- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.621
- 898
Yani tuhaf olaylar oluyor Turkiye'de. Sonuna kadar irdelemek gerek. Kayitlari polis inceler , onlar da aldigini kabul et bu is daha uzamasin demisler galiba.
Fikir alıyorum zaten arkadaşlardan amacım bu. Yoksa nasıl bir yardım bekliyor olabilirim sizceBuradan kimse yardım edemez bu durumda iyi bir avukat bulmanız gerekir.
Cüzdanın sahibiyle görüşmeyi denediniz mi karşılıklı konuşursanız belki halledilebilir.
Tebrik ederim. Ceza hukukunu iyice unutmuşum. Adli para cezası devlete ödenirAdam davayı kazansa bile ona bir yararı olmayacak, giden parası cebine girmeyecek. Adli para cezası devlete ödeniyor, şahsa değil. Yani adamın iftira atmak için sebebi yok, bi dalavere varsa bile bu adamdan bağımsız bir şey.
Tabiki annem hemen götürüyor 15 dk içindeCüzdanı aldgınız yeri gösteren kamera kaydı var mı ? Anneniz suç tespit edilmeden götürmüş mü yani suclunun o oldugu kameradan görünmeden.kişiyle anlaşmayı deneseniz en mantıklısı o gibi
Ben polise de mahkemeye de adalet sürecine de genel olarak hiç güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim
Dayak yiyen ağzı yüzü dağılmış kadına git barış derler
Tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğa ruhsal hasar yok raporu verirler
Tanıdıklarını kayırırlar
Belki de adam da polisin tanıdığı adamı kayırdılar
Babasından işkence gören bir kızı zorla ailesine geri vermek istemişlerdi. Bana da zorla tutanağı imzalamamı söylemişlerdi savcıyla baroyla görüştüm de öyle yurda yerleştirdik. Adamla dışarda konuşuyorum öldüreceğm onu diyor, polis diyor ailesinden daha iyi yer yok. Sana ne kardeşim işini yap sen di mi? Ama yok.Ben polise hiç güvenmiyorum ne yalan söyleyeyim
Dayak yiyen ağzı yüzü dağılmış kadına git barış derler
Tanıdıklarını kayırırlar
Belki de adam da tanıdığı adamı kayırdılar
Bi de bir avukat cidden sen hırsızsın diye bir ithamda bulunuyorsa ve iftira ise kendisine iftira davası açılabileceğini de bilir ki bu da mesleğini etkiliyor. Eğer kafayı yemediyse adamın iftira atmak gibi bir lüksü yok.Tebrik ederim. Ceza hukukunu iyice unutmuşum. Adli para cezası devlete ödenir
Adam davayı kazansa bile ona bir yararı olmayacak, giden parası cebine girmeyecek. Adli para cezası devlete ödeniyor, şahsa değil. Yani adamın iftira atmak için sebebi yok, bi dalavere varsa bile bu adamdan bağımsız bir şey.
Ya aslinda benim de aklima yeni dolandiricilik yontemi mi diye geldi. Olur mu olur.
Ben olsam islemedigim sucun parasini odemezdim ne olursa olsun.
Adam sizi korkutmak amaclı avukatum demis bile olabilir. Adını bile bilmediğiniz için araştıramayacaginizi düşünüp ne koparsam kardır derdinde muhtemelenMahkemeye kaldı işimiz galiba , cüzdanı açmamış ki kadın adını sanını bilmiyor. Paramı çaldı diye yalan söyleyen adam bu seferde bana rüşvet teklif ettiler falan derse diye düşündük
Niye ateşe atmasın ki , nerden ispatlayacak . Kadın cüzdanı almış parayıda almıştır. Okadar. Olmayan parayı aldı diyen insan herşeyi yapar.ne gibi anlatmadığım şeyler . Olay bukadar basit ve sıradan ne anlatayım dahaElinde ispatı var mı nasıl rüşvet teklif etti diyecek ve bunu bir avukat diyecek anlatmadıgınız başka şeyler de var sanki k.bakmayın ama avukat yalan söyleyerek kendini ateşe atmaz
Çünkü o bir avukat, sorun miktar değil aslında. Benim de param çalınsa miktarına bakmam, şikayet ederim.Haa anladım o zaman niye para peşine düşmüş ki çok garip. Bilgi için teşekkürler. :)
Bence herif karşısında yaşlı, dalgın kadın görünce durumdan faydalanmak isteyip oracıkta 800 lira param vardı yalanını uydurdu
Kim cüzdanında 800 tl taşıyor ki? Yalan bence
Adamın 800tlsinin cüzdanda olduğunun kanıtı var mıymış ki?
Adam sizi korkutmak amaclı avukatum demis bile olabilir. Adını bile bilmediğiniz için araştıramayacaginizi düşünüp ne koparsam kardır derdinde muhtemelen
Çünkü o bir avukat, sorun miktar değil aslında. Benim de param çalınsa miktarına bakmam, şikayet ederim.
Bir avukata dava açılması sıradan vatandaşa dava açılmasından bin kat kötüdür. Mesleğin ziyan olur çöpe gider diploman.Bi de bir avukat cidden sen hırsızsın diye bir ithamda bulunuyorsa ve iftira ise kendisine iftira davası açılabileceğini de bilir ki bu da mesleğini etkiliyor. Eğer kafayı yemediyse adamın iftira atmak gibi bir lüksü yok.
Aynen size katılıyorum.Evet, adamın avukat olduğu ne malum?
Ortada bir mahkeme celbi var mı ki? Bence adam parayı koparmaya çalıştı avukatım diye de salladı tutmayınca da dava açacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?