Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Yani tuhaf olaylar oluyor Turkiye'de. Sonuna kadar irdelemek gerek. Kayitlari polis inceler , onlar da aldigini kabul et bu is daha uzamasin demisler galiba.

Ben polise de mahkemeye de adalet sürecine de genel olarak hiç güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim
Dayak yiyen ağzı yüzü dağılmış kadına git barış derler
Tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğa ruhsal hasar yok raporu verirler
Tanıdıklarını kayırırlar
Belki de adam da polisin tanıdığı adamı kayırdılar

Buradan kimse yardım edemez bu durumda iyi bir avukat bulmanız gerekir.
Cüzdanın sahibiyle görüşmeyi denediniz mi karşılıklı konuşursanız belki halledilebilir.
Fikir alıyorum zaten arkadaşlardan amacım bu. Yoksa nasıl bir yardım bekliyor olabilirim sizce

Tebrik ederim. Ceza hukukunu iyice unutmuşum. Adli para cezası devlete ödenir

CÜZDANI AÇMADAN GPTURUTORSA EĞER
NASIL OKUYORDA ICERISINDE 800 TL OLDIGUNU BILIYORSUNUZ
yanlış anlamayın asla aldı diyemem fakat garipppp
Nasıl olurda CÜZDANI eline alınca poşete koyduğunu fark etmez yani işiniz zor en fazla para cezası veya kamuya hizmet

Cüzdanı aldgınız yeri gösteren kamera kaydı var mı ? Anneniz suç tespit edilmeden götürmüş mü yani suclunun o oldugu kameradan görünmeden.kişiyle anlaşmayı deneseniz en mantıklısı o gibi
Tabiki annem hemen götürüyor 15 dk içinde

Ya aslinda benim de aklima yeni dolandiricilik yontemi mi diye geldi. Olur mu olur.

Ben olsam islemedigim sucun parasini odemezdim ne olursa olsun.

Babasından işkence gören bir kızı zorla ailesine geri vermek istemişlerdi. Bana da zorla tutanağı imzalamamı söylemişlerdi savcıyla baroyla görüştüm de öyle yurda yerleştirdik. Adamla dışarda konuşuyorum öldüreceğm onu diyor, polis diyor ailesinden daha iyi yer yok. Sana ne kardeşim işini yap sen di mi? Ama yok.

Konu sahibi siz gidin iyice inceleyin cuzdanin kasaya ne ara konulduğunu kimlerin annenden once el sürdüğünü falan.
Bu sırada bir sekilde de anlasmaya çalışın adamla. Durumu iyice izah edin.
Yine de anlamazsa parasini aynen vermeyi teklif edin. Çünkü zaten annen yalan söylemiş guvenmeyebilirler. Ne kadar cabuk halletseniz o kadar iyi.
Onun derdi de zaten parasi degil mi neden kabul etmesinki.
Allah yardimciniz olsun.

Tebrik ederim. Ceza hukukunu iyice unutmuşum. Adli para cezası devlete ödenir
Bi de bir avukat cidden sen hırsızsın diye bir ithamda bulunuyorsa ve iftira ise kendisine iftira davası açılabileceğini de bilir ki bu da mesleğini etkiliyor. Eğer kafayı yemediyse adamın iftira atmak gibi bir lüksü yok.

Haa anladım o zaman niye para peşine düşmüş ki çok garip. Bilgi için teşekkürler. :)

Ya aslinda benim de aklima yeni dolandiricilik yontemi mi diye geldi. Olur mu olur.

Ben olsam islemedigim sucun parasini odemezdim ne olursa olsun.

Bence herif karşısında yaşlı, dalgın kadın görünce durumdan faydalanmak isteyip oracıkta 800 lira param vardı yalanını uydurdu

Kim cüzdanında 800 tl taşıyor ki? Yalan bence

Adamın 800tlsinin cüzdanda olduğunun kanıtı var mıymış ki?

Mahkemeye kaldı işimiz galiba , cüzdanı açmamış ki kadın adını sanını bilmiyor. Paramı çaldı diye yalan söyleyen adam bu seferde bana rüşvet teklif ettiler falan derse diye düşündük
Adam sizi korkutmak amaclı avukatum demis bile olabilir. Adını bile bilmediğiniz için araştıramayacaginizi düşünüp ne koparsam kardır derdinde muhtemelen

Elinde ispatı var mı nasıl rüşvet teklif etti diyecek ve bunu bir avukat diyecek anlatmadıgınız başka şeyler de var sanki k.bakmayın ama avukat yalan söyleyerek kendini ateşe atmaz
Niye ateşe atmasın ki , nerden ispatlayacak . Kadın cüzdanı almış parayıda almıştır. Okadar. Olmayan parayı aldı diyen insan herşeyi yapar.ne gibi anlatmadığım şeyler . Olay bukadar basit ve sıradan ne anlatayım daha

Kazansa da para ona gelmiyormuş ki devlete ödeniyormuş. O zaman para koparma olasılığı direkt eleniyor.

Arkadaşlar daha sonra haksız fiil nedeniyle alavak davası ve tazminat davası açabilir. Kendine de avukat tutar 2 davadan vekalet ücreti alabilir. Bu yüzden bu davayı kazanması yararına olur. Geniş bakacaksınız hukukta olaylara.

Adam sizi korkutmak amaclı avukatum demis bile olabilir. Adını bile bilmediğiniz için araştıramayacaginizi düşünüp ne koparsam kardır derdinde muhtemelen

Evet, adamın avukat olduğu ne malum?

Ortada bir mahkeme celbi var mı ki? Bence adam parayı koparmaya çalıştı avukatım diye de salladı tutmayınca da dava açacağını sanmam

Bir avukata dava açılması sıradan vatandaşa dava açılmasından bin kat kötüdür. Mesleğin ziyan olur çöpe gider diploman.
Konu sahibi, siz o zaman karşı tarafi bi tehdit edin. Itibarimizi zedelediniz, hırsız damgası vursunuz, biz de size iftira davasi açacağız deyin. Bir avukat asla bu riski goze alamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…