allahdan daha ne istiyon çift çift doğurmuşsun bacım millet bir taneye sahip olamıyorMerhaba ben yeni üyeyim.yaklaşık 3yıl önce ikinci ikizlerini doğurdum .Aranızda benim durumumda olan varmı meraketim .Eger varsa mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşalım istedim::
Saolsun eltimin kızı ile bakıyoruz.eşimin sülalesinde 4. Ikiz bakımı elbetteki zor. Insan anne olunca her zorluğu aşıyor ....eltimin kızı küçüklere hamileyken yanıma geldi 3,5 senedir bizimle.kız evlenmekten soğudu çocuk düşünmüyor anlayın yani bakımı gerçeeeeekten çok zor ama mutluyum çünkü şanslıyım Allah birbirinden güzel vede sağlıklı evlatlar verdi Allah tüm isteyenlere versin...
Merhaba ben yeni üyeyim.yaklaşık 3yıl önce ikinci ikizlerini doğurdum .Aranızda benim durumumda olan varmı meraketim .Eger varsa mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşalım istedim::
Merhaba ben yeni üyeyim.yaklaşık 3yıl önce ikinci ikizlerini doğurdum .Aranızda benim durumumda olan varmı meraketim .Eger varsa mutluluklarımızı üzüntülerimizi paylaşalım istedim::
ben olsam rahatsız olurdum evimde genç bir bayanla 3.5 sene
Genç bayan dediğin adamın yeğeni ayol.
Hem sen bilir misin ki o kızın o evde olması ne büyük nimettir; dört küçük bebeğe tek başına bakmak ne demek?
Hayat senin bildiğin gibi birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?