- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Avukat arkadaşların, asıl ilgileneceği kısmı ellerinizle koz olarak verdiniz :)Ve o zamanlar eşimle boşanma davamız vardı aramız kötüydü kardeşime de tekme gelmiş gibi davrandık aslında kardeşime hiçbir şey olmadı sadece o zamanlar düşman gibiydik ve bu tarz bi olaydan dolayı şikayet ettik.
Sorun yok kamera kayıtları her şey mahkemede figüran koyamayacağımıza göre.Avukat arkadaşların, asıl ilgileneceği kısmı ellerinizle koz olarak verdiniz :)
Boşanmadan önce yaptığınız bu “haksızlık” için bir avukat tutun. Zira adaleti yanilmakta bir suctur.
Vuhuuu Dallas’a hoşgeldiniz. Darp Edildi süsü nasıl oluyor? Far paleti ile Kardeşinizin kolunu bacağını boyayıp darp raporu mu aldınız yoksa siz kardeşinizi dövdünüz de eşim dövdü diye şikayetçi mi olduğunuz??? Vallahi gülmekten karar veremedim. SjsjsjhahahaAcıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi
Bu mutlu evliliğine gölge düşsün istiyor çok kıskanç bunlar cekemiyo4 seniYa siz neden bu kadar düşmansınız anlamıyorum beni tanıyor musun sana bir zararım var ? bu tek başıma verdiğim bir karar değil ailece verdiğimiz bir karar da siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
Ya yazık valla kadın kadının düşmanıdır işte :) ya istediğin kadar şahit ol bir insan nasıl dayak süsü verecek kendine :) kameradada figüran mı koyduk kardeşim yerine :) cok istiyorsanız gelin mahkemeye beraber izleriz .ben yalan beyan verdiğine dair memnuniyetle şahitlik yaparım beni yazın şahitttt konu sahibiiii .hazır ve nazır bekliyorum bakınnn yol paramı da kendim karşılarım masrafsız bir şahidimdir
Sorun yok mu? Kardesim ceza alacak diye sızlanıyordunuz nasil sorun yok?Sorun yok kamera kayıtları her şey mahkemede figüran koyamayacağımıza göre.
Ama darp raporu almış mış Mış miş Muş müş... o nasıl oluyor anlamadım. Taksici de korsan olduğu için şikayetÇi olmadı kesin. Nerden tutsak elimizde kaldı konu. O zaman sosyal mesajımızı verelim. Kocasız da yaşanır konu sahibi. Kocan olmazsa ölmezsinKonu sahibi kocasini korsan taksi ve kiz kardesi ile takip ettirirken kocasi inip korsan taksiciyi dovuyor; kiz kardesi de ayırmaya calisirken tekme yiyor ki aslinda tekme yememis yalan beyanda bulunup sikayetci olmuslar
Taksici döven bir kocamız yok diye çok kıskandık yahuBu mutlu evliliğine gölge düşsün istiyor çok kıskanç bunlar cekemiyo4 seni
Evet pipişkolarinda boncuk takili galibaNe kıymetli kocalar var böyle , Allah yarabbi .
Bir yerleri altından mı bu adamların?
Bu denli gözü körlüğünüzün sebebi nedir ?
Cok haklıısnızAma darp raporu almış mış Mış miş Muş müş... o nasıl oluyor anlamadım. Taksici de korsan olduğu için şikayetÇi olmadı kesin. Nerden tutsak elimizde kaldı konu. O zaman sosyal mesajımızı verelim. Kocasız da yaşanır konu sahibi. Kocan olmazsa ölmezsin
Öyle kocan varken başka düşman arama kendine. E bu kamerada şoförün kocan tarafından dövüldüğü de görünüyordur? Kocanı kurtaramayacaksın üzgünüm.Ya yazık valla kadın kadının düşmanıdır işte :) ya istediğin kadar şahit ol bir insan nasıl dayak süsü verecek kendine :) kameradada figüran mı koyduk kardeşim yerine :) cok istiyorsanız gelin mahkemeye beraber izleriz .
Hanımefendi kendiniz demişsiniz iki yorum öncesinde darp süsü verdi diye daha ne yazdığınızı hatırlamıyorsunuz.İşin içinde bu kadar yalan dolan olunca hatırlamak zor oluyor tabiYa yazık valla kadın kadının düşmanıdır işte :) ya istediğin kadar şahit ol bir insan nasıl dayak süsü verecek kendine :) kameradada figüran mı koyduk kardeşim yerine :) cok istiyorsanız gelin mahkemeye beraber izleriz .
Tabiki de herşey var sorun yok yazışmalar herşey varÖyle kocan varken başka düşman arama kendine. E bu kamerada şoförün kocan tarafından dövüldüğü de görünüyordur? Kocanı kurtaramayacaksın üzgünüm.
Neden öyle diyorsun haklı bir nedeni vardır adamın lütfen bu mutlu evliliğe gölge etmeyin kıskaçlar sizin altın kaplama kocanız yok diyeTaksici döven bir kocamız yok diye çok kıskandık yahu
Evet herkes öyle bir üzerme geldi ki ama cok haklılar bir şey diyemedim ki evladım için geri çekmeyeceğimHanımefendi kendiniz demişsiniz iki yorum öncesinde darp süsü verdi diye daha ne yazdığınızı hatırlamıyorsunuz.İşin içinde bu kadar yalan dolan olunca hatırlamak zor oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?