- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl beceriyorsunuz böyle olmayı valla imreniyorum sizin gibilereVar da, sana ne lazim tam olarak![]()
Dogustan gelen bi yetenek bu bebeyimNasıl beceriyorsunuz böyle olmayı valla imreniyorum sizin gibilere![]()
Senin aklındaki cin fikirlilik modeli Firdevs Yöreoğlu olduğu için öyle olduğumu sanmıyorum. Mikser gibi kadın.. Öyle olmak kim ister kız sjdjsgjYani merak ettim diyelim. İçten içe imreniyorum böyle cin fikirli hatunlara :) Siz de öyle misiniz yoksa
Konuyu okuduğumda aklıma hemen firdevs geldiYani böyle firdevs yöreoğlu gibi bir tip canlandırın işte kafanızdaBu arada mezhebim derken?
Siz firdevs gibi misiniz yoksaKonuyu okuduğumda aklıma hemen firdevs gelditam yazıcaktım bunu gördüm
![]()
Firdevsinde sonu malum. Entrika, arkadan iş çevirme falan kimseye fayda vermez bence. Klişe bir laf belki ama herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Entrika, sinsilik falan fayda vermediği gibi sahibini zarara uğratır benim düşüncem.Yani böyle firdevs yöreoğlu gibi bir tip canlandırın işte kafanızdaBu arada mezhebim derken?
HayırSiz firdevs gibi misiniz yoksa![]()
Ya tabi orası öyle. Biz burada geyiğine konuşuyoruz yoksa kötü niyetle yapılan entrikaları kimse destekleyecek değil.. Ben aslında iyi niyetle yapılan entrikaları kastetmiştim mesela birine çöpçatanlık yapmak gibi..Firdevsinde sonu malum. Entrika, arkadan iş çevirme falan kimseye fayda vermez bence. Klişe bir laf belki ama herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Entrika, sinsilik falan fayda vermediği gibi sahibini zarara uğratır benim düşüncem.
Benim hiç çalışmaz saf geldim saf gidicem galiba :)ama çevremde çok varBir şeyi merak ediyorum. Benim aklım öyle cinliğe entrikaya falan pek çalışmaz. Ama hep böyle kadınları merak etmişimdir. Bu arada yanlış anlaşılmasın cinlik entrika derken kötü niyetle yapılan şeylerden bahsetmiyorum. Anlamışsınızdır demek istediğimi. Aranızda bu gibi olanlar var mı![]()