• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat var mı acil bir şey sormam gerekiyor ceza davası?

Bana da hiç inandırıcı gelmedi. İnanmıyorum ama velev ki öyle oldu diyelim devlet kurumlarını gereksiz yere meşgul ettikleri için yine de cezalarını çeksinler
Valla ya bu nasıl bir kumpastır adama. Adamla aran kötüyken kumpas kurun sonra boşancam ama aram bozulmasın diye davayı geri çek belki adam boşanmaz senden vallahi yazık günah. Böyle evlilkleri görünce üzülüyorum.

Valla ya bu nasıl bir kumpastır adama. Adamla aran kötüyken kumpas kurun sonra boşancam ama aram bozulmasın diye davayı geri çek belki adam boşanmaz senden vallahi yazık günah. Böyle evlilkleri görünce üzülüyorum.
Ben kumpas olduğuna inanmadım ki zaten darp raporu bile varmış. Kocası ondan boşanmasın diye kardeşi şikayetini geri çeksin istiyor :işsiz:

Acıkcası burda yazamıyorum ama kardeşim darp edilmedi günahsız bi adamı darp ettiği için eşim kardeşim de ona darp edildi süsü verdi ne yazık ki cunku şoför şikayetçi olmak istemedi
Sorun yok kamera kayıtları her şey mahkemede figüran koyamayacağımıza göre.
Ya yazık valla kadın kadının düşmanıdır işte :) ya istediğin kadar şahit ol bir insan nasıl dayak süsü verecek kendine :) kameradada figüran mı koyduk kardeşim yerine :) cok istiyorsanız gelin mahkemeye beraber izleriz .
Kesinlikle davamı geri çekmiyorum kızamıyorum da haklısınız günahsız bir adam ve kardeşim bizi arayıp sormayan bir eş ileride bana ve cocuguma da yapabilir. Davamızı geri çekmiyoruz.
Yok çekmiyoruz Allah belasını versin
İki ayrı kişi mi yazıyor bunları? Abla kardeş ortak mı kullanıyorlar hesabı acaba? Bir abla yazıyor, ablanın bıraktığı yerden kardeş alıyor heralde :KK5:
Nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça...

İki ayrı kişi mi yazıyor bunları? Abla kardeş ortak mı kullanıyorlar hesabı acaba? Bir abla yazıyor, ablanın bıraktığı yerden kardeş alıyor heralde :KK5:
Tepki alınca yan çizdi.

valla benim de devrelerim yandı da evden çıkıp hava alıp geldim .çift kişilikli biri var sanki karşımızda

Gurur diye birşeyin varlığından haberiniz var mı? İnsanda biraz gurur olmalı. Eşiniz bayağı adama kafa göz dalmış, kardeşinize tekme atmış, cezasını çekecek. Hayır yani boşanmasın diye kardeşinizden ve gururunuzdan nasıl vazgeçebiliyorsunuz? Pes. Umarım dava kamu davasına döner de bir güzel ceza alır.

Kocam kocam diye elin adamını, kardeşini hiç acımadan harcıyor sonra bir anda gebersin :KK43:
E tepki aldı, sonra kardeşini şikayetinden vazgeçirse bile davanın kamu davasına döneceğini öğrendi.

Eşinizle 3 kez boşanma durumuna gelseniz her defasında barışsanız. Alkole fazla düşkün olsa nadir aynı anda yataga girmek dışında haftada 4 öyleyse 3 kez sabahlara kadar içse eve geldiğinde bi sıcaklığı yakınlığı olmasa bi kadın olarak duygusal yönden tatmin olmuyorsanız. Örneğin kavga ettiniz sinirlendi cocugunuzda vad 1.5 yaşında eve gece 1 de geldi 11.30 da geldi ama kadın kesinlikle yok içip geliyor ve bu yüzden evi terkediyosunuz bunlara dayanamayıp fakat adam öyle inat ki gittiği gibi gelir takıntısından ve asla kendini hatalı görmemesinden dolayı bir gel bile demiyor. Ne yapardınız tekrardan evi terkettim 3 gündür aramıyor ve heryerden ikimize ait resim ve az önce evli durumunu kaldırdı . Siz ne yapardınız?
Birde şu kocadan boşanmamak için elinizden geleni yapıp kardeşinizi bile harcıyorsunuz, peeessssssss.

sikayetini cektigine dair dilekceni kimlik fotokopinle ekle onburoya verirsin onlar evragi tarar havalesini yapip dosyaya ekler eger hakim uygun gorrse dnler yoksa davayi dusurur

Evet gerçekten konu sahibinin psikolojisi bozuk farkındaysanız cok tepki alınca yalan söyleyip susturmak istemiş sonra kendi itiraf etti Zaten darp gerçekleşmiş . İnşallah hakkında en hayırlısı olur ben evladına üzüldüm .
ya bu konu sahibinin nick'i 'eymen''li bir şeydi. şimdi değiştirmiş meltemmelo olmuş. nasıl olmuş o? şimdi de kendisinin açtığı konuya başka biriymiş gibi yorum yapıyor :KK64:vallahi kafam karıştı noluyor burada ayol :işsiz:
Mune Mune hanım aydınlatın bizi :KK200:

Son düzenleme:
ya bu konu sahibinin nick'i 'eymen''li bir şeydi. şimdi değiştirmiş meltemmelo olmuş. nasıl olmuş o? şimdi de kendisinin açtığı konuya başka biriymiş gibi yorum yapıyor :KK64:vallahi kafam karıştı noluyor burada ayol :işsiz:
ciddi mi akıllara zarar .iyi ki reel hayatta tanışmıyoruz kendisiyle .burda bile beynim yandı :KK53:

2 üyelik almıştır. Eymen olan üyelik ile meltemmelo birleştirilmiştir. Bir keresinde de böyle olmuştu.

ciddi mi akıllara zarar .iyi ki reel hayatta tanışmıyoruz kendisiyle .burda bile beynim yandı :KK53:
2 üyelik almıştır. Eymen olan üyelik ile meltemmelo birleştirilmiştir. Bir keresinde de böyle olmuştu.
Bu konuyu actigi nicki basliktaki alintilarda duruyor zaten, eymen92li bir sey.
Su an gorunen nickin bdvde bir suru eski konusu gorunuyor. Konu sahibi eymen ve meltem diye iki nick sahibiymis, su an ikisi birleştirilmiş ve eymenin butun başlıkları mesajları meltemin altinda gorunuyor.

Hadi iki uyelikle konu açmayi anlarim da kendi nickinle kendi konunda baskasi gibi kendini savunmak nedir ya. Bir de evladina uzuldum falan demis.

Back
X