Aranızda böyleleri var mı?

Hiç öyle bir hatun olamadım. Aslında o kafar da saf değilim ama laf söylendikten ya da bi hinlik yapıldıktan çok sonra dank ediyor bana :)) ama olayı anladıktan sonra net mesafemi tavrımi koyarım o yönümü beğenirim mesela :))

Eee varsa taktiği söyleyin biz de bilelim dimi ama önemli olan o anda atik olabilmek :))

bende genetik olduğunu düşünenlerdenim.kimi anneler bayılır öyle evlatlara sonra yine beğenmez ayrı.

hızlı düşünmek, hızlı karar vermek, hızlı aksiyon almak, insanları hızlı tahlil etmek.
ama en kritik nokta tüm bunları poker face olarak yapabilmek.
tek mimiğin bile belli etmeyecek his ve düşüncelerini.
bunlar doğuştan bence.
sonradan olmuyor pek.

Yani böyle firdevs yöreoğlu gibi bir tip canlandırın işte kafanızda😂 Bu arada mezhebim derken?
Firdevsinde sonu malum. Entrika, arkadan iş çevirme falan kimseye fayda vermez bence. Klişe bir laf belki ama herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Entrika, sinsilik falan fayda vermediği gibi sahibini zarara uğratır benim düşüncem.

Firdevsinde sonu malum. Entrika, arkadan iş çevirme falan kimseye fayda vermez bence. Klişe bir laf belki ama herkes kendi kalbinin ekmeğini yer. Entrika, sinsilik falan fayda vermediği gibi sahibini zarara uğratır benim düşüncem.
Ya tabi orası öyle. Biz burada geyiğine konuşuyoruz yoksa kötü niyetle yapılan entrikaları kimse destekleyecek değil.. Ben aslında iyi niyetle yapılan entrikaları kastetmiştim mesela birine çöpçatanlık yapmak gibi..

Bir şeyi merak ediyorum. Benim aklım öyle cinliğe entrikaya falan pek çalışmaz. Ama hep böyle kadınları merak etmişimdir. Bu arada yanlış anlaşılmasın cinlik entrika derken kötü niyetle yapılan şeylerden bahsetmiyorum. Anlamışsınızdır demek istediğimi. Aranızda bu gibi olanlar var mı😂
Benim hiç çalışmaz saf geldim saf gidicem galiba :)ama çevremde çok var

Back
X