• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat var mı acil bir şey sormam gerekiyor ceza davası?

Ailecek mi aldınız bu kararı pes yaa aile kararı ile namus icin öldürülen kızların durumundan ne farkı kaldı, aile kararı ile siddete sessiz kalmak ne demek? Hic inanmıyorum aile kararı olduğuna, öyleyse de korkunc bir ailesiniz

Bu konuyu actigi nicki basliktaki alintilarda duruyor zaten, eymen92li bir sey.
Su an gorunen nickin bdvde bir suru eski konusu gorunuyor. Konu sahibi eymen ve meltem diye iki nick sahibiymis, su an ikisi birleştirilmiş ve eymenin butun başlıkları mesajları meltemin altinda gorunuyor.

Hadi iki uyelikle konu açmayi anlarim da kendi nickinle kendi konunda baskasi gibi kendini savunmak nedir ya. Bir de evladina uzuldum falan demis.
Şizofrense demek ki

MeltemMelo uyeligi ile ayni kisiyseniz esiniz zaten en basindan beri cevreye karsi tehdit olusturuyor. Isminizi unutmuyorum cunku esiniz daha once silahla kardesinize ve annenize kapiyi acmisti, korkup kacmistiniz. Babanizla birbirinize girmislerdi bir dava olayiniz daha vardi. Size siddet uyguluyordu. Simdi de kardesiniz... Bu adami bu kadar degerli kilan ne? Kendinizden, ailenizden, yasaminizdan bile vazgececek kadar nasil onemli oluyor onun hayatinizda olmasi? Gercekten anlayamiyorum.

MeltemMelo uyeligi ile ayni kisiyseniz esiniz zaten en basindan beri cevreye karsi tehdit olusturuyor. Isminizi unutmuyorum cunku esiniz daha once silahla kardesinize ve annenize kapiyi acmisti, korkup kacmistiniz. Babanizla birbirinize girmislerdi bir dava olayiniz daha vardi. Size siddet uyguluyordu. Simdi de kardesiniz... Bu adami bu kadar degerli kilan ne? Kendinizden, ailenizden, yasaminizdan bile vazgececek kadar nasil onemli oluyor onun hayatinizda olmasi? Gercekten anlayamiyorum.
Allah hanfendinin ailesine sabır versin.

Evet gerçekten konu sahibinin psikolojisi bozuk farkındaysanız cok tepki alınca yalan söyleyip susturmak istemiş sonra kendi itiraf etti Zaten darp gerçekleşmiş . İnşallah hakkında en hayırlısı olur ben evladına üzüldüm .

4 tane hesabın olunca ve ikinci üyelik kurallarına uymayınca böyle sonuçlar olur.

Diğer üyelikte gerçekten ayrılırsak diyordunuz..
Cidden normal değilsiniz siz ya.
Hamileyken şiddet gördünüz, küfürler, hakaretler, polisle evden çıkmalar, ailenize yapılanlar.

Siz utanmadiniz mi kız kardeşinizi psikopat eşinizin arkasından taksiyle gönderirken? Kardeşinize de zarar verecek bir adam eşiniz. Ama olsun ne önemi var ? Önemli olan koca, kardeş tehlikeye düşmüş, taksici dayak yemiş mühim mi.
Birde kötü olmamak en için diyorsunuz, sizin iyi olma gibi bir durumunuz yok ki, evliyken ne insanlık gördünüz eşinizden de ayrıldıktan sonra göreceksiniz? Hala umudunuz var barışmak için çünkü tek derdiniz o.

Yazık ailenize cidden yazık.

işte arkadaslar goruyorsunuz evlılık ıcın yeterlılık dıye bırsey var o yeterlı olgunlasmaya ulasmadan evlenınce boyle oluyor

ınsanın kendıne yaptıgını dusman yapamaz ornegı de cıkar

allah ınsana hayırlı kardes versın ornegı de cıkar

akıl fıkır versın ornegı de

hıc saglıklı ve normal bır davranıs olmadıgı ıcın destek alın dıyecegım ama onu da yapmazsınız yapsanız zaten sıddetı boyle sevmezdınız evet yanlıs yazmadım okudugunuz dogru sız sıddetı hor gorulmeyı sevıyorsunuz sızın adınıza uzgunum maalesef sızın adınıza bız uzuluyoruz burda bugun de bırı adına uzulduk .

sahi sız ne zaman gozunuzu acıp aaa ben ne yapıyorum kendıme dıyeceksınız ?

Avukatim ve kocasi icin darp edilen kiz kardesini (bana gore) satan, yari yolda birakan siz ve sizin gibilere yardimci olmayi, fikir vermeyi ve hatta gercek hayatta kadina siddet uygulanan bir davanin herhangi bir asamasinda avukatlik yapmayi reddediyorum.
Siz ve sizin zihniyetinizdeki ablalar, anneler, kayinvalideler vb hemcinslerim oldugu surece kadina siddet bitmez maalesef

sonradan okudum, yanlislikla vurmus sanirim. Olsun fikrim degismiyor, o kadar yakinda bir kadin varsa eline koluna bacagina mukayyet olacak erkek kisisi

edit: ekleme
Tepkilerden sonra da “aslında vurmadı da biz vurmuş gibi davrandık” açıklaması geldi. Nereden bakarsak elimizde kalıyor.

Bu kullanicinin adi eymendi, konu acildiktan sonra ban yemisti. nasil oluyor simdi meltemmelo olmus. Bi bakar misiniz? Mune Mune
bende iki üyelik sandım ama isim değişmiş nasıl oldu ki..
Mune Mune ellere varda bize yok mu nick değişikliği :dondurma:
Kazen açıklamış lakin siz kullanıcı adı değişikliği yapıldı zannetmişsiniz, teknik sorunlar nedeniyle kullanıcı adı değişikliği yapılmıyor, burada yaşanan İsim değişikliği değil ve inanın işlemin ne olduğunu öğrenince özellikle 2. üyelik alan ve 2. üyelik kurallarına uymayanlar Kazen kabusum olmasın diyecek:)

Kazen ne demiş:

4 tane hesabın olunca ve ikinci üyelik kurallarına uymayınca böyle sonuçlar olur.

4 Üyeliği tek bir üyelik altında birleştirmiş, İsim değişikliği yapmamış.

Kazen açıklamış lakin siz kullanıcı adı değişikliği yapıldı zannetmişsiniz, teknik sorunlar nedeniyle kullanıcı adı değişikliği yapılmıyor, burada yaşanan İsim değişikliği değil ve inanın işlemin ne olduğunu öğrenince özellikle 2. üyelik alan ve 2. üyelik kurallarına uymayanlar Kazen kabusum olmasın diyecek:)

Kazen ne demiş:

4 Üyeliği tek bir üyelik altında birleştirmiş, İsim değişikliği yapmamış.

bu da mı gol değil :bicak:
:63::63:

Evet gerçekten konu sahibinin psikolojisi bozuk farkındaysanız cok tepki alınca yalan söyleyip susturmak istemiş sonra kendi itiraf etti Zaten darp gerçekleşmiş . İnşallah hakkında en hayırlısı olur ben evladına üzüldüm .
bu şey değil mi? Imm, fake hesabından kendine methiyeler dizen ünlü hahhahahahhahah :KK70:

Back
X