Aranızda kayıvalidesini ve kayınpederini seven anlaşabilen birileri varmı?

TURKUAZ00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
41
0
26
Afyon
ya ben çok abartıyorum ya da herkeste var bu dert.samimi bi şekilde soruyorum arkadaşlar kusursuz bi eş ailesi var mı?3 aylık sözlüyüm ama kayınvalideminde kayınpederiminde bazı hareketleri bazı sözleri çok kızdırıyo beni...normal mi bu

Normal. Ben bile çok iyi anlaşmama ve çok sevmeme rağmen 5 dakika önce kızdım kayınvalideme. Bende sözlüyüm. Off off..

Eh annene de kızıyorsun dimi bazen? Aradaki tek fark annene söyleyebiliyorsun ama kayınvalidene söyleyemiyorsun.. Ben benimkinin iyi niyetine veriyorum. Anne kız gibi sohbette ederiz biz.
İnşallah sende üzerinde durmadan içinden atabilirsin ben gibi. Yoksa hayat çekilmez..

Bennnn varımmmmm:)
Canım kusursuz insan varmıki kusursuz kayınvalide olsun. bende 6ay önce evlendim kayınvalidemle altlı üstü oturuyoruz ve maşallah hiç bir sorunumuz yok. Kendisini annemden ayırt etmiyorum çok akıllı bi kadın çok ince düşünceli bana misafir gelcek olsun hemen bana elleriyle kek yapar verir, yemeğe çagırır gelmek istemiyosanız vereyim evde yiyin canınız gelmek istemiyosa der. Salonumun ışıgı kapalı olsun uyuyomdur diye rahatsız etmemek için zile bile basmaz canım benım.. Evlenmeden önce bana kayınvalidenin iyisimi olur diyolardı hemde altlı üstlü olunca herkes önyargılı yaklaşıyodu Ama Allhıma şükür o konuda çok şanlıyım hatta kayınvalidemle eşimden görümcemden daha çok anlaşıyorum görümcem deli oluyor annesini çok kıskanıo benden. Allh herkesin yüzünü güldürsün ne diyelim...

ben ALLAHA çokk şükür kayınvalidemlede kayınpederimlede görümcemlede çok iyi anlaşırım
ama buna rağmen bende çook kızarım bu çok normal kimse dört dörtlük değildir bazı yerlerde ben alttan almaya çalışırım haksızlığa hiçbirşekilde dayanamayan biri olduğum halde alttan alırım olaylar normal seyrine geldiğinde konuyu sakince söylerim kırmadan ama şu varki bu kaynana kayınpeder(daha doğrusu eşin tarafı)herzaman eşler birbirinin yanında durmalı tabiiki hatasız kusursuz insan yok ama hataları kavga ederek yada bağırarak sinirlenerek söylemek yerine sakince konuşmalı
evet bizlere onlara kızıyoruz ama onlarda bize kızıyor bize göre doğru gelen şey onlara yalnış geliyor yada tam tersi
bide sözlülük döneminde nişanlılık dönemimde hep bazı sorunlar yaşanabiliyor bence bu güzel günlerin tadını çıkarmalı insanlar çünkü o dönem çabuk geçiyor evleniyorsun başka sorumlulukların altına giriyorsun eee bu dönemde aradaki bağlar sıkı tutulmazsa evlenince kocaaa bir uçurum oluşuyor
bu dönemleri bu sinirlilikle herkes yaşıyor ama önemli olan üstesinden gelmek
eee biz kadınlarda zeki varlıllar olduğumuza göre halldemeyceğiz birşey yok

canım çok stresli bir dönemdesin, bende evlenmeden önce kayınvalidemle sorun yaşardım ama şimdi süper bi bağ ile bağlıyız,
onlar büyük sen sabret eminol karşılığını göreceksin

seviyorum tabi.
düşün senin annen ve babanı gelin olacak hanımkız sevmezse bu haksızlık diye düşünürsün. çünkü onları çok seviyorsunudr. aynı şekilde eşlerimizin anne babalarını da sevmeliyiz. anlaşmak şart değil.

Siz kusursuzmusunuzda kusursuz aile arıyosunuz herkesin vardır elbet eksiği yada fazlası
anlaşırsınız ama bazı şeyleri siz görmezden geleceksiniz onlar daha anlayışlı olacaklar vs insan bazen kendi ailesi ile anlaşamıyor sorun elbette olur önemli olan saygı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…