• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranızda avukat var mı acil bir şey sormam gerekiyor ceza davası?

Ailem ile çok aram yoktur ama kalkacak eşim kızkardeşimi darp edecek ve ben o şerefsizin şikayeti geri çektireceğim öyle mi. Ulan gerdiniz beni be. Yazık lan o garip anana babana bacına yazık. Kurban olun ikinizde onlara.
Olurum tabi geri cekmiyoruz zaten

Ya yazık valla kadın kadının düşmanıdır işte :) ya istediğin kadar şahit ol bir insan nasıl dayak süsü verecek kendine :) kameradada figüran mı koyduk kardeşim yerine :) cok istiyorsanız gelin mahkemeye beraber izleriz .
işte ben de tam o sebepten şahit olacağım kadın aslında dayak yemedi ama yedi diye yalan beyanda bulundular diyeceğim hem kamera kayıtları da varmış .yalan beyan da bulunup mahkemeyi yanıltmak diye suç var bilmem biliyor musunuz? :KK53:

işte ben de tam o sebepten şahit olacağım kadın aslında dayak yemedi ama yedi diye yalan beyanda bulundular diyeceğim hem kamera kayıtları da varmış .yalan beyan da bulunup mahkemeyi yanıltmak diye suç var bilmem biliyor musunuz? :KK53:
Ya tabikide var olmasa nasıl mahkeme açılsın hanımefendi mantıken raporlar görüntüler olmazsa mahkeme nasıl açılsın

Konu sahibi kız kardeşinin darp edilmediğini kocasına iftira attıklarını söylemişti. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Kamera kayıtlarında her şey ortadaysa kız kardeşinin de darp edildiğini ispatlamışlardır

Savcı konu sahibesinin de kocasının da defterini dürer umarım.

Evet gerçekten konu sahibinin psikolojisi bozuk farkındaysanız cok tepki alınca yalan söyleyip susturmak istemiş sonra kendi itiraf etti Zaten darp gerçekleşmiş . İnşallah hakkında en hayırlısı olur ben evladına üzüldüm .

hiç inandırıcı değil burda tepki alınca konuyu yumuşatmaya çalışıyorsunuz
Ya baştan sona alengirli bı aile.tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş koca da karıda birbirinin dengi belli ki.

Madem yalan beyanda bulundunuz savcılığa .öyle bişey yok madem.
Bize niye gelip benim kardeşimi dövdü diye konu açtı zamanında bunda ki amaç ne olabilir.bizde kocasının kulaklarını çekelim diye mi.

Bize doğrusunu anlatsaydi konuyu öyle ele alsaydık madem.
Hakikaten kıvırıyor

Serdar ortaç -binlerce dansöz var

Ay sokakta görsek selam dahi vermekten kacinacagimiz insanlara burada akıl veriyoruz inanamiyorummmm.... ve sizin gibiler birilerinin eşi annesi kızkardeşi olabiliyor inanamıyorum ne zordur onlar için sizle yaşamak !
Sorun yok kamera kayıtları her şey mahkemede figüran koyamayacağımıza göre.

Back
X