Aranızda avukat var mı acil bir şey sormam gerekiyor ceza davası?

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Merhabalar kardeşimle eşim arasında bir darp davası var kardeşimi şikayet etmiştim ben eşimle henüz boşanmış durumda değilim bir evladımız var düşman olmamak adına şikayeti geri çekmek istiyoruz Fakat sadece dilekçeyi verip mahkemeye cıkmasak şu aşamada ikinci bir mahkeme olacak mı kardeşimin dinlenmesi için?

Adam seni boşamasın diye kırk takla atıyorsun. Kardeşini de buna alet ediyorsun. İnşallah cezasını çeker kocan. Neden ortada bir suç varken bitmiş bir evlilik bitmesin diye bu kadar debeleniyorsun ?
Ya siz neden bu kadar düşmansınız anlamıyorum beni tanıyor musun sana bir zararım var ? bu tek başıma verdiğim bir karar değil ailece verdiğimiz bir karar da siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?

Kardeşiniz kadin mi erkek mi?

Esimle aram kotu olmasin diye kiz kardesinizi mi satıyorsunuz? Ne diyebilirim ki size... yazik gerçekten. Iğrenç kocaniz kiz kardesinizi darp ediyor. Siz de bosanmamak icin kardesinizin davadan vazgecmesini kabul ediyorsunuz. Onu doven sizi de dover cocugu da dover. Nasil iciniz alip ayni yatakta yatmaya devam edeceksiniz?

Valla ailecek o kararı vermenizi al bı masaya yatir bence .yazık anacin babacin kardeşin sana kiyamiyo korkuyo .hatta belki laf soktun baskı uyguladin tamam yarın birgün başımızın etini yemesin bu kız diye vazgeçtiler ve böyle karar aldılar.

Dik duruş sergilemelisin.
Kocana karşı dava dilekceni cekmemelisin
Ha cekiyorsan da cek ama kamu davası olarak devam edecek
kurtulamazsin yani

Sorun yok siz cok beddua etmeyin sonucta ben de insanım.

Biz onu taniyormuymusuz ...niye ona düşman gibi cephe almışız ....

tanimiyorsak akıl da danışma o zaman beni ne tanıyorlar da ne akıl verecekler de ...işine gelenler dilimizden dökülmeyince beni ayırdınız da der böylesi

Ya siz neden bu kadar düşmansınız anlamıyorum beni tanıyor musun sana bir zararım var ? bu tek başıma verdiğim bir karar değil ailece verdiğimiz bir karar da siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
Ailecek verdiyseniz niye buraya soruyorsunuz? Dayak yiyen kardeş bile vazgeçmek istiyorsa bize ne? Koca her zaman evlattan aileden değerli oluyor. Ben de bunu anlamıyorum

Yazıklar olsun. Kız kardeşin darp edilmiş ve sen hala koca derdindesin. Kocan seni bırakmasın diye şikayetini geri çektireceksin öyle mi? Koca yine bulunur da kız kardeş bulunmaz haberin olsun. Benim de bildiğim kadarıyla bu dava kamu davasına dönüşecek. Kocan cezasını çeker inşallah. Daha fazla şey söylerdim de banlanmak istemiyorum. Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…