- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Evet savcılık ifade için kendisini davet eder.
İfadede canım istedi yazdım diye dikine konuşursa farklı bir ceza alır mı peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet savcılık ifade için kendisini davet eder.
Hayır hiçbir aklı yerinde insan öyle saçma sapan bir ifade vermez.İfadede canım istedi yazdım diye dikine konuşursa farklı bir ceza alır mı peki ?
Teşekkürler avukat hanımcımHayır hiçbir aklı yerinde insan öyle saçma sapan bir ifade vermez.
Bu olaydan da ceza almaz,alırsa da içeri girmez para ödemez hükmün açıklanması geri bırakılır (tam olarak öyle mi ifade ediliyor bilemiyorum) 5 yıl içinde 2. Kez hakim karşısına geçerse 2 duçunu birden çeker.
Avukat değilim ama önemli değil.Teşekkürler avukat hanımcım
Avukat değilim ama önemli değil.
Avukat arkadaşlarım vardı,oradan aşinayım biraz,siz uğraşmayın boşverin avukata vereceğiniz paraya yazık.AA tasarımcıymıssınız meslektaşım. Peki böyle detaylı nerden biliyorsunuz avukat sandım vallahi
Avukat arkadaşlarım vardı,oradan aşinayım biraz,siz uğraşmayın boşverin avukata vereceğiniz paraya yazık.
Para kazanır mıyım diye neden sordunuzneyse bence birşey çıkmaz bize her kaşar yazana dava açsak
bilisim suclarına şikayet edebilirsin ama maalesef para kazanamazsın
![]()
Avukat masrafının dışında dosya masrafı falanda var diye biliyorum,o yüzden değmez bence adliyeye git gel bir sürü boş masraf,vakit kaybı.Avukat arkadasımın bir arkadaşı var para vermem ona. Onun harici bir para gerekir mi ki avukat harici yani
Suç duyurusu derken şikayet demek istedim. Şikayete bağlı suçlarda sadece siz şikayet edebilirsiniz.
Avukat arkadasımın bir arkadaşı var para vermem ona. Onun harici bir para gerekir mi ki avukat harici yani
savcılığa şikayet et, ama para kazanmazsın, amacın para ise uğraşma boşunaSimdi bir arkadas bana instagramdan kaşarsın yazıp engellemiş. Bu yazıyı şikayet etsem bir sonuc alır mıyım? Para kazanır mıyım ne kadar masraf yapmam gerekir?
Tazminat davalarında harç vardır. Onun dışında suç duyurusunda bir masraf yok. Avukatların ÜCRETSİZ iş almaları YASAKTIR. Arkadaşınızın arkadaşı doktora bedava ameliyat teklifinde bulunabiliyor musunuz? Avukatlara yaklaşımınız çirkin, bilgi verdiğime pişman oldum. Yaptiginizin adi kabaca belescilik.
savcılığa şikayet et, ama para kazanmazsın, amacın para ise uğraşma boşuna
Çabuk sonuçlanmaz tabii bu yaşadığınız ile/ilçeye bağlı. Hakaret ispatı zor bir suç, isterseniz şansınızı deneyin ama uzun sürecektir ve netice almanız açıkçası zor diyebilirim
hakaret davası açar, aldığı ceza da ertelenir ama onun sonunda manevi tazminat davası açarım para alırım diye düşünüyorsan alamazsın bir şey, bu hakareti alenen yapmadığı için, toplum önünde seni küçük düşürmediği için, bir şey çıkacağını sanmamSavcılık ne yapar