Aranızda UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisim) Gören Var mı?

evet ,ufo gördüm, videoya çektim,sirius uzay bilimlerine gönderdim ve televizyonda yayınlandı.

venues - Stagevu: Your View

Bunu dun mu cektin gercekden :1shok:korkmadin mi?
ay DOgruyu soyleyin bana yahu, ona gore hazirlik edecem, korkalim mi ufolardan yoksa korkmayalim mi ? Iyce kafayi bozdum yaaaaaaaaaa senağlamakafamçokkarıştı:delphin::çok üzgünüm​
:

valla arkadaşlar ben her gün kaçtane uzaylı görüyom bir bilseniz şakkıdı
benim gördüklerimin yanında bu ufolular neki delikafadulden

valla arkadaşlar ben her gün kaçtane uzaylı görüyom bir bilseniz şakkıdı
benim gördüklerimin yanında bu ufolular neki delikafadulden

arkadaşlar konuyu geyiğe çevirmeyelim:olmaz:

lütfen ciddi paylaşımlar da bulunalım...tabiki yapılan paylaşımlara esprili tepkili farklı yorumlar yapabiliriz ama bu yorum olmalı...

paylaşımlar ciddi olsun topik geyiğe taşınmasın:olmaz:

arkadaşlar konuyu geyiğe çevirmeyelim:olmaz:

lütfen ciddi paylaşımlar da bulunalım...tabiki yapılan paylaşımlara esprili tepkili farklı yorumlar yapabiliriz ama bu yorum olmalı...

paylaşımlar ciddi olsun topik geyiğe taşınmasın:olmaz:

brawo ablamm alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:1shok: bu görüntüler harikadelikafadulden mükemmeldelikafaduldenolağanüstüdelikafadulden

tebrik ederim seniŞeniz

rica ederim,kendi merakımdan çektim,
korkucak bişey yok arkadaşlar,onlar bizden korkuyor belli..baksanıza uzaktan uzağa bakışıyruz...inemediler bir türlü yere,sonuçta bence onlara göre vahşi bir ırkız..düşünsenize,taksime indiklerini,anında taramalı tüfekle indirirler hepsini:1ninca:

rica ederim,kendi merakımdan çektim,
korkucak bişey yok arkadaşlar,onlar bizden korkuyor belli..baksanıza uzaktan uzağa bakışıyruz...inemediler bir türlü yere,sonuçta bence onlara göre vahşi bir ırkız..düşünsenize,taksime indiklerini,anında taramalı tüfekle indirirler hepsini:1ninca:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay evet yaa aynen öle olurdu ya da sallandırırlardı bitenesini :roflol:
korkmakta haklılar bence insanoglunun yapmayacagı şey yok:1ninca:

bende 20 haziranda bu topiği okudum tüylerim ürperdi sonra evlilikyıldönümümzdü aklım burda kaldı yemeğe gittik deniz kenarıydı gittiğimiz yer
arkadaşlar gökyüzüne bakın geceleri çok güzel falan demişlerya ööle daldım gökyüzüne ilerde denizin üzerinde 2 cisim gördüm sapsarı parlıyordu ama üzerinden kırmızı ve değişik bi renkte ışık çıkıyordu eşime gösterdim güldü bana işaret fişeğidir dedi başladıkmı tartışmaya yokoydu buydu ben dedim baksana işaret fişeğinden ışıkmı çıkar diye bi baktık yoklar bana ufo gören masumkadın muamelesi yaptı uyuz

genellikle ufolara inanmıyanlar, hiçbir zaman inanmıyor nedense,ne dersen de inanmıyorlar,tuhaf bir inat yapıyorlar kendilerince,nedenini çözemedim,belki korkudur bu inanmamanın altında yatan sebep?

Fakat Sarduş um,bi şey dikkatimi çekti..epey gören kişi varmış meğer..
Artık çıksalar bari di mi? a.s. a.s.acaba ne zaman?yerimseniben

Fakat Sarduş um,bi şey dikkatimi çekti..epey gören kişi varmış meğer..
Artık çıksalar bari di mi? a.s. a.s.acaba ne zaman?yerimseniben

çiçeğim inan öyle istiyorum ki gelmelerini:Saruboceq:

bir rivayete göre 2012 gelecekleropuyorumnanaktan

kaç yıldır 2012 yi beklediğimi bir bilsen çiçeğimmafoldumben

en büyük korkum 2012 yi görmeden ölmek:gitme:3 yıl var dahamafoldumben

çiçeğim inan öyle istiyorum ki gelmelerini:Saruboceq:

bir rivayete göre 2012 gelecekleropuyorumnanaktan

kaç yıldır 2012 yi beklediğimi bir bilsen çiçeğimmafoldumben

en büyük korkum 2012 yi görmeden ölmek:gitme:3 yıl var dahamafoldumben

artık uzaylılardan da biraz girişken olmalarını bekliyoruz dimi:içelim:

Turkan_Soray_sarili.jpg

Türkan Sultan da UFO görmüş...

Türkan Şoray müthiş açıklamalar yaptı

Usta magazinci Bilal Özcan’ın Kanaltürk’te bugün başlayacak olan programının ilk konuğu Türkan Şoray müthiş açıklamalar yaptı. “Ben de UFO gördüm” dedi...

BUGÜN Gazetesi Magazin Müdürü Bilal Özcan bugün Kanaltürk ekranlarında yeni bir sohbet programı 'Laf Aramızda' başlıyor. Her Pazar saat 18.15'de yayınlanacak programın ilk konuğu Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray. Ünlü oyuncu hayatına ait önemli ayrıntıları anlattığı programda bugüne kadar hiç kimseye açıklamadığı bir sırrını da Bilal Özcan'a anlattı. Türkan Şoray UFO gördüğünü söyledi. Ünlü sanatçı şöyle konuştu:

"Bazen evin balkonunda oturup gökyüzüne bakarım. Bir ara birkaç ışık gördüm gökyüzünde. Yoğun bir ışık bir süre sonra kayboldu. Uçak olsa anlardım ama uçak değildi. Parlak sarı bir ışıktı. Uçak olsaydı takip ederdim; ama değildi. 1 ya da 2 kere bu ışıltıları gördüm gökyüzünde. Yaklaşık 1 ya da 2 sene önceydi. Ben de UFO görmüş sayılır mıyım bilmiyorum ama; sanırım ben de gördüm."

ben ilk defa gecen sene arkadasımla birlikte dört beş tanesini bir arada gördüm
eskiden şimdi eşim o zamanlar nişanlım anlatırdı ben görüyorum arada bir diye inanmazdım:9:
hava cok sıcaktı balkondaydık ve gökyüzüne bakıyoduk
böyle denizin üzerinden hızla yükselen çok parlak bişiler görmeye başladık
yıldız gibi deildi yıldız peyaz bu sarı gibi
rengi hafif parlayıp sönüyodu
we bi noktadan sonra yukarı asagı gidip gelmeye basladılar..belli bi yükseklige gelince de birden kayboldular
arkadasım bütün siteyi ayaga kaldırmıştı korkudan
şimdi de daha gecen gün gördük eşimle..yine aynı sekilde çok yakında büyüktü gökyüzünde ilerleyişi bi garipti
sonki durupgidiyo durup gidiyo gibi yine kayboldu sonra
hep gözümüz gökyüzünde ufo arıyoruz
kayınwalidemlere inanmıyoduk gördüğümüzü
bu olay onların yanında yasandı çok sasırdılar..

Back
X