Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben iki gün önce saçlarımı boyattım bakır karamel tonlarında ama uçlarım istediğim renkken diplerim turuncu oldu ve bazı yerleri nerdeyse yeşil gibi duruyo, tekrar kuaföre gitcek param da yok malesef evde diplerimi nasıl düzeltebilirm
Canim bakir boyarken turuncu olması çok doğal.
Önce o yeşili akitman lazim.
Bir domatesi ez suyunu gün asiri saclarina sür.
İçine biraz karbonatta katabilirsin.
Rengini acar sacinin.
Bir de 15 günde bir elma sirkesi sur banyoda.
sadece yeşerme konusunda bilgim var.
benim saçlarım platin sarı, küllü boyadan arada grileşir hatta yeşerir. o zaman normal içtiğimiz aspirini 1 paket olarak az suda eritip saçlarıma sürüyorum ve streçliyerek 1 saat kadar bekletiyorum. grilik ve yeşillik kalmıyor.
ben iki gün önce saçlarımı boyattım bakır karamel tonlarında ama uçlarım istediğim renkken diplerim turuncu oldu ve bazı yerleri nerdeyse yeşil gibi duruyo, tekrar kuaföre gitcek param da yok malesef evde diplerimi nasıl düzeltebilirm
Canım sorunun cevabını bilemem ama bence git kuaföre söyle rengin farklı olduğunu. Para almadan düzeltmek zorunda,sonuçta sen ona bu şekilde boyasın diye gitmedin
Canım sorunun cevabını bilemem ama bence git kuaföre söyle rengin farklı olduğunu. Para almadan düzeltmek zorunda,sonuçta sen ona bu şekilde boyasın diye gitmedin
malesef kötü bi tecrübe oldu benim için saçımda hiç bakır istemiyodum kuaförde iki kere boyandı ve bi cila attı yinede sonuc bu aynı yere tekrar gitmek istemiyorum saclarım elimde kalcak yoksa
en son selahattin gül gittiğimde adam banu alkanın saçlarını yapıyordu ve daha bir çok ünlüyle tanısma fırsatım oldu gerçekten işini biliyor sanatı tarsılmaz dercede güzel çok kaliteli bana her seferinde kendimi özel hissetmemi sağlıyor kesinlikle tavsiye ederim
en son selahattin gül gittiğimde adam banu alkanın saçlarını yapıyordu ve daha bir çok ünlüyle tanısma fırsatım oldu gerçekten işini biliyor sanatı tarsılmaz dercede güzel çok kaliteli bana her seferinde kendimi özel hissetmemi sağlıyor kesinlikle tavsiye ederim