- 24 Eylül 2013
- 9.839
- 32.208
- 748
- Konu Sahibi MeltemMelo
Kız bu gidişle kamera kaydından biz çıkacağız diye korkmaya başladımE o zaman kardeşin de dayak yemiş? İnsana durduk yere verilmez darp raporu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bu gidişle kamera kaydından biz çıkacağız diye korkmaya başladımE o zaman kardeşin de dayak yemiş? İnsana durduk yere verilmez darp raporu.
Adres atsın anons getiriyorum hemen getirirlerKız bu gidişle kamera kaydından biz çıkacağız diye korkmaya başladımkonu iyice şeyoldu
Olurum tabi geri cekmiyoruz zatenAilem ile çok aram yoktur ama kalkacak eşim kızkardeşimi darp edecek ve ben o şerefsizin şikayeti geri çektireceğim öyle mi. Ulan gerdiniz beni be. Yazık lan o garip anana babana bacına yazık. Kurban olun ikinizde onlara.
işte ben de tam o sebepten şahit olacağım kadın aslında dayak yemedi ama yedi diye yalan beyanda bulundular diyeceğim hem kamera kayıtları da varmış .yalan beyan da bulunup mahkemeyi yanıltmak diye suç var bilmem biliyor musunuz?Ya yazık valla kadın kadının düşmanıdır işte :) ya istediğin kadar şahit ol bir insan nasıl dayak süsü verecek kendine :) kameradada figüran mı koyduk kardeşim yerine :) cok istiyorsanız gelin mahkemeye beraber izleriz .
O zaman niye niye niye buraya sorup bizi geriyorsunuz. Neden yhaaaa nedenOlurum tabi geri cekmiyoruz zaten
Ya tabikide var olmasa nasıl mahkeme açılsın hanımefendi mantıken raporlar görüntüler olmazsa mahkeme nasıl açılsınişte ben de tam o sebepten şahit olacağım kadın aslında dayak yemedi ama yedi diye yalan beyanda bulundular diyeceğim hem kamera kayıtları da varmış .yalan beyan da bulunup mahkemeyi yanıltmak diye suç var bilmem biliyor musunuz?![]()
çevir kazı yanmasın oldu konu çeviriyor da çeviriyor.kız kardeş dayak bir yedi oluyor bir yemedi oluyor beynim yandıO zaman niye niye niye buraya sorup bizi geriyorsunuz. Neden yhaaaa neden
Kocanıza ve ailenize de Bize soylediginiz gibi yalan söylüyor musunuz? Darp süsü verdik deyip sonra darp var demek gibi meselaYa tabikide var olmasa nasıl mahkeme açılsın hanımefendi mantıken raporlar görüntüler olmazsa mahkeme nasıl açılsın
E iki dk önce oyle bir sey olmadi biz yalan soyledik diyordunuz?Ya tabikide var olmasa nasıl mahkeme açılsın hanımefendi mantıken raporlar görüntüler olmazsa mahkeme nasıl açılsın
Bana şu yazdığını başta yazsan konu buralara gelmezdi ki. Neyse çekmiyorsan tamam sorun yok o zaman. Unutma aile Şerefi ve onuru soysuzun birinden daha kıymetlidir.Olurum tabi geri cekmiyoruz zaten
Konu sahibi kız kardeşinin darp edilmediğini kocasına iftira attıklarını söylemişti. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kamera kayıtlarında her şey ortadaysa kız kardeşinin de darp edildiğini ispatlamışlardır
Aynen yaptığı suç çünküSavcı konu sahibesinin de kocasının da defterini dürer umarım.
Ya baştan sona alengirli bı aile.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş koca da karıda birbirinin dengi belli ki.hiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuz
Aynen yaptığı suç çünkü
Sorun yok kamera kayıtları her şey mahkemede figüran koyamayacağımıza göre.
Beende mutlu evliliğine göz diktim beni de yazınBu mutlu evliliğine gölge düşsün istiyor çok kıskanç bunlar cekemiyo4 seni
@radyolo6 hiç utanmıyorsun demi![]()
O ara adam gelip gerçekten darp ettiE iki dk önce oyle bir sey olmadi biz yalan soyledik diyordunuz?
Bir anda nasil goruntu oldu elinizde?