Aranızda avukat olan varmı?

İfadede canım istedi yazdım diye dikine konuşursa farklı bir ceza alır mı peki ?
Hayır hiçbir aklı yerinde insan öyle saçma sapan bir ifade vermez.
Bu olaydan da ceza almaz,alırsa da içeri girmez para ödemez hükmün açıklanması geri bırakılır (tam olarak öyle mi ifade ediliyor bilemiyorum) 5 yıl içinde 2. Kez hakim karşısına geçerse 2 duçunu birden çeker.

Hayır hiçbir aklı yerinde insan öyle saçma sapan bir ifade vermez.
Bu olaydan da ceza almaz,alırsa da içeri girmez para ödemez hükmün açıklanması geri bırakılır (tam olarak öyle mi ifade ediliyor bilemiyorum) 5 yıl içinde 2. Kez hakim karşısına geçerse 2 duçunu birden çeker.
Teşekkürler avukat hanımcım

Söylediği şey düpedüz hakaret görüntüleri ile birlikte gidip savcılığa hakaretten suç duyurusunda bulunabilirsiniz karşı taraf mahkum olursa ayrıyeten tazminat davası açabilirsiniz lakin çok yüksek bir meblağ beklentiniz olmasın.

Para kazanır mıyım diye neden sordunuz :işsiz: neyse bence birşey çıkmaz bize her kaşar yazana dava açsak :27: bilisim suclarına şikayet edebilirsin ama maalesef para kazanamazsın :kahve:

Para kazanır mıyım diye neden sordunuz :işsiz: neyse bence birşey çıkmaz bize her kaşar yazana dava açsak :KK53: bilisim suclarına şikayet edebilirsin ama maalesef para kazanamazsın :kahve:

Farketmez bilişim sucları ne yapar onu da öğrenmek isterim

Avukat arkadasımın bir arkadaşı var para vermem ona. Onun harici bir para gerekir mi ki avukat harici yani
Avukat masrafının dışında dosya masrafı falanda var diye biliyorum,o yüzden değmez bence adliyeye git gel bir sürü boş masraf,vakit kaybı.

Suç duyurusu derken şikayet demek istedim. Şikayete bağlı suçlarda sadece siz şikayet edebilirsiniz.

Suç duyurusu için para ödemem lazım mı sadece bri dilekçe yollamam yeterli mi onu ifadeye cagırmaları için ? Birden cidden ilgilenirler mi böle bir dilekçe ile

Tazminat davalarında harç vardır. Onun dışında suç duyurusunda bir masraf yok. Avukatların ÜCRETSİZ iş almaları YASAKTIR. Arkadaşınızın arkadaşı doktora bedava ameliyat teklifinde bulunabiliyor musunuz? Avukatlara yaklaşımınız çirkin, bilgi verdiğime pişman oldum. Yaptiginizin adi kabaca belescilik.

Çabuk sonuçlanmaz tabii bu yaşadığınız ile/ilçeye bağlı. Hakaret ispatı zor bir suç, isterseniz şansınızı deneyin ama uzun sürecektir ve netice almanız açıkçası zor diyebilirim

Tazminat davalarında harç vardır. Onun dışında suç duyurusunda bir masraf yok. Avukatların ÜCRETSİZ iş almaları YASAKTIR. Arkadaşınızın arkadaşı doktora bedava ameliyat teklifinde bulunabiliyor musunuz? Avukatlara yaklaşımınız çirkin, bilgi verdiğime pişman oldum. Yaptiginizin adi kabaca belescilik.

Hayır kendisi almaz para bu yüzden dedim ben vermicem aman bosver demiyorum ki

Savcılık ne yapar
hakaret davası açar, aldığı ceza da ertelenir ama onun sonunda manevi tazminat davası açarım para alırım diye düşünüyorsan alamazsın bir şey, bu hakareti alenen yapmadığı için, toplum önünde seni küçük düşürmediği için, bir şey çıkacağını sanmam

Back
X