Aranmalı mı?

Sürekli online olup olmadığını takip ediyorsanız o iş yaş 🙂
Online olduğunu gördüğünüz zamanlar yine yazacaksınız.
Bence takip etmeyin ve başka şeylere odaklanın.
Deşmeye kalktıkça emin olun üzülen siz olacaksınız.

İşte tek beni dusundüren su oldu; ben bu durumda hatalıyım ondan adım atması gereken ben miyim acaba diye dusunuyorum

İşte tek beni dusundüren su oldu; ben bu durumda hatalıyım ondan adım atması gereken ben miyim acaba diye dusunuyorum
Bunu onun sorguluyor ve yapıyor olması lazım.
Tamam yine size kızsın ama nabız da yoklasın o korksun gerçekten bitti mi? diye o da tutuşsun..
Bence sonuna gelmişsiniz zorlamayın derim.

Bunu onun sorguluyor ve yapıyor olması lazım.
Tamam yine size kızsın ama nabız da yoklasın o korksun gerçekten bitti mi? diye o da tutuşsun..
Bence sonuna gelmişsiniz zorlamayın derim.
Öyle öyle de şu hayatta bazı şeylerin mantıklı açıklamaları olamıyor maalesef :(
Yoksa haklısınız.
Hiç daha bunu yasadıgını zannetmiyorum.

Hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız ve tekrar barışmak gibi niyetiniz varsa mesaj atabilirsiniz Ama aynı hataları tekrarlamamak gerekiyor. Fevri hareket etmemek lazım.

Aramanin birsey degistirecegini saniyorsan yaniliyorsun. Aksine aradiktan bir kac gun sonra neden aradim diye kendine kizacaksin.
Bir de lutfen su ruya olayindan bahsetme. Dogru olsa bile artik cok klise. Kimse inanmiyor artik dogru da olsa.

Arada egolari sisin patlasin.. Hic arama bosver yoluna bak neyini merak ediyorsun? Hic bi hata tek tarafli degil

Mesaj atsana; rüyamda seni gördüm iyi misin?

Hiiiccc aklına bile gelmez barışmak istediğin, rüyasında görmüş merak etmiş der emin ol..

Hatalı olduğunuzu düşünüyorsanız ve tekrar barışmak gibi niyetiniz varsa mesaj atabilirsiniz Ama aynı hataları tekrarlamamak gerekiyor. Fevri hareket etmemek lazım.
Hatam şimdiyle alakalı bir şey degıl zaten de garip ben nasıl bu zamana kdr durdum bi fikrim de yok .
Benım isteğimle olursa yine basıma kakılacak, ondan tek beni tutan şey o. Ben elde tutmak gibi olmak istemiyorum

Aramanin birsey degistirecegini saniyorsan yaniliyorsun. Aksine aradiktan bir kac gun sonra neden aradim diye kendine kizacaksin.
Bir de lutfen su ruya olayindan bahsetme. Dogru olsa bile artik cok klise. Kimse inanmiyor artik dogru da olsa.

Zaten demeyecegım tabi ki sadece merak ediyorum. Gercekten yani anlam veremiyorum galiba ya da

Tabi ki degıl ondan bende emınım.
Yani hata dediğim tam hata bile degılde herneyse olan oldu
Sen değil o kaybettiğine yansın.. erkeklerin egolarını tavan yaptırıyoruz sonra değersiz kadın oluyoruz.. boşver takılma hiç

Aramak istiyorsaniz arayin bahaneye gerek yok.

Arayın klasik seni ruya da gordum yalanını atın ve ozur dileyin Barısın
Ama karsı taraf sızı isterse

Back
X