Aranızda avukat var mı acil bir şey sormam gerekiyor ceza davası?

adam taksiciye şiddet uygularken nasil olduysa kardeşinizede bir tekme atı vermişti değil mi siz kocanizi takip ettirirken.
kocam birini doverken hemde benim yuzumden kardesimede o ara yanlislikla ! bir tekme denk gelse kıçına tekmeyi basmak için hergun bir dava açarım
düsman olursa da olsun çok ta umrumda
kardeş kardeş boşanabikeceginiz bir kocaniz yok zaten sizin.
adam taksiciyi bile dovebilmis garibim herseyden habersiz gidiyordu belkide yolunda

Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi

Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi
Ve o zamanlar eşimle boşanma davamız vardı aramız kötüydü kardeşime de tekme gelmiş gibi davrandık aslında kardeşime hiçbir şey olmadı sadece o zamanlar düşman gibiydik ve bu tarz bi olaydan dolayı şikayet ettik.

hiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuz

hiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuz
Ya inan inanma umrum mu sonucta doğru olan bu siz iyi misiniz ya size hesap vermek gibi bi durumum mu var tepki alsam ne almasam ne benim ben avukat aradım ama maşallah herkes avukat yerine konuştu. Hanımefendi kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.

Bu anlattiginiz cok mu masum sanki? Bu hangi ahlaka sığıyor?

Okurken ben utandım, kardeşimin eşi beni tekmelese kardeşim de abla şikayetini çek dese kahrolurdum. Kardeşini ezdirip dövdürdüğüne değmez elin adamı için, koca her daim bulunuyor.
Konu sahibi kocasini korsan taksi ve kiz kardesi ile takip ettirirken kocasi inip korsan taksiciyi dovuyor; kiz kardesi de ayırmaya calisirken tekme yiyor ki aslinda tekme yememis yalan beyanda bulunup sikayetci olmuslar

Okurken ben utandım, kardeşimin eşi beni tekmelese kardeşim de abla şikayetini çek dese kahrolurdum. Kardeşini ezdirip dövdürdüğüne değmez elin adamı için, koca her daim bulunuyor.
cicim ayında taze gelin bile kardeşini ezdirmiyor konu sahibiiiii.umarım bir gün o kardeşe muhtaç olmazsınız

Avukatim ve kocasi icin darp edilen kiz kardesini (bana gore) satan, yari yolda birakan siz ve sizin gibilere yardimci olmayi, fikir vermeyi ve hatta gercek hayatta kadina siddet uygulanan bir davanin herhangi bir asamasinda avukatlik yapmayi reddediyorum.
Siz ve sizin zihniyetinizdeki ablalar, anneler, kayinvalideler vb hemcinslerim oldugu surece kadina siddet bitmez maalesef

sonradan okudum, yanlislikla vurmus sanirim. Olsun fikrim degismiyor, o kadar yakinda bir kadin varsa eline koluna bacagina mukayyet olacak erkek kisisi

edit: ekleme

günün yorumuydu bravooo.umarım böyle kadınlara ders olur okurlar da ama sanmammmm

Konu sahibi kocasini korsan taksi ve kiz kardesi ile takip ettirirken kocasi inip korsan taksiciyi dovuyor; kiz kardesi de ayırmaya calisirken tekme yiyor ki aslinda tekme yememis yalan beyanda bulunup sikayetci olmuslar

Böyle gelişse bile çok farklı bir durum değil aslında. Elin adamını dövmek nedir, bunun hak verilecek yanı yok herkes kafasına göre adam dövse ne olur? Cezasını çekmesi lazım. Bugün elin adamını döven yarın karısını da döver kardeşini de.

Ya siz neden bu kadar düşmansınız anlamıyorum beni tanıyor musun sana bir zararım var ? bu tek başıma verdiğim bir karar değil ailece verdiğimiz bir karar da siz neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
Ben ailenizin yerinde olsam daha arkanızda durmam bu olanlardan sonra. Yollarım çok kıymetli kocanıza, mutluş mutluş yaşayın diye. Çok dönesiniz varmış dönün evinize efendim, neden insanların başını ağrıtıyorsunuz ? Burnunu sürtmek için terkettiniz ama adam sürttü sizin burnunuzu.

Konu buradaymis okumak isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…