- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.552
- 598
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemediYazıklar olsun. Kız kardeşin darp edilmiş ve sen hala koca derdindesin. Kocan seni bırakmasın diye şikayetini geri çektireceksin öyle mi? Koca yine bulunur da kız kardeş bulunmaz haberin olsun. Benim de bildiğim kadarıyla bu dava kamu davasına dönüşecek. Kocan cezasını çeker inşallah. Daha fazla şey söylerdim de banlanmak istemiyorum. Allah ıslah etsin
Ve o zamanlar eşimle boşanma davamız vardı aramız kötüydü kardeşime de tekme gelmiş gibi davrandık aslında kardeşime hiçbir şey olmadı sadece o zamanlar düşman gibiydik ve bu tarz bi olaydan dolayı şikayet ettik.Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi
hiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuzVe o zamanlar eşimle boşanma davamız vardı aramız kötüydü kardeşime de tekme gelmiş gibi davrandık aslında kardeşime hiçbir şey olmadı sadece o zamanlar düşman gibiydik ve bu tarz bi olaydan dolayı şikayet ettik.
Bana da hiç inandırıcı gelmedi. İnanmıyorum ama velev ki öyle oldu diyelim devlet kurumlarını gereksiz yere meşgul ettikleri için yine de cezalarını çeksinlerhiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuz
Ya inan inanma umrum mu sonucta doğru olan bu siz iyi misiniz ya size hesap vermek gibi bi durumum mu var tepki alsam ne almasam ne benim ben avukat aradım ama maşallah herkes avukat yerine konuştu. Hanımefendi kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.hiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuz
Aynen devlete bırak bu yüzden sağolBana da hiç inandırıcı gelmedi. İnanmıyorum ama velev ki öyle oldu diyelim devlet kurumlarını gereksiz yere meşgul ettikleri için yine de cezalarını çeksinler
Aynen devlete bırak bu yüzden sağol
Bu anlattiginiz cok mu masum sanki? Bu hangi ahlaka sığıyor?Ve o zamanlar eşimle boşanma davamız vardı aramız kötüydü kardeşime de tekme gelmiş gibi davrandık aslında kardeşime hiçbir şey olmadı sadece o zamanlar düşman gibiydik ve bu tarz bi olaydan dolayı şikayet ettik.
Ama oha ya. Pes sana
Konu sahibi kocasini korsan taksi ve kiz kardesi ile takip ettirirken kocasi inip korsan taksiciyi dovuyor; kiz kardesi de ayırmaya calisirken tekme yiyor ki aslinda tekme yememis yalan beyanda bulunup sikayetci olmuslarOkurken ben utandım, kardeşimin eşi beni tekmelese kardeşim de abla şikayetini çek dese kahrolurdum. Kardeşini ezdirip dövdürdüğüne değmez elin adamı için, koca her daim bulunuyor.
cicim ayında taze gelin bile kardeşini ezdirmiyor konu sahibiiiii.umarım bir gün o kardeşe muhtaç olmazsınızOkurken ben utandım, kardeşimin eşi beni tekmelese kardeşim de abla şikayetini çek dese kahrolurdum. Kardeşini ezdirip dövdürdüğüne değmez elin adamı için, koca her daim bulunuyor.
günün yorumuydu bravooo.umarım böyle kadınlara ders olur okurlar da ama sanmammmmAvukatim ve kocasi icin darp edilen kiz kardesini (bana gore) satan, yari yolda birakan siz ve sizin gibilere yardimci olmayi, fikir vermeyi ve hatta gercek hayatta kadina siddet uygulanan bir davanin herhangi bir asamasinda avukatlik yapmayi reddediyorum.
Siz ve sizin zihniyetinizdeki ablalar, anneler, kayinvalideler vb hemcinslerim oldugu surece kadina siddet bitmez maalesef
Konu sahibi kocasini korsan taksi ve kiz kardesi ile takip ettirirken kocasi inip korsan taksiciyi dovuyor; kiz kardesi de ayırmaya calisirken tekme yiyor ki aslinda tekme yememis yalan beyanda bulunup sikayetci olmuslar
Ben ailenizin yerinde olsam daha arkanızda durmam bu olanlardan sonra. Yollarım çok kıymetli kocanıza, mutluş mutluş yaşayın diye. Çok dönesiniz varmış dönün evinize efendim, neden insanların başını ağrıtıyorsunuz ? Burnunu sürtmek için terkettiniz ama adam sürttü sizin burnunuzu.Ya siz neden bu kadar düşmansınız anlamıyorum beni tanıyor musun sana bir zararım var ? bu tek başıma verdiğim bir karar değil ailece verdiğimiz bir karar da siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
Hikayemi buradan okuyabilirsiniz . 2 yıllık evliliğimde 2 kez boşanma davası acıldı bu da 3 olacak . 1 aydır ayrıyız 1.5 yaşında bebeğim var . İkinci boşanma davamda Bebeğimin velayeti bana verilmişti boşanma davasına iki ay kala barıştıl. Fakat ben eşime Hiç güvenmediğim için ve kaçıracak kuruntularına girdiğinden dolayı eşimi ilk zamanlar bebegimi aldığında takip ederdim arabayla bir gün de korsan taksiyle kardeşimin peşinden gönderdim eşin bunu fark edince korsan taksiyi durdurdu ve adama tekmeler atmaya başladı şiddet uyguladı o sırada kardeşim onları ayırırken onunda koluna bir tekme gelince kardeşim gidip darp rapor aldı. Bu arada aylar sonrasında biz barıştık tekrardan bir araya geldik fakat SORUNLAR hep aynı olunca maalesef bir aydır yine annemdeyim ve Pazartesi günü kardeşim ile eşimin davası var eşim bir ay boyunca kesinlikle beni ne aradı ne sordu bebeğini görmek istedi üç kez Fakat ben korktuğundan dolayı bensiz gitmesini istemedim bebeğimin ve eşim beni istemedi ve bu yüzden çocuğu görmemeyi de kabullendi2 yıl koca bir yalanın içindeydim geriye kalan acı..😔
Şiddet mi var? Nedir paylaşamadığınız? Çocuk küçük Ayrıl boşan demek kolay Kimse çocuğu düşünmüyor zaten Hemen ayrıl Şiddet varsa bende ayrıl derim ama Anlaşamıyoruz diye birşey mi var ya Çocuk var çocuk Kimse çocukların psikolojisini düşünmüyorwww.kadinlarkulubu.com
Eğer ki gerçekten boşanırsak eşim takıntılı ve kindar bir insan olduğundan dolayı benim hep huzurumu kaçırabilir ben de bu yüzden kardeşime şikayetini geri çekmesini istedim fakat eşim ozamanlar kardeşin şikayetini geri çek misin ben kendimi savuncam kardeşini şikayet edeceğim gibi şeyler söylemişti pazartesi dava ve ben ne yapacağımı bilmiyorum davayı geri Çekmezsek eşim ceza alacak ve eğer ceza alırsa her şey daha kötü olacak sizce ne yapmalıyım çok stres içindeyim. Bana evi terk etmeden önce oyunlara mı başladın kardeşine tanıklık yapmak için ona vurmadığımı biliyorsun gibi şeyler söyledi hesapların kitapların var dedi eğer ki kardeşim şikayetçi olursa onu haklı çıkarmış olacağım kızlar yalvarırım bana bir yol gösterin davayı çekelim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?