğinde eğer kayınvalideniz kötüyse o biraz zor oluyor ele söylüyorsun lafını ama akrabaya alttan almak zorunda kalıyorsun çoğu zaman benim tek burda negatifim Kaynamam..
bencede insan büyük konusmamali...
ben esimle evlenmeden once oyle laf arasi soylemislerdi ismini bende buyuk konustum ben onla evlenmem demistim...
simdi onunla evliyimmm
tatlimm yaa cokk sekersinnrabbim sizi hep mutlu etsinn kankican
sende oylesin kankican
o yuzden büyük lokma ye büyük konusma lafina cok inanirim...
ALLAH SIZIDE KAVUSTURSUN MUTLU MESUT ETSIN KANKICANIM
tsk ederim canim amin rabbim herkesi mutlu etsin ins
bende zaten artik buyuk buyuk lokmalar yiyorum
yaa lokma dedimde karnim aciktii beaa
tsk ederim canim amin rabbim herkesi mutlu etsin ins
bende zaten artik buyuk buyuk lokmalar yiyorum
yaa lokma dedimde karnim aciktii beaa
yaaa canim avatar resmindeki abiyeyi ben buna benzer kinam icin gormustum ve cok begenmistim ama askim giymeme izin vermedii..... yaza gider gibiiii siyahhh olmazzzz demistiibende acıktım yaw :/
haklisin canim... akrabaligin adi cikmis 9a inmiyo 8eGüzel temennilerin için teşekkür ederim Allah cümlenin evladını sağlıklı kılsın inşallah .. Tepkilerde Eskilerden bu güne gelen sakat doğum hikayelerinin bir bölümü akraba evliliği olduğundan genelde hoş bakmıyorlar çağımızın şimdiki en medeni insanları bile korkuyor ama Canı verende Allah Alanda Allah ne demişler deveyi sağlam bağlayacaksın teknoloji herşeye müsait şimdi çocuğun cinsiyetini bile istediğinde değiştiriyorlar kaldıki akraba evliliği için hüküm verilmesin varsa bi sorun zaten çiftlere bildiriliyor Haa.. biz illahada seviyoruz tüm bunları göze alıyoruz derlerse oda onların seçimi saygı duymak lazım Dediğin gibi herkez özgür önemli olan sağlıklı evlilik huzurlu Yaşamak ..
yaa sabah boyle degilim amaa hic bisi yemiyorum... boyle gece oldumu bende bisiler oluyooAMINsanada yemekten bahsedilmeye gelmiyor nasil kilo almiyorsun anlamadim
yaaa canim avatar resmindeki abiyeyi ben buna benzer kinam icin gormustum ve cok begenmistim ama askim giymeme izin vermedii..... yaza gider gibiiii siyahhh olmazzzz demistiiavatarini gorunce o geldi aklimaa
haklisin canim... akrabaligin adi cikmis 9a inmiyo 8erabbim herkesin gonlune gore verir ins...
yaa sabah boyle degilim amaa hic bisi yemiyorum... boyle gece oldumu bende bisiler oluyoo
yine sabah olsa eritirsin gece yiyip yation kilo alacan cik cik cikkonu disi mesajlar basliyor cezayi yemiyelim kankican
yaaa canim avatar resmindeki abiyeyi ben buna benzer kinam icin gormustum ve cok begenmistim ama askim giymeme izin vermedii..... yaza gider gibiiii siyahhh olmazzzz demistiiavatarini gorunce o geldi aklimaa
canım ben onu nişanım için düşünüyorum :) çok ama çok beğendim çünkü
dedim ya canım bu konuda çok konuşduk biz, bizim için değil çocugumuz ne olacak nasıl bir hayat gecicerek diye, ilerde doktor kontrollü bir hamilelik geçirim ama öyle bir çocuğumuz olursa da allahın emanetidir bize ve mesleğim gereği engelli cocuklar konusunda bilgim var dha da geliştirecem ben bencil bir insan değilm arkadasım
aynen,bence canım vazgeçmelisin.
Dinen de günah zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?