Aranızda iki kere ikiz doğuran varmı

benimde 2 oğlumdan sonra onlar tek tek ikiz değil
ikiz kızlarım oldu zor ama çok güzel bi duygu bende tek baktım oğullarımın ve eşimin yardımıyla
büyük oğlumun sınıfında var sizin gibi sınıf arkadaşı tek ama ikiz ablaları ve ikiz abileri var
kadın ard arda doğurmuş ikizleri
oğlumun arkadaşına hamile kalıncada çok korkmuş üçüncü ikizmi diye ama o tek olmuş
Allah ömür versin kuzularına ve seninde yardımcın olsun

benim anneannem olur kendisi :)
3 ikizi var :)
2 canlı doğum - 1, 5 aylıkken düşük

Evet gerçekten benim için çok büyük bir nimet .düşünsenize bebeklerinizin maması bezi bitiyo gönül rahatlığıyla koşturarakta olsa ihtiyaçlarınızı alabiliyosunuz

Canim sen bakma boyle insanlarin lafina
tabiki sana ne kadar yardimi oluyordur hic bir sey yapmasa bile cocuklarin basinda oturmasi bile yeter en azindan o onlara goz kulak olurken sen isini yaparsin ...

Bende ikiz bebegim olmasini cook istiyordum Olmadi
ama baktim ki tek cocuga bile yeri geliyor yetemiyorum yaa ikiz olsaydi aman Allahim ne zordur

Sizi tebrik ediyorum masallahdiyeyim
ALLAH sabir guc kuvvet versin

ayyy bu arada cok merak ettim fotolarini koysanizda baksak
bi mahsuru yoksa

Buraya sadece benim durumumda olanlar varmı merakettiğim için üye oldum.insanlar artık Her yaşam biçiminden rahatsız oluyorlar

2 kere ikiz bir ev dolusu bebek çok güzel bir duygu ama uyuduklarında:)canım sen bakma yukarıdaki arkadaşın yazdığına eltiniz kızı bebek bakımında yardımcı oluyormuş sana aileden biri hemde büyük bir nimet ,bir çok insan yabancı yatılı yardımcılarla hayat yaşıyorlar ve gayet normal birşey bu ,siz bu konuda şanslıymışsınız ,benim için öpün lütfen bebişlerinizi sevgi ve selamlarımla............

Aynen sizin dediğiniz gibi o olmasa düşünemiyorum bile çünkü çok yardımı oldu...malisef siteye koyamam kusura bakma kuzenlerim facebook yüklemek istiyorlar ama bn istemiyor hassiyetimi anlayın ...

Aynen sizin dediğiniz gibi o olmasa düşünemiyorum bile çünkü çok yardımı oldu...malisef siteye koyamam kusura bakma kuzenlerim facebook yüklemek istiyorlar ama bn istemiyor hassiyetimi anlayın ...
Tabi canim saygi duyarim
neyse benim yerime opun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…