Aranızda iki kere ikiz doğuran varmı

Ikizikiz4

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
56
3
6
İstanbul
Merhaba ben yeni üyeyim.yaklaşık 3yıl önce ikinci ikizlerini doğurdum .Aranızda benim durumumda olan varmı meraketim .Eger varsa mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşalım istedim::ilk ikizlerim kız ikinci ikizler biri kız biri erkek 3,5yıllık evliyken ikinci ikizlerim doğdu büyükler 5küçükler 3 yaşında 5yaşındaki kızlarım ana okuluna gidiyo ve sürekli hasta oluyorlar okulda arkadaşlarından kapıyolar şu an dördünde hasta bu konuda sizler nasıl önlemler alıyorsunuz

Son düzenleme:
Merhaba ben yeni üyeyim.yaklaşık 3yıl önce ikinci ikizlerini doğurdum .Aranızda benim durumumda olan varmı meraketim .Eger varsa mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşalım istedim::
allahdan daha ne istiyon çift çift doğurmuşsun bacım millet bir taneye sahip olamıyor

Keşke geyik topiğine açsaydınız. Bariz bir derdinizi anlatmamışsınız k sohbet etmek istiyorsunuz bakımı vs elbette zordur ama ne güzel işte beraber büyürler canım..

Allah a şükürler olsun dert değil sıkıntı diyelim. Büyüklerim 5 küçükler 3 ü bitircek inşallah büyükler kız küçükler biri kız biri erkek kızlar anaokuluna gidiyo ve hemen hemen iki haftada bir grip oluyo beslenmelerine ve temizliklerine dikkat etmeme rağmen sizlerde aynı sıkıntıyı yaşıyomusunuz(çocuğu olanlara soruyorum)

Vauuu

Bravo sana arkadasim

Benimde var ikizler

Ucuncu istiyoruz ama korkuyoruz ikiz olursa diye

Malum cook guzel ama buyutmesi cook zor

Ailenizda yada sulalenizde ikiz gebelik genetik mi 2 doğum 4 bebek maaşallah :) tanıdıgım birisinin ailesinde hep ikiz gebelikler vardı sanırım genetik.

Saolsun eltimin kızı ile bakıyoruz.eşimin sülalesinde 4. Ikiz bakımı elbetteki zor. Insan anne olunca her zorluğu aşıyor ....eltimin kızı küçüklere hamileyken yanıma geldi 3,5 senedir bizimle.kız evlenmekten soğudu çocuk düşünmüyor anlayın yani bakımı gerçeeeeekten çok zor ama mutluyum çünkü şanslıyım Allah birbirinden güzel vede sağlıklı evlatlar verdi Allah tüm isteyenlere versin...

ben olsam rahatsız olurdum evimde genç bir bayanla 3.5 sene

Merhaba ben yeni üyeyim.yaklaşık 3yıl önce ikinci ikizlerini doğurdum .Aranızda benim durumumda olan varmı meraketim .Eger varsa mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşalım istedim::

oğlum iki yaında hamileyken kontrollere gittiğimde benden önceki bayan ikinci ikiz haberini almıştı ohhh iki kerede 4 çocuk :))

ALLAH bagislasin evlatlarinizi ne guzel cift cift..
ben daha tekize hamile kalamadim hayirlisi INSALLAH

oyy masaallah bereketli toprak:)3.ye dıkkat et pardon 5.ye:)

Son düzenleme:

yemin ederim yazdim yazdim sildim
Ne kadar cirkin bir ifade tovbe yarabbim

bi anda eltimin kiziyla esim gozumun onune geldi .
Yahu onlar Amca Yegen ne demek rahatsiz olurdum

hem farkindaysan arkadasin konusuyla uzaktan yakindan alakasi yok .yazdiklarinin
İyiki sizin gibi dusunen insanlar yok cevremde

sizin bu dusuncenizr okuz altinda buzagi aramak derler

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kız/kadın potansiyel tehdit ay bilmiyor musunuz siz Töbe yarabbim töbee.
Bende ikiz istiyorum biri kız biri erkek olsa ah ahhh

Benim tek yumurta ogluslarim var birde ikizlerden sonra oglum daha oldu.
Eltimin bir kizi vardi ikinci gebeligi de kizdi ama malesef kaybetti.Ucuncu gebeligin de ise bir kiz bir erkek ikizleri oldu.
Esimin memeleketinde komsulari vardi ar arda ikizleri oldu ilki erkek ve kiz digeri ise 2 erkekti.
Bir kac tandidiktan daha duymustum ard arda ikiz doguran.

Genç bayan dediğin adamın yeğeni ayol.

Hem sen bilir misin ki o kızın o evde olması ne büyük nimettir; dört küçük bebeğe tek başına bakmak ne demek?

Hayat senin bildiğin gibi birşey değil.

benim teyzemde iki ikiz doğurdu.. çift yumurta ikizleri.. ilkleri erkek ikincileri kız oldu.. hakkaten çok zor bi durum.. ikicilere annem bakmıştı hatta.. ve hala kilolarını veremedi teyzem onun sıkıntısını çok çekiyor.. allah kolaylık versin sizede..

Evet gerçekten benim için çok büyük bir nimet .düşünsenize bebeklerinizin maması bezi bitiyo gönül rahatlığıyla koşturarakta olsa ihtiyaçlarınızı alabiliyosunuz

Buraya sadece benim durumumda olanlar varmı merakettiğim için üye oldum.insanlar artık Her yaşam biçiminden rahatsız oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…